Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzumm dha ne gelen var ne gden bakalim nasip cnm bekliyorum sn neyaptnBurda da bulduk birbirimizi devam mı belirtiler :)
H.b cnm tesekkurlerGunaydin canim hosgeldinnn
Valla canım sabah 6 da çok fena bi açlıkla uyandım iyice yedim ama yine acıktım bi açlık gidiyor bakalım ama hayırlısı canım bide idrarimda minik minik parçalar var bulanık bildiğin idrarım hayırlısı bekliyorum ama umutlanmak da istemiyorumEvet kuzumm dha ne gelen var ne gden bakalim nasip cnm bekliyorum sn neyaptn
Hadi hayirlisi cnm ya yinede kendini cok kaptirma üzulursun kuzucum bn oluruna biraktim valla cnm esimle aramda bozuk zaten hakkimizda hayirlisi olsunValla canım sabah 6 da çok fena bi açlıkla uyandım iyice yedim ama yine acıktım bi açlık gidiyor bakalım ama hayırlısı canım bide idrarimda minik minik parçalar var bulanık bildiğin idrarım hayırlısı bekliyorum ama umutlanmak da istemiyorum
Yuhh olur da bu kadar mı olur valla bizde aynı bende oluruna bıraktım valla napıyım kendimi yıpratmaktan da bi hal oldum artık canım hakkımızda hayırlısı olsun :)Hadi hayirlisi cnm ya yinede kendini cok kaptirma üzulursun kuzucum bn oluruna biraktim valla cnm esimle aramda bozuk zaten hakkimizda hayirlisi olsun
Sen ne kadar güzel moral veriyorsun abla yaaKizlar vucut aslinda kendini hamilelik ayindan bir ay once baslarmis hazirlamaya. oyle dusunun. Bu ay olmasa bile onumuzdeki aya hazirlandim aslinda onumuzdeki ay olacak inşallah deyin
Aynen cnm bnm hayirlisi herseyin eşinde ananinda babaninda cocugunda herseyin hayirlisi ...Yuhh olur da bu kadar mı olur valla bizde aynı bende oluruna bıraktım valla napıyım kendimi yıpratmaktan da bi hal oldum artık canım hakkımızda hayırlısı olsun :)
Saol canim e moralimizi yuksek tutmamiz onemli. Hersey once allahta sonra bizde basliyor sonuctaSen ne kadar güzel moral veriyorsun abla yaa
Insallah canim benim sen gorevini yapmissin simdi tevekkul edip sabirla beklemek düşüyor rabbim hayirlisiyla versin insallahBenim BAT 28 kasım inşallah tutmuştur, ovü testinde yakaladim çift koyu çizgiyi
Evet canım benimAynen cnm bnm hayirlisi herseyin eşinde ananinda babaninda cocugunda herseyin hayirlisi ...
Canim ne yaptın bugun test yaptin mi tekrar haberlerini merak ediyorumHayırlı olsun konu başlığı demek için geldim benimde dündü adet günüm ama hala olmadım test negatif beklemedeyim.
Insallah canim benim sen gorevini yapmissin simdi tevekkul edip sabirla beklemek düşüyor rabbim hayirlisiyla versin insallah
AMINNNNNNAmiin şu mübarek cuma gününde Rabbim sesizimizi duysun ve hayırlısını nasip etsin bizlere
Yeni gelen arkadaşlarımız kac aydir deniyorlar nasil bir yöntem uyguluyorlar anlatirsaniz seviniriz. Ona gore bilgi alisverisi saglariz