- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
-
- Konu Sahibi imagination forever
Seninde pocs problemin var mi canim iki aydır artık kendime üzülüyorum bir sürüde vitamin kullaniyorumSinir oldum yaa ne alaka yani
hosgeldın canım umarım bu testler hepımıze ugurlu gelııır :) bugun açılısı yapıyorum ben :)kızlar günaydın bende geldim aranıza. İlk gebeliğimde 11 ay denedik öyle oldu hemde innovita ovülasyon testi sayesinde olduğunu düşünüyorum maalesef kürtajla sonuçlandı dün ilk adetimi oldum. Adetim biter bitmez ovülasyona başlayacam inşallah test yine uğurlu gelir bana ilk aydan tutar
bende pcos yoktu normal over ama kiste meyilli demişti. inofolic combi önerdi. şimdi poliskistik görüntü gitti faydası olmuşSeninde pocs problemin var mi canim iki aydır artık kendime üzülüyorum bir sürüde vitamin kullaniyorum
Ay hadi gözün aydın inşallah bol yumoşlu çatlamalı ve tuttuğu bir ay olurhosgeldın canım umarım bu testler hepımıze ugurlu gelııır :) bugun açılısı yapıyorum ben :)
Ya kaç ay kullandınız acababende pcos yoktu normal over ama kiste meyilli demişti. inofolic combi önerdi. şimdi poliskistik görüntü gitti faydası olmuş
kuzum dıger donguye 3,4 gun kalaya kadar hergun aksatmadan yapabıleceksen gerek yok :) ben sona dogru zıvıtıyorum o yuzden bunu deneyecegım :)Kızlar doktor bana regl bittikten 1 hafta sonra 1 gün ilişki 1 gün yok, o şekilde kesin kalırsın dedi , ovulasyona bakayım mi yine de?
Pozıtıflerı bu ay hepımızden beklıyorum ınsallaahBen ovulasyon testi yapamıyorum ya unutuyorum ya da ortam müsait olmuyor çalıştığım için bu ay doktorun dediği gibi deneyeceğim , Allah hayırlısını nasip eder inşallah
Baya gecikmişti senin geldi mii hoş geldin kuzum bu topik bu ay uğurlu gelsin inşallahkızlar günaydın bende geldim aranıza. İlk gebeliğimde 11 ay denedik öyle oldu hemde innovita ovülasyon testi sayesinde olduğunu düşünüyorum maalesef kürtajla sonuçlandı dün ilk adetimi oldum. Adetim biter bitmez ovülasyona başlayacam inşallah test yine uğurlu gelir bana ilk aydan tutar
kızlar günaydın bende geldim aranıza. İlk gebeliğimde 11 ay denedik öyle oldu hemde innovita ovülasyon testi sayesinde olduğunu düşünüyorum maalesef kürtajla sonuçlandı dün ilk adetimi oldum. Adetim biter bitmez ovülasyona başlayacam inşallah test yine uğurlu gelir bana ilk aydan tutar
Benim de öyle olmuştu hatta silik çizgi vardı ama koyulasmadi asla ya adete yakın ya da adet bitiminde oldu muhtemelenBen bir ay yaptım hiç yumurtlama gostermedi akintimin olmasına rağmen
Kizlar bazı aylar yumurtlama olmayabilirmis asla üzülmek yok bu hiç catlamayacagi anlamına gelmez saatleri de her gün agni saatte yapmaya çalışalım kaçmasın gözümüzdenBenim de öyle olmuştu hatta silik çizgi vardı ama koyulasmadi asla ya adete yakın ya da adet bitiminde oldu muhtemelen
Kizlar bazı aylar yumurtlama olmayabilirmis asla üzülmek yok bu hiç catlamayacagi anlamına gelmez saatleri de her gün agni saatte yapmaya çalışalım kaçmasın gözümüzden
Ay sorma çok geç geldi ya gözüm yollarda adeti bekledim resmenBaya gecikmişti senin geldi mii hoş geldin kuzum bu topik bu ay uğurlu gelsin inşallah
Amin canım inşallahHoşgeldin inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz
Havuç catlatir evet iyi olurBenim de ilk denememdi çok bilmiyordum bu ay hergun havuç yicem
Olabilir canım bı deneyeyimHavuç catlatir evet iyi olurama istersen öncesinde incir ye büyütür o havuç da catlatir