Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün regl oldum. Bir sonraki bat. 11 Aralık. Ekleyebilirsin Ececim.10 aralik canim
Tabiki canim. Hosgeldin aramizaBugün regl oldum. Bir sonraki bat. 11 Aralık. Ekleyebilirsin Ececim.
Hoşbuldum inşallah bu ay hepimiz hamiş kalırız..Tabiki canim. Hosgeldin aramiza
Insallah canim. Peki kac aydir bekliyorsun ? Tedavi falan denedin mi bilelim de ona gore duygularini paylasalimHoşbuldum inşallah bu ay hepimiz hamiş kalırız..
6 ay dolduysa catlatma ignesine baslayabilir doktor bnde bu ay kullanacagim bakalm rabbim hayirlisini versin hepimize6.ay doldu.. Hiçbir tedaviye başlamadık daha doktora gitmeyi düşünüyoruz ama
O zaman gec kalmadan git canim zaman kaybetme insallah kisa zamanda sonuc alirsinZaten yumurta problemim var Eylül ayında sadece hormon testi yaptırdım estradiol 21 çıkmıştı. Ama doktor hamile kalabilirsin dedi..tekrardan hormon testi yaptırmak istiyorum son durumu merak ediyorum
İnşallah canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah..O zaman gec kalmadan git canim zaman kaybetme insallah kisa zamanda sonuc alirsin
Aminnn. Bnde cok heyecanliyim. Bakalm sabah klomen e baslayacagim. Insallah tutar hemen de bu ay pozitifi gorurumİnşallah canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah..
İnşallah canım güzel haberini alırız bende veririm inşallah Sen ne kadar süredir istiyorsunAminnn. Bnde cok heyecanliyim. Bakalm sabah klomen e baslayacagim. Insallah tutar hemen de bu ay pozitifi gorurum
Canim benim 4 yasinda bir oglum var. O iki yasina girince biz korunmayi biraktik. Ogluma hemen hamile kalmistim ama ikinciye 1 yil gecti kalamayinca klomen ve catlatma ignesi kullandim o ay hamile kaldim hemen. Ama rabbim nasip etmemis ki 8 aylikken dogum yaptim bebegimi kaybettim. Aradan 11 ay gecti uste simdi tekrar uzun sure beklemem istemedim saolsun doktorumda anlayisli oldugu icin bu ay tekrar klomen ve catlatma ignesi verdi bakalm bu ay da hemen tutar insallahİnşallah canım güzel haberini alırız bende veririm inşallah Sen ne kadar süredir istiyorsun
Canım Rabbim bir sana yaşatmasın o acıyı sana ve kimseye çok üzüldüm 8 aylık olması daha üzücü.. Ama en azından hamile kalabiliyorsun ve annesin... Bu çok güzel bir şey....Canim benim 4 yasinda bir oglum var. O iki yasina girince biz korunmayi biraktik. Ogluma hemen hamile kalmistim ama ikinciye 1 yil gecti kalamayinca klomen ve catlatma ignesi kullandim o ay hamile kaldim hemen. Ama rabbim nasip etmemis ki 8 aylikken dogum yaptim bebegimi kaybettim. Aradan 11 ay gecti uste simdi tekrar uzun sure beklemem istemedim saolsun doktorumda anlayisli oldugu icin bu ay tekrar klomen ve catlatma ignesi verdi bakalm bu ay da hemen tutar insallah
Kuzum bugün adet oldum 15 kasım yani haftaya tekrar bebiş için uğraşacağız sonra 11 aralık diğer bat
Cok kotu birsey yani dusman falan degil bir hayvana bile yasatmasin rabbim bunu. Dogum cantama varana kadar herseyim hazirdi o yuzden cok uzuldum. Ama cok sukur ki bir oglum var ve 20 dakika daha gec kalinsaymis benide kaybedebilirlermis o yuzden cok sukur ki ben hayattayim oglumun yanindayimCanım Rabbim bir sana yaşatmasın o acıyı sana ve kimseye çok üzüldüm 8 aylık olması daha üzücü.. Ama en azından hamile kalabiliyorsun ve annesin... Bu çok güzel bir şey....
Bat ne zaman canim. Beklenen Adet Tarihin ?Kuzum bugün adet oldum 15 kasım yani
11 aralık kuzumBat ne zaman canim. Beklenen Adet Tarihin ?
Allah korumuş şükür ki... Senşm adın Ece mi?Cok kotu birsey yani dusman falan degil bir hayvana bile yasatmasin rabbim bunu. Dogum cantama varana kadar herseyim hazirdi o yuzden cok uzuldum. Ama cok sukur ki bir oglum var ve 20 dakika daha gec kalinsaymis benide kaybedebilirlermis o yuzden cok sukur ki ben hayattayim oglumun yanindayim
Tamam canim ekliyorum11 aralık kuzum