canim 14 gun sonra doktorkar test yapin diyolar2 gun beklicem o zaman 10 gun oldu ama zaten test yaptm ben negatif çıktı
23 kasımda gittiğimde çatlamış demişti canımcanim yumurtan ne zaman catlamisti
İnşaAllahh canmn içiGüzel haberlerini bekliyoruz cAnım.
Allahım sana bıraksnn kuzumBat 4 aralık kasık ağrımdan başka belirtim yoktu Bugün ishal ve bulantı vardı sabah akşam test yaptım böyld çıktı canım
Selam kızlar ben sağlık ocağında kan verdim. Beta hcg dışında hersey var . Yarın tekrar vercem çok sinir bozucu
canim beninde 24 de catlamisti ama sanirim senin 23 den oncede catlamis olabilirSelam kızlar ben sağlık ocağında kan verdim. Beta hcg dışında hersey var . Yarın tekrar vercem çok sinir bozucu
Anladim canim Allahim gonlune gore verir insallahYok işte canım yapmadım..o yüzden merak ettim..zaten ben daha önceleri yanlış yapıyormuşum bir kaç defa yaptım 20. Gün falan bırakırdım ben koyulaşma olmuyor diye meğer sonrasında oluyormuş zTen birde koyulaşma başlayınca bırakıyordum.bu ay sürekli yaptım günde iki tane dediğim tarihlerde koyu çıktı sadece..şuan beklemedeyim bakalım pek ümidim Yok ama bat 15 aralık
Hadi gözün aydın canımBat 4 aralık inşallah kuzum yaaa benimkide kesinleşsinde şimdi öyle sevinicem kan testii rabbim isteyen herkese nasip eder innnnşallahhh
Bende göğüs ağrısı başladı öğleden sonra bide afedersiniz dünden beri akıntım var yinede umutlanmak istemiyorum bu ay tedavide 5. ayım ama korunmayali 1 yıl oldu canlarBende hicbir belirti ve duygu yok tamamen baska yer odakliyim suanbebek battaniyesi basladim orgu örüp satiyorum normalde patik falan. Bu sefer battaniye yapayim dedim bakalm tamamen ona odaklandim ornek cikarmak icin
Insallah bu ay bebeğine kavursursun canmHadi gözün aydın canım
Bende göğüs ağrısı başladı öğleden sonra bide afedersiniz dünden beri akıntım var yinede umutlanmak istemiyorum bu ay tedavide 5. ayım ama korunmayali 1 yıl oldu canlar
Canım naptin sonuç cıktı mı hadi bize güzel haberler verŞimdi hemen kan testine gidiyoruz hala inanamıyorum sakinleşemiyorum
Özellikle söyledim ama bilmiyorum yarın kendi doktoruma gdicem bakalım.sonucu yazarımBeta hcg ye bakılsın istemedn mi canım
İnşallah hepimiz bu topige tek tek mutlu haberlerimizi veririz canimInsallah bu ay bebeğine kavursursun canm
Özellikle söyledim ama bilmiyorum yarın kendi doktoruma gdicem bakalım.sonucu yazarım
26 kasımda vuruldum canimSen bnden bir gun once vuruldun o zaman canim
Benim hic umudum yok canm adet sancısı gbi karnm ağrıyor migde yanmam vardi oda gectiBenim bugun 9. Gunum. 6. Gunde ve 8. Gunde test yaptim ben 6. Gunde belirgin gibi silik cizgiydi 8. Gunde de hayalet gibi cizgiydi kuruyunca biraz daha belirginlesti. Bugun de daha zaman gectigi icin etkisi gecmistir diyorum. Artik etkinin uzerinden de bikac gun gecsin tekrarlicam yine testi 15. Gune kadar tekrarla canim