- 4 Nisan 2018
- 1.593
- 4.025
Dimi bende öle düşünüyorum:)yoksada boşuna beklemim stres yapmimki yrnda gecikmez hem
Hadi bekliyoruz o zaman hemen yap testi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimi bende öle düşünüyorum:)yoksada boşuna beklemim stres yapmimki yrnda gecikmez hem
Allah seniii:)))Bende duramazdim da testim bitti yarin sabah gidip alacagim
Elimde bakcak pozitif testim olsun dedim iğnenin etkisi varken yaptim testi digerini de ignenin etkisi gecmis mi ogrenmek icin yaprim bitti yarin da 4 tane alcam persembeye kadar yapcam insallah cikar bakalmAllah seniii:)))
Yapım bı negatif görürümHadi bekliyoruz o zaman hemen yap testi canım
Benim negatif canım çok moralim bozulduElimde bakcak pozitif testim olsun dedim iğnenin etkisi varken yaptim testi digerini de ignenin etkisi gecmis mi ogrenmek icin yaprim bitti yarin da 4 tane alcam persembeye kadar yapcam insallah cikar bakalm
Yukleyebilir misin testin fotografini. Belki silik cizgi falan vardirYapım bı negatif görürüm
Benim negatif canım çok moralim bozuldu
Adet duzensiz progestandan sonra 6 gun olduAdet tarihin ne canim kac gun var ?
Attım canım hiç çizgi yoktuYukleyebilir misin testin fotografini. Belki silik cizgi falan vardir
Yapım bı negatif görürüm
Benim negatif canım çok moralim bozuldu
cnm kisi sayisi cok olunca unuttun galiba elimde kalan son testte cok silik cizgi vardi buraya attim cnmBat yarin yaziyor cnim test falan yapmadin mi ?
İnşallah bakalım valla çok yoruldum artikÜzülme cAnım, İnşAllah bir dahaki aya güzel haberini alırız.
Canim zaten gebelik yoksa 15.gunden sonra kisa surede geliyor e senin 4 gun de gecmis sayiliyor bence sabah bir test yap sen hatta simdi bile yapabilirsin kesin sonuc alirsin yani
Yap sen canim varsa cikar insallahta vardir hadi bak bekliyorum haberiniCanim inan suan ağlıyorum test sonucunu gormekten cok korkuyorum fobi gibi bisey oldu allahim sabir ya hic iyi degilim yapmicam bu gidisle
Unutmuşum tekrarladin mi peki sonuc yazayimcnm kisi sayisi cok olunca unuttun galiba elimde kalan son testte cok silik cizgi vardi buraya attim cnm
Adet gorene kadar umut var canim. Adetin gelmezse iki gun sonra tekrarla testi lutfenAttım canım hiç çizgi yoktu
Tüm umudum gitti canım olsa silikte olsa cikardiAdet gorene kadar umut var canim. Adetin gelmezse iki gun sonra tekrarla testi lutfen
Canım istanbullu gelin hamile şuanKizlar yeni bat tarihlerinizi soyler misiniz lutfen ? Son durum guncellemesi istiyorum
- @mltm_48 30 Kasım
- @mimmea 30 Kasım
- @Bayankus063 Aralık
- @limoncicegi41 4 Aralık
- @Jklyyy 4 Aralık
- @Snrs 5 Aralık
- @sonbaharetkisi 5 Aralık
- @seheryeli77 5 Aralık
- @ISTANBULLUGELINN 6 Aralık
- @dennisgo 7 Aralık
- @bebeqimyoldamrc 7 Aralık
- @Cemre0000 7 Aralık
- @sacperisiii 7 Aralık
- @Sem0510 9 Aralık
- @mirandaaaa 9 Aralık
- @duruasya 9 Aralık
- Y yaprakali 10 Aralık
- papatyam67 10 Aralık
bende hala sol kasık ağrısı var gecmedi bi turlu. bende yarın gidip kan vericem bakalım hayırlısı hepimiz içinSenin belirtiler nasıl canım?Sen gittin mi doktora?
Oyle deme gec dollenmede olabilir canimTüm umudum gitti canım olsa silikte olsa cikardi
Aaa atladim mi ben paylastigini gormedimCanım istanbullu gelin hamile şuan