- 8 Mayıs 2014
- 186
- 126
Bata 3 gün kala kırmızı kartı gördüm kızlar
Hayırlı sonuclar ver insallah bizeCanım bugün 12.günüm olmadı haftasonu yaparımyalnız hiç belirtim yok. Normalde adete yakın göğsüm agrırdı şimdi sıfır. Sadece iki gün önce bel ve kasık agrısı çektim sonra geçti
Merhaba kızlar yorumunuz nedir?
soğan kürü yaptım ben normalde 32 -35 -40 falan değişiyordu adet döngülerim
kürden sonra düzne girdi 30 günde bir oluyorum artık artık. 21. gün akşamında ovülasyon testinde çift koyu çizgiyi görgüm 3 gün değerlendrdim durumu ama hala 6 gün oldu ovülasyondan sonra bugunde silikden birazdaha canlı çizgi var hala normalmi bu adete 3- 4 gün var hala? yorumunuzunedir ?Eki Görüntüle 2210811
Bende böyle biliyorum üzgünüm..ama adete daha varmış istersen bide gebelik testi yap için rahat etsinNormal evet bilmem hiç farkettiniz mi gebelik testlerinden farkli olarak ovü testlerinde silik çizgi negatif sayılır çünkü vücutta daima az da olsa LH hormonu bulur.
Selam kızlar bugün bata beş gün vardı dayanamadım test yaptım tabii ki negatif çıktı üç gün önceye kadar bir sürü belirti vardı kasıklarım çok ağrıyordu çok halsizdim çok su isteğim vardı üç gün önce her şey durdu aslında kendime kusana kadar testi yapmama sözü vermiştim ama tutamadım bence sizde kesin hamilelik belirtisi görene kadar test yapmayın ne kadar çok umudum olmasa da yinede üzüldüm bir dahaki ay tüp bebekte görüşmek üzere...
Kesinlikle katılıyorum..Bence hamileliğin kesin belirtisi sadece adet gecikmesidir. Çevremde çok insan adetleri gecikene kadar hiçbir belirti yaşamamış, kendimizi çok dinliyoruz malesef olmayınca da çok üzülüyoruz.
Ovü testi yapiyorum bir kaç aydır ama gelecek sefere onu da yapmayacağım, karar aldım. Insan robotlaşıyor, çift çizgiyi yakaladim bugün ilişkiye girmemiz lazım demek çok acayibime gitti.
Akışına bıraktım şahsen..
Allah razı olsunbenimde geçen hafta yumurtlama oldu canım 23 de. Bakalım beraber takip ederiz.
cok geçmiş olsun canım ALLAH beterinden saklasın.
Kızlar aranızda 23 kasımda ovulasyon testi yada catlatma ignesi olan varmı. 24 de yumurta çatlamış oluyor. Gebelik testinde ne zaman çıktıgını beraber takip edebiliriz.
Amin cnm teşekkür edrm dua edin sinrlerde kopmş dmarlarda tendonlarda Allahıma hamd olsn sağğ ya bana yeterçok geçmiş olsun canım eldeki damarlar sinirler çok önemli .Allah beterinden korusun cnm
Allah razı olsun kardesm tskr edrm
Amin cnm teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun Allah şifasını versin inşallahçok üzüldüm
Tesekkur ederimm cnm Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım
Allah razı olsun cok tesekkür edrmÇoook geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin dualarımız sizinle
Benide ekleyebilirmisin Bat 1 AralikBuyrun kizlar aralik ayinda yapacagimiz testleri burdan paylasalim o zamana kadar da birlikte bekleyelim. Batlari alalimm. Bu ay catlatma ignesi kullanacagim rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin insallah. Daha once ilk ignede olmustu bu ay da olsun hepinize de sans getirsin insallah
- @gcm19944
- @duskapani
- @Balpetegim31
- @sirkencubin 27 Kasım
- @nyks_42 1 Aralık
Bifincankahve 28 Kasım - @BbkBbk
mltm_48 30 Kasım - @mimmea 30 Kasım
- @pembepatiks 1 Aralık
Bayankus06 3 Aralık Disi geyik 3 Aralık - @lifedoesntwait 3 Aralık
- @limoncicegi41 4 Aralık
- @Oznurr26 4 Aralık
- @Jklyyy 4 Aralık