bende hala sol kasık ağrısı var gecmedi bi turlu. bende yarın gidip kan vericem bakalım hayırlısı hepimiz için
Bu konuda bilgim yok ama sanirim gebelik icin iki cizgininde koyu olmasi gerekiyor ovulasyon testindeOvu testim. Bat 15 aralik. Hamilelik testleri de 5-6 saat sonra hayalet cizgi cikiyor 4 gundur.
Hiç belli olmaz canım . Ben de yok diyordum üzülüyordum ama varmışBende çok takıyorum ya bat 4 ama hiiiçççç belirti yok bu ayda olmadı. Bu ay ilk defa klomen kullandım
Hayırlısı canım artikOyle deme gec dollenmede olabilir canim
Benim de pek bilgim yok, ama 4 gun once de yapmistim cok silikti, yine mi yumurtluyorm acaba))Bu konuda bilgim yok ama sanirim gebelik icin iki cizgininde koyu olmasi gerekiyor ovulasyon testinde
duramiyorum yerimde kizlar nasil bekleyecegim ben yarina kadar. Ya cikmazsaaa ay kalbim duracak bak aaa
BeeennnnEvet hanimlarr yarin benimle birlikte test yapacaklar kimler bakalmhalay basi oluyorum gelin yanima
Benim bat a yaklaşırken ilk yaptığım ovulasyonlar da böyle silikti. Diğer günler bat a yaklaştıkça koyulaştı. Hatta çok su içmem bile etkilemiyor yine de çok koyu çıkıyor. Gebelik testleri de pozitifti. inşallah iyi haberler alırsın canımOvu testim. Bat 15 aralik. Hamilelik testleri de 5-6 saat sonra hayalet cizgi cikiyor 4 gundur.
Ayy canım inşallah bizlere dua edin nolur hayirlisiyla olsunHiç belli olmaz canım . Ben de yok diyordum üzülüyordum ama varmışinşallah senin de vardır
Canım yaptinmi test inşâllah meleğin seninledir dualarim seninleIgnenin bugun 19. Gunu canim ama negatif gormekten korktugum icin yapmadim halada tutuyorum kendimi
Canım yaptinmi test inşâllah meleğin seninledir dualarim seninle
İnşallah canım benim üzülme nolur bizler elimizden geleni yapıyoruz takdir Allah'ın c.c ol derse oluverir.Seni anliyorumYok canim hala yapmadim kendimi hazir hissedersem yarin yapicam cok saol insallah bu sefer benimledir
yok canim elimde test yok yarin cesaret edebilirsem kan vericem edemezsem netten siparis vercemUnutmuşumtekrarladin mi peki sonuc yazayim
bak hemen sabHtan yapma kiskanirim benim isim gec biter çünkü oglenden sonra anca yaparimBeeennnndüşünmemek için keçileri kaciracam öre öre
İnşallah canım benim üzülme nolur bizler elimizden geleni yapıyoruz takdir Allah'ın c.c ol derse oluverir.Seni anliyorum
Daha ilk ayın abla vardır inşallah da yok sa bile üzülme sakınKizlar yorgunluk mahvetti beni. Bu saat oldu is bitmedi bakbilemiyorum bnde hic bisey yok bir degisiklikte yok. Sanirsam negatif olacagim allahtan hayırlısı artık