- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 26
Bal gbi hemde bat ne zamndı ve nezam belrti başladı kuzuEşim gitti test aldı 10 saniyede böyle oldu ellerim titriyor kızlar hamilemiyin ben şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bal gbi hemde bat ne zamndı ve nezam belrti başladı kuzuEşim gitti test aldı 10 saniyede böyle oldu ellerim titriyor kızlar hamilemiyin ben şimdi
Sıra bekliyoruz şuanKan testi sonucunu bize de söyle canım hemen, merakta bırakma
Bende geziyorum canm komsum sagolsn geliyo cagryo kafami dagtmak icinBende hicbir belirti ve duygu yok tamamen baska yer odakliyim suan bebek battaniyesi basladim orgu örüp satiyorum normalde patik falan. Bu sefer battaniye yapayim dedim bakalm tamamen ona odaklandim ornek cikarmak icin
Amiin inşallahhh bi kesinleşsinde öyle sevinicem yaaaAy canımm tebrikler hamilesinn gözün aydın çok sevindimm sağlıkla kucağına al inşallah
Yapmalı miyim sence yarinCanim ovulasyonda yapabilirsin koyuysa gebelik olabilir
ignenin etkisi gecmis demekki canim bundan sonra cikarsa gebeliktir.
Bat 4 aralık kasık ağrımdan başka belirtim yoktu Bugün ishal ve bulantı vardı sabah akşam test yaptım böyld çıktı canımBal gbi hemde bat ne zamndı ve nezam belrti başladı kuzu
Ovulasyon yok canim elimdeCanim ovulasyonda yapabilirsin koyuysa gebelik olabilir
ignenin etkisi gecmis demekki canim bundan sonra cikarsa gebeliktir.
Kiz ben sana demedim mi al isteee geliyor bebisss teyze oluyorum yupiiiiEşim gitti test aldı 10 saniyede böyle oldu ellerim titriyor kızlar hamilemiyin ben şimdi
Brlirti suanlık dinlememeye çalşyorm ama öle bariz bişy de yok yani testide adet günü yada 1 gün geçerse inşaAllah kuzu
canim kusura bakma yine unuttum ayin kacinda igne vurulmustun ustunden 12 gun gectiyse yap ama varsa bile yarin cikmayabilirYapmalı miyim sence yarin
Oznurr26 canim inan bu haberi ben almis gibi sevindim tebrik ederim rabbim sagsalim kucagina almayi da nasip etsin insallah
Kiz ben sana demedim mi al isteee geliyor bebisss teyze oluyorum yupiiii
Rabbim hep boyle sevindirsin insallahDemiştin valla teyzesiiii ben bekledim bugüne kısmetmiş şimdi verdiim kanı sonucu bekliyorumm rabbiiim isteyen herkese nasip eder inşallah ilk çift çizgiyi gördüğümde eşim beni inandırmaya çalıştı yok bu test yanlış dedim kaç kere hatırlamıyorum dilim tutuldu
İnşallahh canımmm kan testiyle netleşsin daha çok sevinicem rabbim seninde yüzünü böyle güldürsün inşallah kuzummmRabbim hep boyle sevindirsin insallah
Aminnnnnn insallah canimİnşallahh canımmm kan testiyle netleşsin daha çok sevinicem rabbim seninde yüzünü böyle güldürsün inşallah kuzummm
2 gun beklicem o zaman 10 gun oldu ama zaten test yaptm ben negatif çıktıcanim kusura bakma yine unuttum ayin kacinda igne vurulmustun ustunden 12 gun gectiyse yap ama varsa bile yarin cikmayabilir
Sizin adınıza çok sevindim gözünüz aydınDemiştin valla teyzesiiii ben bekledim bugüne kısmetmiş şimdi verdiim kanı sonucu bekliyorumm rabbiiim isteyen herkese nasip eder inşallah ilk çift çizgiyi gördüğümde eşim beni inandırmaya çalıştı yok bu test yanlış dedim kaç kere hatırlamıyorum dilim tutuldu
Sen bnden bir gun once vuruldun o zaman canim2 gun beklicem o zaman 10 gun oldu ama zaten test yaptm ben negatif çıktı
Benim bugun 9. Gunum. 6. Gunde ve 8. Gunde test yaptim ben 6. Gunde belirgin gibi silik cizgiydi 8. Gunde de hayalet gibi cizgiydi kuruyunca biraz daha belirginlesti. Bugun de daha zaman gectigi icin etkisi gecmistir diyorum. Artik etkinin uzerinden de bikac gun gecsin tekrarlicam yine testi 15. Gune kadar tekrarla canim2 gun beklicem o zaman 10 gun oldu ama zaten test yaptm ben negatif çıktı