- 1 Kasım 2018
- 1.074
- 2.558
Netlesir daha çok erken ablacımBi netlesse sevincez de bi oyle bi boyle yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Netlesir daha çok erken ablacımBi netlesse sevincez de bi oyle bi boyle yaa
Insallah kuzum bakalm yarin gitmicem pazartesiyi beklicem insallah o zamana kadar da adet olmazsam zaten inanirim artik kesin var biseyler diyeNetlesir daha çok erken ablacım
Canim var Tebrik ederimVar mi yok mu diye bu kadar da arada kalinir mi cNim
göz kararı koydum canım çörekotlarını dövmedim normalde dövülüyor .kendim çiğnedim .çiğnemeden yutulunca hiçbir faydası olmuyormuş çünkü.Etiket yapmayi unutmuşm canim miktarlar ne kadardi bide sadece sen mi yedin esin ?
canim artik pazartesiyi bekleycen testin golgeside oluyo bazen seni yanitmasin sonra adet olursan uzulursunHaydi bakalm test uzmanlari inceleyin
Ben bi gölge görüyorum sanki. Hayırlısıyla inşallah vardır.Haydi bakalm test uzmanlari inceleyin
Canım progestan ilacı ağız yoluyla alıyorsan baş dönmelerinin ve tansiyonun sebebi o olabilir. Çünkü ilacın yan etileri arasında bunlar var. geçen ay ağız yoluyla alıyordum inanılmaz etkilemişti. Bu ay fitil olarak kullanıyorum şuan rahatım. İnşallah ilacın yan etkileridir. Fitil olarak kullanırsan düzelir belki.Kızlar meraba. Ben öğretmenim ve ikinci bebeğime hamileyim. Birincisini ne yazık ki 9.haftada kalbi durduğu için kaybettim. Ardından testler yapıldı. Kan pıhtılaşması, vitamin eksikliği vb sorunlar olduğu görüldü. Şu anki gebeliğimde progestan, b12, ecopirin, folik asit kullanıyorum. İlk gebeliğimde gayet rahattım ama bu defa çok fenayım. Sürekli gözüm kararıyor ve düşüyorum, hatta bir haftada üç defa bayıldım. Tansiyonum sürekli 8-5, 7-4 civarı. Rapor almak istiyorum ama hayatımda hiç istemedim hiçbir doktordan. Ne yapmam lazım verirler mi bilmiyorum. Tanıdık kimsemiz yok bu şehirde. Çok çaresizim. Köy okulunda gidip geliyorum ve her gün 40 km yol gidip geliyorum.
Kızlar meraba. Ben öğretmenim ve ikinci bebeğime hamileyim. Birincisini ne yazık ki 9.haftada kalbi durduğu için kaybettim. Ardından testler yapıldı. Kan pıhtılaşması, vitamin eksikliği vb sorunlar olduğu görüldü. Şu anki gebeliğimde progestan, b12, ecopirin, folik asit kullanıyorum. İlk gebeliğimde gayet rahattım ama bu defa çok fenayım. Sürekli gözüm kararıyor ve düşüyorum, hatta bir haftada üç defa bayıldım. Tansiyonum sürekli 8-5, 7-4 civarı. Rapor almak istiyorum ama hayatımda hiç istemedim hiçbir doktordan. Ne yapmam lazım verirler mi bilmiyorum. Tanıdık kimsemiz yok bu şehirde. Çok çaresizim. Köy okulunda gidip geliyorum ve her gün 40 km yol gidip geliyorum.
aile hekimin rapor verebilir aslındaKızlar meraba. Ben öğretmenim ve ikinci bebeğime hamileyim. Birincisini ne yazık ki 9.haftada kalbi durduğu için kaybettim. Ardından testler yapıldı. Kan pıhtılaşması, vitamin eksikliği vb sorunlar olduğu görüldü. Şu anki gebeliğimde progestan, b12, ecopirin, folik asit kullanıyorum. İlk gebeliğimde gayet rahattım ama bu defa çok fenayım. Sürekli gözüm kararıyor ve düşüyorum, hatta bir haftada üç defa bayıldım. Tansiyonum sürekli 8-5, 7-4 civarı. Rapor almak istiyorum ama hayatımda hiç istemedim hiçbir doktordan. Ne yapmam lazım verirler mi bilmiyorum. Tanıdık kimsemiz yok bu şehirde. Çok çaresizim. Köy okulunda gidip geliyorum ve her gün 40 km yol gidip geliyorum.
Yumurtlama tembelligim var canım ama asıl sorun o değilmiş daha önce doktorlar bilinçsiz çok fazla klomen kullandirmis bu sefer bi prof. Gittim artk klomen kullanırsan yumurtalıkların ölür dedi o yüzden aşılama yapacağız dedihayirlisi canim neden normal yolla olmuyor sıkıntun ne canim
Bal gibi de varVar mi yok mu diye bu kadar da arada kalinir mi cNim
kac haftalik gebesin canim bir kadin dogumcugla gorus istersen