- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 26
Saol cnmÇok geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol cnmÇok geçmiş olsun
Saol Allah razı olsun ama elimde olmadan cok kötü oldm kanları heryerime bulaşmçtı unutamıyormCanim cok gecmis olsun moralini yuksek tut esinin de sana ihtiyaci var suan dualarimiz hepinizle
Bende 10 aralık da aşılama için gitmeye başlayacağım. Ama şimdiden olmayacak kesin diyorum. Hiç aşılama ile hamile kalan duymuyorum ama direk tüp bebek cesaretim de yok. Inşallah kendiliğinden daha da bekletmeden gelir bebişlerimizKızlar aşılamam negatif şaşırdık mı tabiki hayır
Evet canim son adet gununden itibaren sayiliyor.Kizlar olmayanlar üzülmesin elbet bir gün olacak. Denemeye devam.
Birsey soracagim 12. Gün 14. Gün filan derken adetin ilk gününden mi sayiliyor?
benimde 1 aralık cnm hoşgeldin.yarın inşallah adet olmayızBenide ekleyebilirmisin Bat 1 Aralik
test yaptınmı cnm varsa çıkar büyük ihtimalleBenimde son adet gunum 1 kasimdi. 12. Gun korunmasiz tek iliski oldu, bugun test yapicam, varsada cikar herhalde dimi? Bu ay yumurtladigim gunu hic anlayamadim. Cok akintim vardi ve 10 gundur artarak meme hassasiyetim var. Kasik agrim yok
Hayırlısı olsun canım üzme kendiniKızlar aşılamam negatif şaşırdık mı tabiki hayır
Insallah birsey yoktur canim haberini bekliyorumSag kasigima bugun hafif hafif sanci girip cikti otururkende yururkende suan da da hafif karin agrisi arada yokluyor Adet olma sinyalleri var yoldayim evet gittiğim zaman bakicam gelen giden var mi
Ben hiç ümidim yok adet olacağım diye düşünüyorumBat 3 aralık heyecanlı bekleyisteyim ya kirmizilari göreceğim yada bebisi stres altındayım sabah yapacaktım ya ereğli olursam da orda negatif gorursem diye yapmadim pazar gunu yapicam artik testi benim gibi 3 araligi bekleyen var mi
Canim benim bat 22 aralik benide eklersen sevinirim :)Kizlar yine baya msj olmus kusura bakmayin giremedim yeni bat tarihlerinizi ve yeni gelen arkadaslar lutfen bu yaziyi cevaplayarak yada beni etiketleyerek beni bilgilendirebilir mi listeyi guncelleyelim masallah 50 ye de az kaldi yani
Altina yastik koyduysan giden gitmistir zaten fazlaligi cikiyor disariyaDün aksama gelince kizlar iliski sonrasi yattim ben bi 15 dk falan ama kalkmadan once altima pecete koydum kalktim ve peceteyi cikardigimda islakti yani. Acaba yani dışa mi akti olmadi mi falan diye dusunup durdum butun gun. Insan da boyle seylerde sanki acemi gibi bisey oluyo stres yapinca
Canim hosgeldin aramiza ekledim senideCanim benim bat 22 aralik benide eklersen sevinirim :)
Yastik koymadim ama yani afedersiniz burasi biraz ozel olacak cikmadi hemen bekledi falan yaniAltina yastik koyduysan giden gitmistir zaten fazlaligi cikiyor disariya
Benimde 11 aralık benide eklermisin canimCanim hosgeldin aramiza ekledim senide