Aminn umutlar tavan şuan yaAy bu grup cok guzellesmeye basladihamisler artiyor masallah darisi bize ben kaybettigim kizima aralikta hamile kalmistim yine aralik ayi Rabbim hepimizin karnini doldursun insallah
Yok canim yaptirmadim benCanım catlatma ignesi yaptirmismiydin
Ya ben çok telaş yaptım şimdi benim çok mu düşük acaba?duskapani canım ben dün kan verdim beta hcg 1000 çıkmış nasıl sence diğer bütün testler normal .
yaaa bende yüzüncüyılda oturuyorum canım.Bende adanadayim canım yuregir tarafında sen nerdesin
Canım hiç telaş yapma bizim batlar 1 Aralık’tı buna rağmen çok farklı değerlerimiz senin daha geçti sanırım bat’ın. Yumurtlama, yerleşme geç oluyor ondan öyle olabiliyor ve bir de her bünye farklı başkalarıyla karşılaştırma sonucunu. Hem benim 65.5 çıktığını söylediğimde doktor kesin var o zaman dedi. Önemli olan sağlıklı artması değerin kaç olduğu değil:)Ya ben çok telaş yaptım şimdi benim çok mu düşük acaba?
Banada yapma gereği duymadi doktorum 28mm olmustu yumurtam seninki kac mm olmustu inşallah meleklerimizin müjdesini veririz buradanYok canim yaptirmadim ben
Yenidogandayim bende canimyaaa bende yüzüncüyılda oturuyorum canım.
telaş yapma canım geç döllenme olmuştur benim ilk hamileliğimde adet günü 83 çıkmıştı önemli olan düzenli arması.senden testi tekrarlamanı istemişlerdir zaten 2 gün arayla artışa bakarlar.Ya ben çok telaş yaptım şimdi benim çok mu düşük acaba?
yenidoğan hiç duymadım canım o tarafları pek bilmiyorum .senin bat nezaman inşallah güzel haberler alırsın bu ay .inşallah sende hamiş olursun belki aynı hastaneye gideriz inşallahYenidogandayim bende canim
Haklısın canım şimdi girdim çıkmış 78.73 değerim . Çok yeni heralde
Ya ben çok telaş yaptım şimdi benim çok mu düşük acaba?
Valla canim ben doktora falanda gitmedimBanada yapma gereği duymadi doktorum 28mm olmustu yumurtam seninki kac mm olmustu inşallah meleklerimizin müjdesini veririz buradan
Hım.Benim bat 13 aralik inşallah canım ama hiç belirtim yok sadece şu gibi akıntım var bu ayda olmadı galiba.senin bat nezamanyenidoğan hiç duymadım canım o tarafları pek bilmiyorum .senin bat nezaman inşallah güzel haberler alırsın bu ay .inşallah sende hamiş olursun belki aynı hastaneye gideriz inşallah
Hım ilk bebeginmi olcak?inşallah canım inşallah mutlu dönüş yaparsın bizeValla canim ben doktora falanda gitmedimacikcasi bu ay oylesine bi denemistik sans iste. Tabi bence daha net degil pazartesi gidicez doktora insallah iyi haberler aliriz. Darisi burdaki tum bekleyenlere insallah.
Hayırlı olsun canım rabbim kucağımıza almayı nasip etsinEvet erken gebelik testiyle yaptim ama hala inanamiyorum
Kizlaaaar koşun bi bakin bat 10 simdi yaptim silik var gibi dimi yoksa bana mi oyle geliyo
Normal o zaman sağlıklı olsunlar da inşallah.. saol canım bilgilendirdiğin içinOznurr26 Benim de 4 gün varken 65,5 çıkmıştı 4 gün geçince de 2018 çıktı canım. Bazılarının 3-4 kat artabiliyormuş ya da daha çok hormon salgılıyor bazı bebekler herhalde:))
Erken gebelik testi nekadar canım her eczanede varmı kiEvet erken gebelik testiyle yaptim ama hala inanamiyorum
İnşallah canımHayırlısı olsun canım benim. Ben bu sabah gittim doktora 17 Aralık’ta gel dedi. 18 Aralık a randevu aldım bakalım. İnşallah sağlıkla gelişir