- 29 Ağustos 2014
- 3.455
- 3.925
- 30
Ben hic yapmadim ya. Farkli olarak tek bu catlatma ignesini kullandim iste bir kere o kadarKızlar hamile kalmak için bitkisel takviyeler kürler vs yapıyor musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hic yapmadim ya. Farkli olarak tek bu catlatma ignesini kullandim iste bir kere o kadarKızlar hamile kalmak için bitkisel takviyeler kürler vs yapıyor musunuz?
Ben 1 yıllık evliyim 7 ay korunduk gereksizdi pişmanım belki şimdiye hanşle kalırdım eşim istiyordu keşke dinleseydim onuBen de öyle 4 aylık evliyim 12 kasımda 28 oldum
Nasıl bir şey o iğne nereye vuruluyor sen mi yapıyorsun?Ben hic yapmadim ya. Farkli olarak tek bu catlatma ignesini kullandim iste bir kere o kadar
Ben de düşünüyorum başlamayı ama kararsızımBende soğan kürünü araştırayım bu ay doktor bir sorun yok demişti herşey temiz çıktı yinede yapabilir miyim kendime?
Klomen diye hap var canim. Yarin adetimin 4. Gunu icmeye baslicam sabah aksam. 5 gun surcek sali bitcek. Carsamba beklicem persembe doktora gitcem yumurtalarimin buyuklugune bakcak. Ona gore 1-2 gun icinde igneyi yaptirmak icin gun vercek. Gobekten igneyi vurdurcam verdigi gunun sabahi. Aksam da iliskiNasıl bir şey o iğne nereye vuruluyor sen mi yapıyorsun?
Bende hiç yapmadım canım daha önce sanırım bu ay başlayacağım birde incir ve sütten bahsediyorlar .Ben de düşünüyorum başlamayı ama kararsızım
Canım incir riskli hormonlarının durumun bilmiyorsan yapma prolaktin hormonunu yükseltiyor incir kürü çünküBende hiç yapmadım canım daha önce sanırım bu ay başlayacağım birde incir ve sütten bahsediyorlar .
Oyy ozaman yapmayayım ben.Bu ayda adet olursam aşılamaya gidecektim.Sğol cnaım söylediğin iiyi oldu.Pek bilgim yok zaten bu konularda.Canım incir riskli hormonlarının durumunudbilmiyorsan yapma prolaktin hormonunu yükseltiyor imcir kürü çünkü
İyi geceler bende kaçarım birazdan kolay gelsin şimdidenKizlar size iyi sohbetler ben yatarrr. Yarin gunum var erken kalkip hazirlik yapcam ama size mutlaka ugrarim sohbeti kesmeyelim lutfen
20 kasım ablacımBatlarinizi bekliyorum
Ekledim canim haydi hayirli ugurlu olsun inşallah. Bebisinle devam edersin insallah burada konusmaya20 kasım ablacım
İnşaAllah ablacımm çok çok teşekkürler güzel dileklerin içinEkledim canim haydi hayirli ugurlu olsun inşallah. Bebisinle devam edersin insallah burada konusmaya
Burda da bulduk birbirimizi devam mı belirtiler :)Gunaydinlar herkeze bat 19 kasim beniide eklerseniz sevinirim
Gunaydin canim hosgeldinnnGunaydinlar herkeze bat 19 kasim beniide eklerseniz sevinirim