Adet günün nezaman canım seninTeşekkür ederim inşallah :) tabi ki. Bu benim de ilk aşılamamdı çok fazla bi tecrübem yok ama benim sürecim şöyle oldu; Daha önceki aylarda iki sefer klomen denedim pek fazla etkili olmadı bu ay adetimin 5. Gününden itibaren 5 gün femara kullandım bittikten sonra 4 gün de puregon iğne verdi doktorum. Sonraki gün çatlatma iğnesi vuruldum ve 36 saat sonra aşılama oldu. Aşılama için de hastaneye gittiğinizde eşinizden örnek alınıyor hareketli ve sağlıklı spermler ayrıştırılarak sayıyı mümkün mertebe yükseltmeye çalışıyorlar. Beni belimde yastıkla 1 saat yatırdılar işlem sonrasında. Daha sonra eve gittim ilk 2 gün çok nadir kalktım geri kalan günlerde de kendimi yormamaya çalıştım zaten kasıklarda ve belde adet sancısı şeklinde bi ağrı olduğundan ayakta uzun süre kalmanıza imkan vermiyor pek. Umutla bekliyorum bilmiyorum benimki tuttu mu. İnşallah sizin süreciniz de güzel geçer her zaman umutlu ve olumlu olmaya çalışın :) biraz uzun oldu ama yardımcı olabilmişimdir umarım, sevgiler.. :)