- 11 Nisan 2014
- 1.418
- 2.969
yüzüncü yıl canım burasıda seyhan yani.bende metro hastanesine gitmeyi düşünyorum .ilk doğumumu orda yaptım çok memnun kaldım .3 adanalı olduk topikteSeyhan canım senn
Amin canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın darısı buradaki tüm anne adaylarının başına ve banadabenim 1 Aralıktı canım günüm geçti test yaptım pozitif çıktı .inşallah darısı başına canım
benimde 1.5 yaşında bir oğlum .benim oğlumda geç oldu . benzer yanlarımızda varmışBen ilk oğluma universala gittim özel adanaya 2 buçuk yaşında oğlum var oda çok emeklerle oldu.şimdi 5 ay önce yine muzaffere gittim ama gebelik olmayınca altınkozada fatma hanım var ona gittim bu ay
Evetyüzüncü yıl canım burasıda seyhan yani.bende metro hastanesine gitmeyi düşünyorum .ilk doğumumu orda yaptım çok memnun kaldım .3 adanalı olduk topikte
Ayy valla görüşelim ya oglanlarda arkadaş olsunbenimde 1.5 yaşında bir oğlum .benim oğlumda geç oldu . benzer yanlarımızda varmış
ne güzel olur aslında biz 2. yi oğlum için düşündük kardeşi olsun istedik .çok seviyor çocukları arkadaş istiyor .şuanda eşim beni yalnız markete bile yollamıyor şu 3 ay kendine dikkat et diyor .özelden konuşuruz cnmAyy valla görüşelim ya oglanlarda arkadaş olsun
Canim hic telaslanma benim adetten 3 gun sonra 57.0 di bak masallah oglum 4 yasinda suanMerhaba kızlar kan sonucumu aldım 70 çıktı bata son 1 gün dr. Dedi 2 gunde artması lazım dedi kan sonucum düsük pazartesi tekrar kan alincak bebegim bana siki siki tutunsun dua edin nolur bende size ediyorum Rabbim herkeze nasip etsin bu duygulari
Kuzucum benim 10.17 cikti beta simdi 7. Haftamdayim elhamdülillahYa ben çok telaş yaptım şimdi benim çok mu düşük acaba?
Ovulasyon testiyle takip ettim degrlendirdim bat 14 aralik bugun adet belirtilerim basladi benimki olmadiSlm kızlarAdetime daha 8-9gün var fakat bugün kahverengi leke geldi yerleşme kanaması olabilir mi acaba çok merak ettim Ovulasyon günlerimi takip edip iyi değerlendirdik ama şimdi niye böyle oldu anlamadım bu şekilde olan varsa yazabilir mi
Tm canimne güzel olur aslında biz 2. yi oğlum için düşündük kardeşi olsun istedik .çok seviyor çocukları arkadaş istiyor .şuanda eşim beni yalnız markete bile yollamıyor şu 3 ay kendine dikkat et diyor .özelden konuşuruz cnm
Evet canımmyüzüncü yıl canım burasıda seyhan yani.bende metro hastanesine gitmeyi düşünyorum .ilk doğumumu orda yaptım çok memnun kaldım .3 adanalı olduk topikte
Özele nasıl gelcem canım yeni üyeyim ben bilmiyorum hicne güzel olur aslında biz 2. yi oğlum için düşündük kardeşi olsun istedik .çok seviyor çocukları arkadaş istiyor .şuanda eşim beni yalnız markete bile yollamıyor şu 3 ay kendine dikkat et diyor .özelden konuşuruz cnm
İnsallah canim zaten bissuru hap verdi dr. Kan sulandirici da varmis icinde sali tekrar kan tahlili istedi insallah bebegimde bana tutunur kucagimada almak nasip olur sen daha belli olmadan hamile isareti koymustun elin ugurlu geldi bu topik bu ay bana cok ugur getirdi :))Canim hic telaslanma benim adetten 3 gun sonra 57.0 di bak masallah oglum 4 yasinda suan
Ayyyy inşallah canim siz boyle dedikce umutlaniyorum insallah artar sali gunu tekrar kan aldircamCanım arkadşmın adet günü 20ydi değeri,şmdi bebişi 3aylık kucağında.Hiç üzülme stres yapma artar değerin.
İnşallah canım amin.sende kan pihtilaşmasi mi var bende içtim de ilk gebeliğim deİnsallah canim zaten bissuru hap verdi dr. Kan sulandirici da varmis icinde sali tekrar kan tahlili istedi insallah bebegimde bana tutunur kucagimada almak nasip olur sen daha belli olmadan hamile isareti koymustun elin ugurlu geldi bu topik bu ay bana cok ugur getirdi :))
anladım canım çok sağolCanım hiç telaş yapma bizim batlar 1 Aralık’tı buna rağmen çok farklı değerlerimiz senin daha geçti sanırım bat’ın. Yumurtlama, yerleşme geç oluyor ondan öyle olabiliyor ve bir de her bünye farklı başkalarıyla karşılaştırma sonucunu. Hem benim 65.5 çıktığını söylediğimde doktor kesin var o zaman dedi. Önemli olan sağlıklı artması değerin kaç olduğu değil:)
Amin canım cümlemize nasip etsin inşallah bütün Hamilelere. İsteyenlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallahÇok sevindim canım.Allah ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin İnşAllah .
Yok canım ya istemedi testi tekrarlamamı doktor ben de anlamadım. Bi tane kan testi yaptım o kadartelaş yapma canım geç döllenme olmuştur benim ilk hamileliğimde adet günü 83 çıkmıştı önemli olan düzenli arması.senden testi tekrarlamanı istemişlerdir zaten 2 gün arayla artışa bakarlar.
İçim rahatladı biraz canım sağolCanım sakin telaş yapma benim arkadaşımın adet günü 20 çıkmıştı şimdi bebeği sağ salim kucağında. İçini ferah tut.