Gününmü geçti canimArkadaşlar testim negatifti 3 ,4 gün önce şimdi test yaptim sanirim pozitif şu anda
En son adet tarihim 7 kasim ama yumurtlama geç oldu. 1 aralik ta pik yapmıştı.Gününmü geçti canim
Hadi hayırlısı canım bu topik herkese uğurlu geldi inşâllah meleğin seninledir.ikinci cocugun olcak olursa heralde..Darısı burada hamiş haberlerini okuyup isteyenlerin başınaArkadaslar testler bugüne kadar negatif cikmisti belirtilerimi hissettim. Size de fikir olsun belirtiler. Öncelikle adet öncesi bütün belirtileri yasadim buna ek olarak 3 gündür sabah uyandigimda midem bulanıyordu aksama geciyordu. Bacaklarımin iç tarafında batma hissi vardi. Birde belimde sağ ve solda sadece iki noktda ağrı vardi. O agriyi en son kizima hamileyken hissetmistim. Ilk çocuğumu da mide bulantisindan hissedip test yapıp öğrenmiştim.
Hayirli olsun canim cizgin baya belli masallahArkadaslar testler bugüne kadar negatif cikmisti belirtilerimi hissettim. Size de fikir olsun belirtiler. Öncelikle adet öncesi bütün belirtileri yasadim buna ek olarak 3 gündür sabah uyandigimda midem bulanıyordu aksama geciyordu. Bacaklarımin iç tarafında batma hissi vardi. Birde belimde sağ ve solda sadece iki noktda ağrı vardi. O agriyi en son kizima hamileyken hissetmistim. Ilk çocuğumu da mide bulantisindan hissedip test yapıp öğrenmiştim.
En fazla benim bildigim kadari ile yumurtalmadan 7-10 gun sonraya kadar yerlesme oluyor 2-4 gun icinde de idrara geciyor. Benim bildigimDöllenmeden kaç gün sonra idrarda çıkıyor acaba
Cok tesekkur ederim.5 buçuk yasinda bir kizim var.darisi bekleyen bütün arkadaslara.Hadi hayırlısı canım bu topik herkese uğurlu geldi inşâllah meleğin seninledir.ikinci cocugun olcak olursa heralde..Darısı burada hamiş haberlerini okuyup isteyenlerin başına
Cok tesekkurler. Dualarımdasınız.Hayirli olsun canim cizgin baya belli masallahbizede dua et
12 -13gun sonra belli oluyor demekki benim öyle olmus oldu.Döllenmeden kaç gün sonra idrarda çıkıyor acaba
canım inşallah hamilesindir testin fotosunu atarmısınAyyy kızlar bi bakin buraya acaba mı yaa??!!!
Ptesi yaptığım testte silik çizgi çıkmış.bugün bat günüm ama daha kırmızılar gelmedi akıntım var sabahtan bu yana her defasında diyorum aha oldum bakıyorum hayır akintiymisbugün 11 gibi yine yaptım ilk idrarla ama yine çok net negatifti.Çok heycan yaptım yaa zaten çok takıyorum kafama
Benimde öyle canım normalmiş öyle diyorlarKızlar hamile olmasna rağmen hala benim gibi adet sancısı çeken var mı?Arada baya baya ağryo geçiyor.
İnsallah hayirlisiyla öyledir canım ya nasıl atıcam ki buraya resimcanım inşallah hamilesindir testin fotosunu atarmısın
Ben ekim ayindada 3 gün geciktim sonra 33. gün koyu kırmızı yoğun geldi ikinci günüde simsiyah biraz geldi sonra adetim kesildi.Kasımda normal gününde normal adetimi olmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?