Büyük ihtimal çatlamıştır canım, iyi değerlendirin günleri :)))Kizlar gunaydn hayırli cumalar bende klomen kullandm pazartesi gunu catlatma ignesi yaptrdm 36 saat sonra karnmda feci agrı oldu yumurta mi çatlamıştır. Doktorum hamile kalrsam ikiz yada ucuz ihtimali oldugunu söyledi 10 gun kaldi hasta olmama cok heyecanlym. Belirtide yok nasil anlcam ya hayal kırıklığı yaşamak istemiyorm
Igne yapıldıktan sonra bide 36 saat sonra ikiskiye girdik tekrar girmeye gerek var miBüyük ihtimal çatlamıştır canım, iyi değerlendirin günleri :)))
Tabiki canım o günler sık sık ilişki olsun imkanınız varsa nolur nolmaz. Biz o hafta hep yaptık. Birkaçgünden beri gün aşırı oldu. Benim de 12.günüm bekliyorumIgne yapıldıktan sonra bide 36 saat sonra ikiskiye girdik tekrar girmeye gerek var mi
biliyorum canım sen daha yeni başladın çalışmalara:) ben pazar bitirdim çalışmaları:)Benim daha anca iki gun oldu igne olali
canım ovulasyon yada gebelik testi yapsan çıkar bence yaptın mı?Tabiki canım o günler sık sık ilişki olsun imkanınız varsa nolur nolmaz. Biz o hafta hep yaptık. Birkaçgünden beri gün aşırı oldu. Benim de 12.günüm bekliyorum
Canım adetime 6 gün var. İğnenin etkisiyle pozitif cıkabilir o yüzden 15 günden önce yapmak istemiyorum ancak ne adet belirtim var ne gebelik. Günler de geçmek bilmiyorKac gun kaldi test yapmana. Benim daha 5.günum gecmek bilmiyo vakit uyuyamiyorum hic
Senin ilk iğnen mi canımKac gun kaldi test yapmana. Benim daha 5.günum gecmek bilmiyo vakit uyuyamiyorum hic
Evet ilk iğnem. Interntten arastrdim ben ignenin etkisinden dolayi pozitif çıkma olasılığı yokmus ben smdiden duramiyorum ya karnmda igne batar gibi agrilar oluyo bunlari yasadn mi senSenin ilk iğnen mi canım
Komsum eczande çalışıyor 1 hafta onceden yapilan test varmis fiyati 24 dedi ama ben yapmak istemedim daha cok erkenCanım adetime 6 gün var. İğnenin etkisiyle pozitif cıkabilir o yüzden 15 günden önce yapmak istemiyorum ancak ne adet belirtim var ne gebelik. Günler de geçmek bilmiyor
Evet canım yaşadım, en son iki gün önce öyle oldu iğne batıyor gibi. Göbek çevremde falan. Test alıp yapasım geliyor kendimi zor tutuyorumEvet ilk iğnem. Interntten arastrdim ben ignenin etkisinden dolayi pozitif çıkma olasılığı yokmus ben smdiden duramiyorum ya karnmda igne batar gibi agrilar oluyo bunlari yasadn mi sen
Evet seninkine çok erken. İğnenin içinde hamilelik hormonu varmış o yüzden pozitif cıkma ihtimali çok yüksekKomsum eczande çalışıyor 1 hafta onceden yapilan test varmis fiyati 24 dedi ama ben yapmak istemedim daha cok erken
Ben fitil şeklinde vajinal krem kullaniyorum sana da verdi miEvet seninkine çok erken. İğnenin içinde hamilelik hormonu varmış o yüzden pozitif cıkma ihtimali çok yüksek
Canım 3.çatlatma iğnem. Rahim filmi de çektirdim bişey cıkmadı. Yumurta tembelliğim var bi de süt hormonlarım biraz fazla. Hala bi umut bekliyorum.Bende merak ettim simdi yarin sabah yapsan senin kaçıncı tedavin daha oncede igne yapıldımı
Hayır canım ne işe yarıyorBen fitil şeklinde vajinal krem kullaniyorum sana da verdi mi
Amin canım sagol :)Hayırlı olsun canım Rabbim kucağina almayi nasip etsin..
Bebek tutunsun diye dedi doktor .adı cirinino diyeHayır canım ne işe yarıyor