- 29 Ağustos 2014
- 3.455
- 3.925
- 30
Ben inciri normal yiyorum esim yiyor zeytinyaginda beklemis olani olmaz mi oyle kiHavuçdan ziyade havuç suyu yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor canım büyümesine inciri zeytinyağında beklet öyle ye oda etkili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben inciri normal yiyorum esim yiyor zeytinyaginda beklemis olani olmaz mi oyle kiHavuçdan ziyade havuç suyu yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor canım büyümesine inciri zeytinyağında beklet öyle ye oda etkili
Saol tatlim bnde sevdim seni ama tabi burda herkesi cok sevdim ben bizim topigimizdeki herkes ayri sicak kanli bnceOyyy canım benim rabbim nasip eder innnnşallah kanım çok ısındı sana ya :)
SaolAfiyet olsuunnn
Kesinlikle katılıyorumSaol tatlim bnde sevdim seni ama tabi burda herkesi cok sevdim ben bizim topigimizdeki herkes ayri sicak kanli bnce
Olur canım ama ben bir yerde öyle okumuştumBen inciri normal yiyorum esim yiyor zeytinyaginda beklemis olani olmaz mi oyle ki
Sabret canım bence test yapıp olumsuzu görüp canını sıkma olsa bile çıkmazBen yarın test yapsam mı diyorum ya çok mu erken kızlar 5gün kalmış olacak bata ama çok merak ediyorumm
Bekle benim sabirsizimmmm bekleBen yarın test yapsam mı diyorum ya çok mu erken kızlar 5gün kalmış olacak bata ama çok merak ediyorumm
5 gün kala yapıp da öğrenenleri okuyunca bi gaza geliyorum canım sabretmeye çalışcam bakalım:))Sabret canım bence test yapıp olumsuzu görüp canını sıkma olsa bile çıkmaz
Çok tatlısın canım ya tamam yarın da yapmıycam:))Bekle benim sabirsizimmmm bekle
Saol sekerim erken yapip negatifi goruo uzulmenizi istemiyorum canim o yuzden strese girdiginiz anda hemen buraya gelin konusalim birlikte bekleyelimÇok tatlısın canım ya tamam yarın da yapmıycam:))
Insallah canim benim hosgeldin klomen de kullandin mi ? Kac mm buyudu yumurtalarin kac tane var ? Taniyalim seniMerhaba kızlar bende 22 kasimda iğne vuruldum benide eklermisin bat. 8 ARALIK inşallah güzel haberler alırız bu ay bize uğur getirsin
Hoşbuldum canım 2 ay klomen kullandım iğnesiz olumsuz oldu canım bu ay femara inofolic combi ve ovitrelle iğne oldum yumoşlarım 22 mm ve 24 mm 2 taneydi dr. Bu ay çok ümitliyim dedi 27 kasımda tekrar kontrole gidicemInsallah canim benim hosgeldin klomen de kullandin mi ? Kac mm buyudu yumurtalarin kac tane var ? Taniyalim seni