Bence yarın sabah ilk idrarla tekrar yap böyle olup da gebe olduğunu öğrenen çok insan var canım inşallah vardırGünaydın Kızlar benim yarın bat günüm gece kalkıp test yaptım birşey göremedim. Az evvel kalktım bir çizgi belirmiş evet dikkate almamak gerekiyor zaten adet olcam karın ağrım var yarın yada öbür olurum büyük ihtimal fotoğrafları atıyorum birini hemen çektim diğerini bekledikten sonraEceCigdem
Canim testini yarin sabah tekrarlar misin net sonuc elde ederizGünaydın Kızlar benim yarın bat günüm gece kalkıp test yaptım birşey göremedim. Az evvel kalktım bir çizgi belirmiş evet dikkate almamak gerekiyor zaten adet olcam karın ağrım var yarın yada öbür olurum büyük ihtimal fotoğrafları atıyorum birini hemen çektim diğerini bekledikten sonraEceCigdem
Canim adet belirtisi de olabilir hamilelik belirtisi de. Ikisinde de oluyor o yuzden belirtileri cok dinlemiyoruzEceCigdem abla göğüslerim çok fena sızlıyor acıyor nedendir sence
GinaydinBu arada günaydın kizlar
GünaydınlarBu arada günaydın kizlar
Günaydınlargaliba bana uğurlu geldin EceCigdem
Bat’ son 2.
bu sabah ki testlerim
5dk içinde çıkan çizgiler
canim test markasi ne labquick ise dogru olabilir diyorlarGünaydın Kızlar benim yarın bat günüm gece kalkıp test yaptım birşey göremedim. Az evvel kalktım bir çizgi belirmiş evet dikkate almamak gerekiyor zaten adet olcam karın ağrım var yarın yada öbür olurum büyük ihtimal fotoğrafları atıyorum birini hemen çektim diğerini bekledikten sonraEceCigdem
Maşallah ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bize inşaAllah...
Allah Razı Olsun CanımMaşallah ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bize inşaAllah...
İlk mi yoksa çocuğun var mı ablaÇok
Allah Razı Olsun Canım
Hayırlısıyla perşembe kan vermek istiyorum ondada sonucu bu şekilde görebilirsem çoook mutlu olacağım
Darısı burda anne olmayı bekleyen herkese olsun inşallah
İlk canımİlk mi yoksa çocuğun var mı abla
Bu arada hayırlı olsun bebeğiniz. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahÇok
Allah Razı Olsun Canım
Hayırlısıyla perşembe kan vermek istiyorum ondada sonucu bu şekilde görebilirsem çoook mutlu olacağım
Darısı burda anne olmayı bekleyen herkese olsun inşallah
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllahİlk canım
Gunaydin canim gittin mi test almayaaaBu arada günaydın kizlar
Teşekkürler canım Allah’ım isteyen herkese nasip etsin inşallahBu arada hayırlı olsun bebeğiniz. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Amin canım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli nasip etsinRabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah