Bir çay bardağı içmeye ne gerek var şeker komasına girersin aman durBirisi gunde bir cay bardagi keciboynuzu pekmezi ictim demis icsem mi ki
Ay agzindan bal damliyor okurken nasil kalbim carpti anlatamamHepsi neredeyse aynı boyutta büyüyor canım bir iki tanesi öne geçer boyutu salıya kadar ikiz bile olur belkiiii :)
Gittim dogal soguk sıkım keciboynuzu ozu aldim oda pelte gibi koyu yani nasil iccem bilemedimBir çay bardağı içmeye ne gerek var şeker komasına girersin aman durbi yemek kaşığı içsen yeterli bence
Eklemistim canimBeni eklememissiniz listeye
Bir suru kür var ama hepsinin bir baslama zamani var o yuzden ben simdi iki gunluk icin yesem mi yemesem mi bilemedim yanlis bisey de yapmak istemiyorum kararsız kaldimben buay bal tarçın çörekotu dut pekmezi keçiboynuzu tozunu macun yapıp yedim eşimede yedirdim .
11. günde ovulasyon oldu ilk defa bukadar erken yumurta oldu .
çörekotu keçiboynuzu tozu ve dut pekmezi spermlerin kalitesini ve sayısını arttırıyormuş ve bence yumurtayada faydası oldu bence bakalım sonuç ne olacak
Havuc yumutaya ıyı mı gelıyormus cnm ..buyuyecek canım sallı gunune 19 kısmetse olacakSuan sol tarafimda hafif agri var az once havuc yemiştim sanirim o etki yapti sol taraftaki 11 mm lik buyume yapiyor heraldebu arada rahim kalinligi da daha 6 mm yani zamanin var daha dedi doktor
evet canım adetin 2 .günü başlanıyor .haklısın ilaç kullanmışsındır zaten . o yüzden bende olsam ekstra birşey yapmazdım.Bir suru kür var ama hepsinin bir baslama zamani var o yuzden ben simdi iki gunluk icin yesem mi yemesem mi bilemedim yanlis bisey de yapmak istemiyorum kararsız kaldim
Insallah canim iyi geliyor dediler yiyorum bakalmHavuc yumutaya ıyı mı gelıyormus cnm ..buyuyecek canım sallı gunune 19 kısmetse olacak
Evet canim ilac kullandim bakalm sonuc bekliyorum baya bir sabirsiz sekildeevet canım adetin 2 .günü başlanıyor .haklısın ilaç kullanmışsındır zaten . o yüzden bende olsam ekstra birşey yapmazdım.
Özü pekmezinden daha çabul etki ediyor canım bende de var bu mimik delikten akmıyot kapağını çıkarttım direk akıyor zamanla alışıyorda insan tadınaGittim dogal soguk sıkım keciboynuzu ozu aldim oda pelte gibi koyu yani nasil iccem bilemedim
Ic diyorsun yani ne bileyim pekmez sivi olunca bu bozuk sandim ben eczaneye sordum bozuk degil dedi sendeki de mi oyleÖzü pekmezinden daha çabul etki ediyor canım bende de var bu mimik delikten akmıyot kapağını çıkarttım direk akıyor zamanla alışıyorda insan tadına
Evet koyu baya iç tabii biz içtik yumoş dönemindeIc diyorsun yani ne bileyim pekmez sivi olunca bu bozuk sandim ben eczaneye sordum bozuk degil dedi sendeki de mi oyle
Ictim bileEvet koyu baya iç tabii biz içtik yumoş döneminde
Havuçdan ziyade havuç suyu yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor canım büyümesine inciri zeytinyağında beklet öyle ye oda etkiliHavuc yumutaya ıyı mı gelıyormus cnm ..buyuyecek canım sallı gunune 19 kısmetse olacak
Afiyet olsuunnnIctim bile
Oyyy canım benim rabbim nasip eder innnnşallah kanım çok ısındı sana ya :)Ay agzindan bal damliyor okurken nasil kalbim carpti anlatamam