Evet doktorumda aslinda 14 gun sonra gel test yaptır demisticanim 14 gun sonra doktorkar test yapin diyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet doktorumda aslinda 14 gun sonra gel test yaptır demisticanim 14 gun sonra doktorkar test yapin diyolar
Ayy inşâllah canım biraz rahatladım şimdi.zaten ptesi gitmiştim çarş günü çok feci solumda ağrım oldu heralde çatladı çünkü perş hiç biseyim kalmamıştı.senin bat kac28 bence cok iyi
Benim 20mm di catlatma ignesi yaptı digerlerinin zaten catlama imkani yoktu sanada ondan vermemstir kendiliginden çatlar diye
Bnde 28 canim26 kasımda vuruldum canim
Gayette gözüküyor canım inşallah hamişsindir iyi haberler verirsin bizeBata son 2 gün ve bugun 1 tane daha test yaptım silik çıktı Rabbim isteyen herkeze ve bana anne olmayi nasip etsin inşallah kanlada sonuclanir paylasirim ins kizlar
Aynen benimde sagdaydi bende catladgni hissetim cok agrm oldu bu zamana kadr hic oyle agri yasamamstim igne sayesinde çatladı insallh hamile kalırız cok yıpranıyoruz bugun ikiz bebek gormesne gttim icim gidiyo bebek gordugumde. Bat 11 aralikAyy inşâllah canım biraz rahatladım şimdi.zaten ptesi gitmiştim çarş günü çok feci solumda ağrım oldu heralde çatladı çünkü perş hiç biseyim kalmamıştı.senin bat kac
Cnm bu istanbullu gelin soğan kürü topiğindede var bu ay soğan kürü yaptı ve şuan hamileKızlar bu ay kimse gebelik testi yapmıyormu banamı öyle geliyor birçok isimden ses yok yada ben görmüyorum
- Oznurr26 4 Aralık
- @Jklyyy 4 Aralık
- @Snrs 5 Aralık
- @sonbaharetkisi 5 Aralık
- @seheryeli77 5 Aralık
- @ISTANBULLUGELINN 6 Aralık
- @Masalim17 6 Aralık
- @Duman77
- @Beray75 6 Aralık
- @dennisgo 7 Aralık
- @bebeqimyoldamrc 7 Aralık
- @Cemre0000 7 Aralık
- @sacperisiii 7 Aralık
- @Sem0510 9 Aralık
- @Laydidiana
- @mirandaaaa 9 Aralık
- @duruasya 9 Aralık
Saolasın canııımmSizin adınıza çok sevindim gözünüz aydın
Amin canım benimAllahım sana bıraksnn kuzum
Amin canım benim
Hadi gözün aydın canım
Bende göğüs ağrısı başladı öğleden sonra bide afedersiniz dünden beri akıntım var yinede umutlanmak istemiyorum bu ay tedavide 5. ayım ama korunmayali 1 yıl oldu canlar
Canım naptin sonuç cıktı mı hadi bize güzel haberler ver
Sabirsizlanmayin kizlar kocasiyla soku atlatamamistir daha bi kendine gelsin
865,3 çıktı canııımmmCanım kan sonucun çıktı mı?
Tebrik ederim,sağ salim kucagina al inşallah bebeğini.Akıntın var mıydı?Varsa nasıldı865,3 çıktı canııımmm
Kızlar şoku atlatamadık yaa sonuç 865,3 çıktı çok çok mutluyum.. 17 ay sabrettik rabbim bugüne kısmet etti.. ilk klomen tedavimde gebe kaldım çok şükür. Ayrıca eşimle ikimiz her gün sabah akşam keçiboynuzu özü ve keçiboynuzu pekmezi tükettik.. Rabbim tüm anne olmak isteyen herkese nasip etsin ben hala inanmıyorum şoktan çıkamadım yaa
865,3 çıktı canııımmm
Bat 9 aralık kızlar.Yaklaşık 5 gündür beyaz-sarı arası kokusuz akıntım var.İlginç olanı yumurtlama akıntısı gibi uzuyor.Bi fikrim yok neden olduguyla ilgili.Yanma,kaşıntı,koku yok
865,3 çıktı canııımmm