- 17 Eylül 2018
- 837
- 497
- 33
Senin se döngün 26 günlük sanırım ben de bugün regl oldım. 11 Aralık bat. Rabbim inşallah aynı gün sevindirir bizi inşallah11 aralık kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin se döngün 26 günlük sanırım ben de bugün regl oldım. 11 Aralık bat. Rabbim inşallah aynı gün sevindirir bizi inşallah11 aralık kuzum
Evet canimAllah korumuş şükür ki... Senşm adın Ece mi?
Eşimle kızımız olursa adını Ecem koymakk istiyoruz biz deEvet canim
Anlami cok guzel Ece ninEşimle kızımız olursa adını Ecem koymakk istiyoruz biz de
Evet canımAnlami cok guzel Ece nin
Buğlem de çok güzell İnşallah rabbim nasip etsin o isimleri koymayı bize bol bol dua edelim...Benimde kizimin adi buğlem olacakti
Insallah canim kiz erkek farketmez. Saglikli olsun kucagimza almak nasip olsun rabbim uzun omurler versin acilarini gostermesin insallahBuğlem de çok güzell İnşallah rabbim nasip etsin o isimleri koymayı bize bol bol dua edelim...
Saol canim Insallah adini ilk hamile olarak yazariz canimHayırlı olsun konu başlığı demek için geldim benimde dündü adet günüm ama hala olmadım test negatif beklemedeyim.
İnşallah kuzum Allah büyük ama bu ay ümidim yok açık kahve akıntım var sanırım yarın söker ama Aralık ayında buralardayım yineSaol canim Insallah adini ilk hamile olarak yazariz canim
Aynen kuzum hadi inşallah yaş kaç ilk miSenin se döngün 26 günlük sanırım ben de bugün regl oldım. 11 Aralık bat. Rabbim inşallah aynı gün sevindirir bizi inşallah
Her zaman bekleriz canim ama umidini kaybetme ustune gorme yada lekelenme de olabiliyor rabbimden hayirlisi canım insallahİnşallah kuzum Allah büyük ama bu ay ümidim yok açık kahve akıntım var sanırım yarın söker ama Aralık ayında buralardayım yine
Evet canım ilk hamilelik olacak olursa inşallah. 27 yaşına girdim Eylül deAynen kuzum hadi inşallah yaş kaç ilk mi
Hepimizin hayırlı zamanda kucakları dolması dileği ile....Her zaman bekleriz canim ama umidini kaybetme ustune gorme yada lekelenme de olabiliyor rabbimden hayirlisi canım insallah
AminnnHepimizin hayırlı zamanda kucakları dolması dileği ile....
Ben de öyle 4 aylık evliyim 12 kasımda 28 oldumEvet canım ilk hamilelik olacak olursa inşallah. 27 yaşına girdim Eylül de
Ben soğan kürü yapcmKızlar hamile kalmak için bitkisel takviyeler kürler vs yapıyor musunuz?