canim sen anlat doktora dertini gerek gorurse verir vermese saglik ocagindaki doktor 7gun yaziyor7.haftadayım canım. Bugün gidecem kontrole. Çok çekiniyorum rapor istemeyeinsanlar bu rapor işini o kadar suistimal etmişler ki. Gerçekten ihtiyacı olanlar alamıyor ne yazık ki.
Ben öğretmen olduğum için çocuklara da kıyamıyorum. Parça parça rapor alsam yerime öğretmen vermezler. Heyet raporu istiyorum ki yerime öğretmen verilsin dersleri boş geçmesin. Memuriyette beş yılı doldurmuş olsam kimseyi zora koşmam hemen ücretsiz izne ayrılırım. Ama şu an ücretsiz izne ayrılma hakkım yok.
heyet vermez canim bence kacici sinifi okutuyosun
canim sen anlat doktora dertini gerek gorurse verir vermese saglik ocagindaki doktor 7gun yaziyor
ay canim tam ihtiyaclari olur cocuklarin benim kizim 3 gidiyor isin zor coKöy okulu canım. 1-2 birleştirilmiş sınıf.
Alamazsanda 1 hafta alisin dinlenirsin hem cocuklarinda sana ihtiyaci olur bu donemde 15 tatile kadar idare etmeye calis canim Allah saglikli sihatli dogum nasip etsinBakalım çıkışta gitcem. İnşallah verir. Olmadı dediğin gibi sağlık ocağına gideyim.
ay canim tam ihtiyaclari olur cocuklarin benim kizim 3 gidiyor isin zor co
Alamazsanda 1 hafta alisin dinlenirsin hem cocuklarinda sana ihtiyaci olur bu donemde 15 tatile kadar idare etmeye calis canim Allah saglikli sihatli dogum nasip etsin
Canım zaten vicdanım sızlıyor. Dişimi sıkayım diyorum ama bayılıyorum. Gözüm kararıyor düşüyorum. Bi yerde ya benim ya bebeğimin başına bi iş gelecek ondan korkuyorum. İnan 4,5 yıllık öğretmenim bi defa bile rapor almadım. Kürtaj oldum onda bile 1 gün izin kullandım. Ertesi gün okula geldim.
canim anliyorum seni işin cok zor tabiki once kendi bebegini düşüncen doktorla gorus canim tabiki doktorunda anlayislisini bulmak zor gidince haber et canim
Canım olmasa hiç çıkmaz var demekki ben bu sabah yine yaptım net bir çizgi var başka bişey yok bugün adet olursam yarın doktoruma gidicem tekrar.İnşallah topigin sanada uğurlu gelmiştir canımBi netlesse sevincez de bi oyle bi boyle yaa
Belirtin felan var mı abla ne biliyim adet olacakmış gibi felan hisseder misin olacağın zamanKizlar bende cok saskinim ama pazartesiye kadar var demeyecegim. Pazartesi gunu falan hala adet olmamis olursam tekrar gidip kan verecegim kna gore artik sevinirizama yinede boyle cikmasi da yani insani biraz olsun heyecanlandiriyor ya
Belirti dinlemiyorum cNim cunku daha once de deneyip gordum ki hamileliginde adetin de belirtisi ayni oluyor bendeBelirtin felan var mı abla ne biliyim adet olacakmış gibi felan hisseder misin olacağın zaman
Var canım hayırlı olsun sana sıkı sıkı tutunur inşallah darısı başımızaEki Görüntüle 2215115 Kizlar ins bende araniza katiliyorum bat 15 Kasim testler Boyle cikti.az once yaptim.biri ovu..biri gebelik testi..ins dogrudur bana da dua edin
Ins canim vardir gecen ayda Gunum gecince 3 test yaptim ikisinde sonradan silk cizgi cikmisti ve regl oldum..gerci bu Sefer henuz regl Gunu gelmedi ve silik cizgi birdakika icinde cikti.Var canım hayırlı olsun sana sıkı sıkı tutunur inşallah darısı başımıza
ben beklemedeyim.İki ay konuyu kapatmaya karar verdik.ADet olduğum tarihi,olacağım tarihi yumurtlama günümü falan hepsini unuttum takvimi açıp bakmıyorum bileKizlar yeni bat tarihlerinizi soyler misiniz lutfen ? Son durum guncellemesi istiyorum
mltm_48 30 Kasım - @mimmea 30 Kasım
- @Bayankus063 Aralık
- @limoncicegi41 4 Aralık
- @Jklyyy 4 Aralık
- @Snrs 5 Aralık
- @sonbaharetkisi 5 Aralık
- @seheryeli77 5 Aralık
- @ISTANBULLUGELINN 6 Aralık
- @dennisgo 7 Aralık
- @bebeqimyoldamrc 7 Aralık
- @Cemre0000 7 Aralık
- @sacperisiii 7 Aralık
- @Sem0510 9 Aralık
- @mirandaaaa 9 Aralık
- @duruasya 9 Aralık
- @yaprakali 10 Aralık
- @papatyam67 10 Aralık
Sonradan çıkmış ama onlar sonradan çıkan çizgilere aldanma bu hemen çıkmış kan testi yaptır kesin sonuç al bence canım birde bat 15 Kasim mı Aralık mıIns canim vardir gecen ayda Gunum gecince 3 test yaptim ikisinde sonradan silk cizgi cikmisti ve regl oldum..gerci bu Sefer henuz regl Gunu gelmedi ve silik cizgi birdakika icinde cikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?