Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba arkadaşlar
yine ben
bu gün ovulasyondan sonra 9. günüm
kanda test için cumayı bekliyorum
ama evdeki idrarda hcg testlerim bana bakıp bakıp duruyor yapasım geliyor
erken idrar testi yapıp pozitif gören var mı

Karar yine sizin tabi ama biraz daha sabırlı olmaya çalışın ve yapmayın bence testi çünkü şuan pozitif çıksa iğneden mi diye şüphelenip tam olarak sevinemeyeceksiniz, negatif çıksa acaba var da erken mi yaptım diye emin olamayıp buruk kalacaksınız ve her şekilde beklemeniz gerekecek bir kaç gün daha. İsterseniz bu şekilde kendinizi yıpratmayın ve bir süre daha sabredin. Benim de aşılamadan sonra 8 günüm bitti , iğnenin etkisi geçti sanırım belirtiler neredeyse yok oldu ama test günüme kadar bekliyorum mecbur. Allah hepimize tez vakitte sağlıklı evlatlar versin ve bu süreçte hepimize sabır versin inşallah..

Hayır Maslak Acıbademdeki prof. çok iyi zaten. ondan çok memnun kaldım. yinede sizin önerinizi alabilirim.
Medical park Gaziosmanpaşa da Nilay güler karaca var. Yıllardır kısırlık tedavisi üzerine uğraştigini ve inançlı hakkaniyetli biri olduğunu ogrendim. Ben de henüz gitmiyorum ama doktor arkadaşım önerdi önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum inşallah. Sizin de aklınızds bulunsun

kızlaaar.. ben de iç mide bulantısı falan yok da kasıklarıma ağrı giriyor zaman zaman..sizde durumlar nasıl

Bide komik bi durum var.. Evet 5 haftalık hamile olabilirim..göbeğimin çıkması evet imkansız ama karnımda değişik bi basınç var ve ayakkabımı falan giyer sizi de kasıyor mu karnınız????

İnsallah meleğin seninledir canım hsg çektirenler genelde diğer ay kalıyorlar yani benim ilk gebeligimde öyle olmustu.Umarim seninkide ondan dolayı agrilarin oluyordur.

seninle aynıyız canım.. petsi dr a gitim.. keseyi gördü fakat kalp atışı için 3 ocak perşembe anca dedi
Ben gittim cnm dün doktora hem vajinal hem göbek ultrason yaptı ama net bişey söylemedi..kese var gibi ama emin olamadım dedi iki türlü muayene de de..kan verelim dedi bende aynı yerde vermiş olayım diye Bugün sabah verdim sağlıkocağında..ilk yaptırdığım test 443 iki gün sonrası 1163 çıkmıştı sonra yaptırmamıştım.( en son geçtiğimiz perşembe vermiştim kanı)..keseninin görülmemesine anlam veremedim..oğlumda adet gecikmesinin 5 ci gününde kese görülmüştü devlet hastanesinde..gebelik testi yaptığımda ise herseferinde çizgi daha koyu çıkıyor..ama kese olayına takıldım açıkcası..

benim de kese Dannnnn diye çıkmadı :))) minicik bi boşluktu.. benim tam 5. hafta dolduğu gün gittim.. ben de beta hcg yi 714 e kadar takip edip bıraktım..

benim de kese Dannnnn diye çıkmadı :))) minicik bi boşluktu.. benim tam 5. hafta dolduğu gün gittim.. ben de beta hcg yi 714 e kadar takip edip bıraktım..
Ne bilim canım dr kararsız konuşunca moralim bozuldu açıkcası..bende dün gittiğimde 5+4 tü..bat 15 aralıktı benim.ovulasyon 3|4 aralık

beta hcg yaptırmadın mı canım

Ben eylülde çektirmiştim ama hala pozitifi göremedim
Kısmet canım herşeyin hayirlisini versin Allah c.c sen umudunu yitirme yinede.Ben şimdi ikincisi için uğraşıyorum oğlum 2 buçuk yaşında 14 aydır istiyoruz zaten olmuyor diye korunmadik fazla ama olmadı 5 aydır doktorlardayim yine ama hsg cektiremedim henüz maddiyattan

hiç moralini bozma.. dr kaç gün sonra gel tekrar bakalım dedi
Dr gittiğimde dün o an söyledi kan verelim ona göre konuşuruz dedi bende daha öncekileri sağlıkocağında verdiğimden tekrar bu sabah orda verdim sonucu bekliyorum..ilk testim adet gecikmesin 3 cü günü 443.ikincisi iki gün sonra 1163..geçtiğimiz perşembe günü yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…