- 22 Aralık 2017
- 217
- 107
- 31
Canım hayırlı olsun çok güzel bir haber :))
Ay inşallahhTesekkürler canim anladim.
Benim bat taaa 14 aralik meraktan ölecem. En son bu topike girddigimde hamilelik haberimi vermistim tee 6 yil önce.
Insallah herkes Aralikta mutlu haberi alir
Yumurtlama olduğu günün üstüne 14 koy adet günün diye biliyorumkızlar günaydın hayırlı cumalar
bir şey sorucam erken yumurtlama olunca erken adet olunurmu yine zamanındamı adet olunur ben 28 günde bir oluyorum .
Yaa benim doktorum hiç öyle bişeyden bahsetmedi . Kontorole gittiğimde sorayım bi. Kaç yıllık evlisin canım senBebek tutunsun diye dedi doktor .adı cirinino diye
Canım bat tarihimiz aynı test ne zaman yapıcaksınAy inşallahh
Evde testim yok olsa şimdiCanım bat tarihimiz aynı test ne zaman yapıcaksın
Gidin bence canım içiniz rahatlamış olur bi sorun inşallah yoktur varsa önlem alınır çok doğru hayırlı haberlerle gel inşallahKızlar meraba. Hepinizin yazdıklarını okuyor ve hepinize dua ediyorum. Ben de yarın için randevu aldım doktordan. Aslında hiç gitmek istemiyorum. Ama eşim gitmemiz gerekiyor belki bi sorun varsa önlem alırlar diyor. Bana kalsa 7-8 haftalık olana kadar gitmem.
Canim benim daha onceki gebeligimde 14. Gun silik cikmisti ve hamileydim istersen 14. Gununde bir deneCanım adetime 6 gün var. İğnenin etkisiyle pozitif cıkabilir o yüzden 15 günden önce yapmak istemiyorum ancak ne adet belirtim var ne gebelik. Günler de geçmek bilmiyor
Acaba bugün gidip kan mı versem diyorum idrar testiyle hiç uğraşmadan ama bilemiyorum canım kafam çok karışıkEvde testim yok olsa şimdiama gidipte test alıpta negatifi görmek istemiyorum kendimi önümüzdeki aya hazırladım bile öyle düşün göğüs ağrım var 10 gündür kasık ağrım oluyor arada bir dakika boyunca tık tık batıyor geçiyor duphaston kullandığım için ümitlenmiyorum canım ya onun belirtileri oluyormuş bugün rüyamda çift çizgi görüyordum sonra adet kanı görüyordum psikolojim bozuldu sen ne zaman yapıcaksın testii
Önce test sonra kan ver kan sonucu daha çok kötü ediyor insanı negatifseAcaba bugün gidip kan mı versem diyorum idrar testiyle hiç uğraşmadan ama bilemiyorum canım kafam çok karışık
2.5 yıllik evliyim canım 9 aydir bebek istiyoruzYaa benim doktorum hiç öyle bişeyden bahsetmedi . Kontorole gittiğimde sorayım bi. Kaç yıllık evlisin canım sen
Canım bugün 12.günüm olmadı haftasonu yaparımCanim benim daha onceki gebeligimde 14. Gun silik cikmisti ve hamileydim istersen 14. Gununde bir dene
Amiiiin inşallah canımmInşallah bu ay hayal kırıklığı yaşamayız.
Gidin bence canım içiniz rahatlamış olur bi sorun inşallah yoktur varsa önlem alınır çok doğru hayırlı haberlerle gel inşallah
Amin inşallah canımİnşallah bakalım canım. Allah hayırlısını versin. İnşallah bu bebeği kucağıma almak nasip eder.
Canım inşallah olur hayırlı bi şekilde. Allah isteyen herkese nasip etsin2.5 yıllik evliyim canım 9 aydir bebek istiyoruz
Evet benim bildiğim öyle. Çünkü luteal fazın süresi çok değişmiyor. Genelde 14 gün. Veya sende farklı ise o kadar. Ve yumurtlamanin üstünden 14 gün geçtikten sonra adet olursun. Bazen adetim gecikti/erken geldi diyoruz ya onların sebebi zaten erken yada geç yunurtlama oluyor çoğunlukla. Yumurtlama gününü biliyorsan onun üstüne 14 gün say o gün adetini bekleyebilirsin.kızlar günaydın hayırlı cumalar
bir şey sorucam erken yumurtlama olunca erken adet olunurmu yine zamanındamı adet olunur ben 28 günde bir oluyorum .
Insallh canm test yapınca guzel haberlerini bekliyorumCanım inşallah olur hayırlı bi şekilde. Allah isteyen herkese nasip etsin
teşekkür ederim canımEvet benim bildiğim öyle. Çünkü luteal fazın süresi çok değişmiyor. Genelde 14 gün. Veya sende farklı ise o kadar. Ve yumurtlamanin üstünden 14 gün geçtikten sonra adet olursun. Bazen adetim gecikti/erken geldi diyoruz ya onların sebebi zaten erken yada geç yunurtlama oluyor çoğunlukla. Yumurtlama gününü biliyorsan onun üstüne 14 gün say o gün adetini bekleyebilirsin.