Seyhan canım sennOznurr26 canım profilinde gördüm adana yazıyor.bende adanadayım neresindensin
Yapsana nasil dayaniyosun :) Ben dun yaptim hicbisey cikmadi bugun silik cizgi cikti erken gebelik testiyle. Hatta sonra normal testle yaptim ondada silik cikti yani belli olur varsa. İnsaalah guzel haber bekliyorum sendenTebrikler canım.Benim de bat 10 ama test yapmadım daha.İnşAllah sağ salim kucağına alırsın bebişini.
Evet canim ilk olucak insallahHım ilk bebeginmi olcak?inşallah canım inşallah mutlu dönüş yaparsın bize
Benimde akıntım böyleydi canım :)Hım.Benim bat 13 aralik inşallah canım ama hiç belirtim yok sadece şu gibi akıntım var bu ayda olmadı galiba.senin bat nezaman
Bende yenidogandayim sen hangi hastaneye gidiyorsun canimSeyhan canım senn
Yüreğide Algomed hastanesine canım Neval hanıma sen?Bende yenidogandayim sen hangi hastaneye gidiyorsun canim
İnşallah kucağına almak nasip olur canım benim 2 buçuk yaşında oğlum var ama oda çok emeklerle olduEvet canim ilk olucak insallah
Ben ilk oğluma universala gittim özel adanaya 2 buçuk yaşında oğlum var oda çok emeklerle oldu.şimdi 5 ay önce yine muzaffere gittim ama gebelik olmayınca altınkozada fatma hanım var ona gittim bu ayYüreğide Algomed hastanesine canım Neval hanıma sen?
Bilmiyorum yaa Çok heycanlandım şimdi ama artık test almicam dedim kendi kendime off her ayaliyorum negatif sonuç 1 yildirBenimde akıntım böyleydi canım :)
Yapsana nasil dayaniyosun :) Ben dun yaptim hicbisey cikmadi bugun silik cizgi cikti erken gebelik testiyle. Hatta sonra normal testle yaptim ondada silik cikti yani belli olur varsa. İnsaalah guzel haber bekliyorum senden
Var canim 15-20 lira civarinda fiyatlariErken gebelik testi nekadar canım her eczanede varmı ki
Neval hanımı öneririm o kadar tatlı o kadar iyi bir doktor ki herşeyini rahatlıkla konuşup kafamda soru işareti olmadan çıkıyordum odadan :)Ben ilk oğluma universala gittim özel adanaya 2 buçuk yaşında oğlum var oda çok emeklerle oldu.şimdi 5 ay önce yine muzaffere gittim ama gebelik olmayınca altınkozada fatma hanım var ona gittim bu ay
Benimde 4-5 gundur sol kasik agrim var hem belime hem bacagima vuruyo agrisi bende adet olucam saniyodum. Umidini kaybetmeeeCanım adet olucam gibi hissedyorm 2 3 gündür sancım var.O yüzden pek ümitli değilim.Pazara kdr gelmezse yaparım belki.
Bende test yapardım her ay bu ay yapmadım yoktur diye varmış süpriz olduBilmiyorum yaa Çok heycanlandım şimdi ama artık test almicam dedim kendi kendime off her ayaliyorum negatif sonuç 1 yildir
HımVar canim 15-20 lira civarinda fiyatlari
Buna 3 ay falan devam ederim eğer olmazsa değiştiririm canımNeval hanımı öneririm o kadar tatlı o kadar iyi bir doktor ki herşeyini rahatlıkla konuşup kafamda soru işareti olmadan çıkıyordum odadan :)
Beklicem 13 aralik batBende test yapardım her ay bu ay yapmadım yoktur diye varmış süpriz olduümidini kesme adeti görene kadar canım
Merhaba kızlar kan sonucumu aldım 70 çıktı bata son 1 gün dr. Dedi 2 gunde artması lazım dedi kan sonucum düsük pazartesi tekrar kan alincak bebegim bana siki siki tutunsun dua edin nolur bende size ediyorum Rabbim herkeze nasip etsin bu duygulari
benim 1 Aralıktı canım günüm geçti test yaptım pozitif çıktı .inşallah darısı başına canımHım.Benim bat 13 aralik inşallah canım ama hiç belirtim yok sadece şu gibi akıntım var bu ayda olmadı galiba.senin bat nezaman