- 9 Ocak 2017
- 602
- 635
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım adetten 9 gün önce öğrenenler bile var o döllenmeye bağlı bi durum yarın sabah ilk idrarla yap bence varsa silik de olsa çıkarBat a 5 gün var erken gebelik testi yapsam çıkar mı bi şansımı denesem mi bi kac gün daha beklesem mi?
Yanlis yazmisim cnm 15 aralik bat..hemen kan Vermek de insani strese sokuyor.kan degeri dusuk cikinca bu Sefer acaba kimyasalmi stresi yasiyorsun.agustos ayinda bi kimyasalim oldu cunku gun asiri kan vermekten delik desik oldu kollarim..en azindan dayanabilirsem pzartesiye kadar bekleyim diyorum..omrumuz beklemekle geciyor zaten..once regl bekle sonra ovu testini bekle sonra gene regl sonra Yok kese yok kalp atisi derken....bizim yasadigimiz stresi kimse yasamiyordur heralde..bu kadar beklenecek gun varken insan Nasil stres yapmasinSonradan çıkmış ama onlar sonradan çıkan çizgilere aldanma bu hemen çıkmış kan testi yaptır kesin sonuç al bence canım birde bat 15 Kasim mı Aralık mı
Ben 4 gun kala yapmistim erken gebelik testi silik cikmisti cnm..bugunde normal gebelik yaptim Iki gun var daha onda da silik cikti..ovu gunumde teste gore Adetin 19/20 gunu ikisinden biriBat a 5 gün var erken gebelik testi yapsam çıkar mı bi şansımı denesem mi bi kac gün daha beklesem mi?
Canim gittim doktora yine tahlil yapti doktor bise cıkmadi 1 hafta dha adet olmazsan gel dedi ama olacak gibiyim kist de yokmus allhtanHayırlısı canım. Yaz burdan olur mu? Ben önümüzdeki haftaya kadar gidemeyeceğim. Bekleyip göreceğim.
Sabah yapmak daha iyi mi sonuç verir meraklandım şimdi akşam yapsam yanılma payı olur mu senceBen 4 gun kala yapmistim erken gebelik testi silik cikmisti cnm..bugunde normal gebelik yaptim Iki gun var daha onda da silik cikti..ovu gunumde teste gore Adetin 19/20 gunu ikisinden biri
Canım bence sen de hamilesin . Ben öyle hissediyorumKizlar bende cok saskinim ama pazartesiye kadar var demeyecegim. Pazartesi gunu falan hala adet olmamis olursam tekrar gidip kan verecegim kna gore artik seviniriz ama yinede boyle cikmasi da yani insani biraz olsun heyecanlandiriyor ya
canim var gibi bat nezamanKızlar öğlen bir daha yaptım gözüküyor gibi sanki ama sonda kayboldu çizgi galiba artık tırlatıcam
canim var gibi bat nezaman
canim kotu dusme bence yarin kana gitmelisinSalı günü battı ama olmadım canım kimyasal gebelik geçirdim iki ay önce o zaman geç döllenme olmuştu acaba yine aynısı mı olcak Bilmiyorum
kesin hamilesin bence biran once folik asite baslatir doktorcanim kotu dusme bence yarin kana gitmelisin
Bence de var gibiKızlar öğlen bir daha yaptım gözüküyor gibi sanki ama sonda kayboldu çizgi galiba artık tırlatıcam
kesin hamilesin bence biran once folik asite baslatir doktor
Amin canimİnşALLAH canım en kısa zaman da Rabbim hepimize nasip etsin
Bence de var gibi
Ilk idrar la yap in diyorlar..ama Ben Bundan onceki gebeliklerimde birini gece 2 de diger ikisini de Aksum ustu yapmistim ve yanilgi olmadiSabah yapmak daha iyi mi sonuç verir meraklandım şimdi akşam yapsam yanılma payı olur mu sence
Bilmiyorum canim ya insallah oyledir. Bir bakiyorum agrilarim basliyor bir bakiyorum hic bisey yok. Bir bakiyorum akinti geliyor bir bakiyorum kupkuru. Bide oglumun da huysuzlugu ustunde bugun yani kucagimda getirmek zorunda kaldim eve kadar tepindi karnima vurdu e bide o kucagimda merdiven ciktim falan. Simdi bazen kasigima giriyor agri sonra karnima cikiyor o agri. Siz karin agrisi yasadiniz mi ?Canım bence sen de hamilesin . Ben öyle hissediyorum