Benimakıntım bu sabah başladı aynı adet olacağım günün akıntısı gibi ha oldum ha olurum sürekli baktım ama olmadım belki uyurken olurum.Çünkü benim hiç hayalet çizgi bile çıkmadı net negatifti ikiside .Bugün yaptığım hala tek çizgi ama ptesi yaptığımda hayalet çizgi oluşmuş onuda bi kenara koymustum bi bakim dedim buradaki yazıları okuyunca kızlar bakıyor eski testlerine falan bende baktım hayalet çizgi var.Çok mutlu oldum sanki şimdi yaptım hemen çıktı
Benimde öyle canım normalmiş öyle diyorlar
İnşallah canımAnladım canım,sağolasın.Sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah.
Çok teşekkür ederim canım saolBu topikte catlatma ignesi yaptırıp sonrada ovulasyon gününü takip edip hamile kalan var canım.
Benım bıldıgım göbekten cnmÇatlatma iğnesi nereye vuruluyo acaba
Hayırlısı olsun canim insallah hamiss cikariz bizdeBenimakıntım bu sabah başladı aynı adet olacağım günün akıntısı gibi ha oldum ha olurum sürekli baktım ama olmadım belki uyurken olurum.Çünkü benim hiç hayalet çizgi bile çıkmadı net negatifti ikiside .Bugün yaptığım hala tek çizgi ama ptesi yaptığımda hayalet çizgi oluşmuş onuda bi kenara koymustum bi bakim dedim buradaki yazıları okuyunca kızlar bakıyor eski testlerine falan bende baktım hayalet çizgi var.Çok mutlu oldum sanki şimdi yaptım hemen çıktı
Benim ilkinde gobekten bu sefer kolumdan vurdularÇatlatma iğnesi nereye vuruluyo acaba
Cook tebrik ederimm inşallah gönlüne göre olsun ikiz ne güzel bir mucize yaAllah herkesin gönlüne göre versin canım hiç düsünmemistim ikiz olmasini ben bir taneyede raziyim esime diyorum yaa ikizse gercekten diyorum neguzel olur diyo ccok seviniyo bakalim kontrole gittimizde belli olucak hakkimizda hayirlisi olsun
Hayırlısı canım umut herzaman vardirHayırlısı olsun canim insallah hamiss cikariz bizde
Olsun cnm uzulme rabbım ınsallah gelecek ay nasıp eder canını sıkma.. klomen mı kullandın yoksa femara mı kac aydır ısıtıyosun
Tebrik ederim canımmmm sağlıkla kucağına al inşallah kuzummmKızlar sonunda testi bu sabah yaptırdım. Sonucum 650 çıkmış çok mutluyum. İnşallah bu saatten sonra sağlıkla geçer günlerim ve rabbim isteyen herkese nasip etsin hepiniz için dua edeceğim. İnşallah dua kapılarımız açıktır rabbim hepimize sağlıklı evlatlar verir ve anneliği bizlere yaşatır
Çok şanslısın hep mutlu ol inşallahBenimakıntım bu sabah başladı aynı adet olacağım günün akıntısı gibi ha oldum ha olurum sürekli baktım ama olmadım belki uyurken olurum.Çünkü benim hiç hayalet çizgi bile çıkmadı net negatifti ikiside .Bugün yaptığım hala tek çizgi ama ptesi yaptığımda hayalet çizgi oluşmuş onuda bi kenara koymustum bi bakim dedim buradaki yazıları okuyunca kızlar bakıyor eski testlerine falan bende baktım hayalet çizgi var.Çok mutlu oldum sanki şimdi yaptım hemen çıktı
Hıı anladım cnm teşekkür ederimBenım bıldıgım göbekten cnm
Aminnnnn inşallah sizin mutluluğunuzu böyle okuyunca insan kendini yerinize koyuyo çok güzel bir duygu allahım herkese nasip etsin inşallahTebrik ederim canımmmm sağlıkla kucağına al inşallah kuzummm
Göğüslerin nasıldı peki acıyo muydu şiş miydi birde damarları felan belirgin miydi hissettiniz mi bunları da benim şuan öyle de arada bir vajinama ağrı giriyor geri geçiyo ader olcakmışım gibi göğüslerim şiş acıyo ve damarları çok belirgin ama birde karnımda bildiğin adet sancısı çekiyorumArkadaslar testler bugüne kadar negatif cikmisti belirtilerimi hissettim. Size de fikir olsun belirtiler. Öncelikle adet öncesi bütün belirtileri yasadim buna ek olarak 3 gündür sabah uyandigimda midem bulanıyordu aksama geciyordu. Bacaklarımin iç tarafında batma hissi vardi. Birde belimde sağ ve solda sadece iki noktda ağrı vardi. O agriyi en son kizima hamileyken hissetmistim. Ilk çocuğumu da mide bulantisindan hissedip test yapıp öğrenmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?