- 27 Haziran 2018
- 665
- 483
- 36
TEBRİKLER CANIM HAMİLESİNNNNNNKizlaaaar koşun bi bakin bat 10 simdi yaptim silik var gibi dimi yoksa bana mi oyle geliyo
KAPTIR KAPTIR HAMİLESİN...Yaa olabilir mi suan şoktayim inanamiyorum kendimi kaptirmakta istemiyorum
Canım benim tebrik ederim. Çok sevindim . Benim de bata 3 kala silik çıkmıştıKizlaaaar koşun bi bakin bat 10 simdi yaptim silik var gibi dimi yoksa bana mi oyle geliyo
Canım hamilesinn:)) benim çok daha silik çıkmıştı. Hemen kan verKizlaaaar koşun bi bakin bat 10 simdi yaptim silik var gibi dimi yoksa bana mi oyle geliyo
İnşallah canım Rabbim bu mübarek günde hepimizin dualarini kabul etsinİnşallah kandada vardır cnm dualarım seninle iyi haberlerle gel inşallah
Var canım varr hayırlı olsun :)Kizlaaaar koşun bi bakin bat 10 simdi yaptim silik var gibi dimi yoksa bana mi oyle geliyo
Var canım hamilesin erken gebelik testi miKizlaaaar koşun bi bakin bat 10 simdi yaptim silik var gibi dimi yoksa bana mi oyle geliyo
Hayır görünmedi keşke görünse de bu sıkıntıdan kurtulsak bu bekleyiş daha kötü oldum mu olmadım mi of çıldıracağımGünaydın kızlarrr sonunda kırmızılılar gözüktü
Saolasın canım benimmmhayırlı olsun canım çok sevindim gözün aydın
Yumurtlama takibi hiç yaptırmadım bu klomeni kullanırken de yaptırmadım doktor çağırmadı her şey yolundaydı destek olsun kaliteli büyüsünler şansı arttıralım dedi birde yanında duphaston verdi tutunmasına yardımcı olsun diye kısmet bu zamanıymışOznurr26 canım benim çok sevindim tebrikler daha önce yumurtlama takibi falan yaptırmış mıydın ? Klomeni neden kullandın ?
Hayirli olsun canim benim.Rabbim kucagina almayi nasip etsin bizede dua et :))Kızlar şoku atlatamadık yaa sonuç 865,3 çıktıçok çok mutluyum.. 17 ay sabrettik rabbim bugüne kısmet etti.. ilk klomen tedavimde gebe kaldım çok şükür. Ayrıca eşimle ikimiz her gün sabah akşam keçiboynuzu özü ve keçiboynuzu pekmezi tükettik.. Rabbim tüm anne olmak isteyen herkese nasip etsin ben hala inanmıyorum şoktan çıkamadım yaa
Ya evet ağutos sıcak ama rabbim böyle uygun gördüyse vardır bir bildiğiHayırlı olsun canım sağ sağlim kucağına alırsın inşâllah.Bende ilk çocuğumu agustosta doğurdum çok zor oldu sıcaktan ama olsun iyiki bana nasip etmiş Rabbim. Darısı sana canim
Oy canım benim bende hep böyle haberleri alırken bir gün benimde olacak mı diye hayale dalardım şimdi çok şükür rabbim nasip etti inanamıyorum hala :) rabbim tüm evlat isteyenlere nasip etsin inşallah.. dün eşimle şükür namazımızda sizlere de duamızı eksik etmedik canım benimcanımmmm allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinNe güzel yazdığın tepkileri gözlerim dola dola okudum. Allah bizede göstersin tez zamanda inşallah
Ayyy ayy hep bu anı bekliyordum yapıverdim bitanemSenin gebelik takvimini sevsinlerr
Hayirli olsun canim senin testten belliydi zaten Allah kucagina almayi nasip etsin :))Oznurr26 canım senin değerin baya yüksek acaba çoğul gebelik mi?
Bunu düşünmedim değil aslında ama kese gözükmeden yorum yapamıyor kimse iki gün gecikmesiyle 32.döngümde sonuç böyle senin kaç çıkmıştı canımOznurr26 canım senin değerin baya yüksek acaba çoğul gebelik mi?
Bunu düşünmedim değil aslında ama kese gözükmeden yorum yapamıyor kimse iki gün gecikmesiyle 32.döngümde sonuç böyle senin kaç çıkmıştı canımOznurr26 canım senin değerin baya yüksek acaba çoğul gebelik mi?