Ağrılar kötü yaa ani hareket yapamıyorum normal mi belirti mi hiç bilmiyorum gece baya taktım korktum sağa sola dönemedim hiç
hoşgeldin aramızaMerhabalar, ben bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama günümü tespit etmiştim ondan iki gün sonra da adet ağrısı gibi ağrılar başladı hafif hafif kasik ağrısı olarak devam ediyor daha Bata 10 gun var acaba bu belirti olabilir mi
Canım kasık ağrısı yumurtlamadan itibaren hiç geçmiyor neredeyse. Oyüzden senin için daha çok erken 5 gün kala falan belirtilerini dinlemeye başla benceMerhabalar, ben bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama günümü tespit etmiştim ondan iki gün sonra da adet ağrısı gibi ağrılar başladı hafif hafif kasik ağrısı olarak devam ediyor daha Bata 10 gun var acaba bu belirti olabilir mi
Merhabalar , ilk yorumumuz size yapayım :) hikayemi bir sonraki yazımda yazacağım herkese umut olsun diye.. benim her ay yumurtam vardı, ilk bebeği istiyoruz 8 aylık evliyim ve 37 yaşındayım. yumurtalama günüm hafta sonuna denk geldi gün aşırı değil sabah akşam birlikte oldum hsg filmindeki sıkı dolumundaki kasık agrısı oldu artık :)) sperm dolusundan ve T uterus ve ters rahim retro uterus ile sanırım hamile kaldım. bu rada kocamın morfolojisi %2 idi.. umut olsun. hep inandım çok ağladım her ay hamilelik belirtisi sandım ve her olmadığında bunları bilmeme ragmen hastanelerde ağladım. ama hepp inandım. Tüp bebek tek çözüm dediler, hiteroskopi dediler,çikolata kisti almalıyız,minyonlar var dediler ama bugün 2 oldu hala regli olmadım ilk defa gecikti,hoş test negatif ama hissediyorum. test pozitif olsun size anlatacaklarımla çok büyük sorununuz yoksa kesin nasıl hamile kalırsınızı anlatacağım Allah'ın izniyle umut olacağım.Hosgeldin canım burada evlat hasretiyle yanan tüm anne adaylarının Allah c.c yüzünü güldürsün.Kim adet oldu yada hamile kalan varmı varsa nasıl kaldı ne yaptı? Merak ediyor insan
Ama benim normalde olmuyor ve 1.5 yıldır deniyoruz belirtilerimi dinlerdim yumurtlamadan itibaren ve hiç bir belirti olmazdı ve adet yaklaşınca klasik adet belirtileri olurdu. İlk defa bu ay böyle oldu aslında 1.5 yıldır deniyoruz. Bu ay Hsg cektirmistim belki ondandir.Canım kasık ağrısı yumurtlamadan itibaren hiç geçmiyor neredeyse. Oyüzden senin için daha çok erken 5 gün kala falan belirtilerini dinlemeye başla bence
hoşgeldin aramıza
bizim ilk sorularımıza çok benziyor
olabilir şekerim
bizde bekliyoruz aradan kasık ağrısı aradan göğüs sızlaması bazen baş ağrısı bazı arkadaşlarda daha sıradışı belirtiler de var
herkes için hayırlısı olsun. elinden geleni yaptın şimdi ferah tut gönlünü güzel beslen stres yapma...
Burada hamile olan arkadaşlar bana bi fikir lütfen..adet gecikmesinin 3 cü gün sabahı yaptırdığım kan sonucu 443 iki gün sonrası 1163 çıktı..bu kan sonucunun üzerinden 4 gün geçti..Bugün der gittim hem göbekten hem vajinal muayene oldum ancak bana kesin bişey söylemedi..burda bişey var ama emin olamıyorum diyor..moralim bozuldu..kan testi istedi benden bende o hastanede vermedim yarın sağlıkocağında vericem çünkü daha öncekileri de orda yaptırmıştım yanılma olmasın diye aynı yerde vereyim dedim..sizce kesenin tam net görülmemesi normal mi sizler ne zaman gördünüz..bu arada benim bat 15 aralıktı
İnş öyledir bide özele gidiyoruz net cvp alalım diye ama maalesef ..var gibi ne demek anlamıyorum..kese ya vardır ya yokturCanim doktrlr keseyi bebegi grmeden vr demio hic canini sıkma sıkıntı olmucaktir insallah hayirli olsun bebisin saglickla al kucagina
İnş öyledir bide özele gidiyoruz net cvp alalım diye ama maalesef ..var gibi ne demek anlamıyorum..kese ya vardır ya yoktur
Hormon testlerin nasıl? yaşın kaç bu arada ve idrar yanması vs. yada farklı birşey şikayetin var mı?Merhaba, ben aranızda yeniyim, aslında sürekli takip ediyordum ama artik uye oldum. 7 aylık evliyim 4. Aydan sonra bebek istedik ancak 3 aydır malesef, bu sırada eşim ve ben doktora gittik eşim sperm testi verdi sonuçlar için doktor çok iyi dedi ilaç vs birşey önermedi. Ben de kadın doğum da bakindim ancak sadece alttan muayene oldum doktor bir sorun yok enfeksiyon akinti bile yok dedi yine de istersen prowomen K kullanabilirsin dedi . Henüz almadım ama alacağım sanırım çünkü bu ay 27 sinde bat olacaktı ancak 4 gün erken geldi ve dün akşam regl oldumöneriniz var mı yada farklı bir test yaptirmalimiyim.
Bu aradaEceCigdem yeni bat 22 ocak beni de ekler misin
Saol cnm içimi rahatlattın biraz..inş yarınki kan sonucu olması gerektiği gibi çıkarsa başka dr giderimBi arkadasimdn biliyorum onunda morli bzuluyrdu ins hic problm olmz canim
Hormon yaptr ben kac kez gttim.yapmadilar snra, fsh yuksek ciktiMerhaba, ben aranızda yeniyim, aslında sürekli takip ediyordum ama artik uye oldum. 7 aylık evliyim 4. Aydan sonra bebek istedik ancak 3 aydır malesef, bu sırada eşim ve ben doktora gittik eşim sperm testi verdi sonuçlar için doktor çok iyi dedi ilaç vs birşey önermedi. Ben de kadın doğum da bakindim ancak sadece alttan muayene oldum doktor bir sorun yok enfeksiyon akinti bile yok dedi yine de istersen prowomen K kullanabilirsin dedi . Henüz almadım ama alacağım sanırım çünkü bu ay 27 sinde bat olacaktı ancak 4 gün erken geldi ve dün akşam regl oldumöneriniz var mı yada farklı bir test yaptirmalimiyim.
Bu aradaEceCigdem yeni bat 22 ocak beni de ekler misin
Sende sagol canim ii haberlerle gel.yineSaol cnm içimi rahatlattın biraz..inş yarınki kan sonucu olması gerektiği gibi çıkarsa başka dr giderim
Hormon yaptr ben kac kez gttim.yapmadilar snra, fsh yuksek cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?