- 18 Haziran 2022
- 4.191
- 5.910
- Konu Sahibi imagination forever
Evet canım çatlamış gibi duruyor tutmuştur inşallahEki Görüntüle 3169602 kızlar dün yapamamıştım bugünde böyle tam çatlamış galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım çatlamış gibi duruyor tutmuştur inşallahEki Görüntüle 3169602 kızlar dün yapamamıştım bugünde böyle tam çatlamış galiba
Ay inşallah bu akşamı da değerlendireyim ne olur olmaz senin bittimi regli canımEvet canım çatlamış gibi duruyor tutmuştur inşallah
Evet canım mutlaka bı geceyi de değerlendir hatta yarını da değerlendir catlayinca 24 saat tüplerde bekliyor yumurta öyle biliyorum benim tam bitmedi canım leke leke devam ediyorAy inşallah bu akşamı da değerlendireyim ne olur olmaz senin bittimi regli canım
ayyy çatlatmışş yapraakk hnm :))) degerledındırdınız ınsallah bu uc gunu.hadı hayırlısı olsun :)12 gun sonra testte cıkar ınsallahAy inşallah bu akşamı da değerlendireyim ne olur olmaz senin bittimi regli canım
Teşekkür ederim canım inşallah güzel haberler alırızEvet canım mutlaka bı geceyi de değerlendir hatta yarını da değerlendir catlayinca 24 saat tüplerde bekliyor yumurta öyle biliyorum benim tam bitmedi canım leke leke devam ediyor
İki günü değerlendirdim canım bu akşamda inşallah eşimden habersiz yapıyorum adamda yorgun geliyor kılıktan kılığa giriyoruz vallaayyy çatlatmışş yapraakk hnm :))) degerledındırdınız ınsallah bu uc gunu.hadı hayırlısı olsun :)12 gun sonra testte cıkar ınsallah
Ay çok güldüm bu yolda her şey mübahtır canımİki günü değerlendirdim canım bu akşamda inşallah eşimden habersiz yapıyorum adamda yorgun geliyor kılıktan kılığa giriyoruz valla
Inşallah canım şimdi geçmez bu 12 günayyy çatlatmışş yapraakk hnm :))) degerledındırdınız ınsallah bu uc gunu.hadı hayırlısı olsun :)12 gun sonra testte cıkar ınsallah
Hiç deme valla hiç değilse senin 12 iki gün kalmış bizim halimiz yamanInşallah canım şimdi geçmez bu 12 gün
Adet bitimini mutlaka değerlendir sende canımHiç deme valla hiç değilse senin 12 iki gün kalmış bizim halimiz yaman
1 ay kullandım o da çok düzenli değil normalde sabah akşam diyor ben unutmazsam içtim onun bile faydası olmuş adet günümde bile 12mm civarı yumurtam vardıYa kaç ay kullandınız acaba
gün aşırı sprem kalitesi için diyor aslındaBen ovulasyon testi yapamıyorum ya unutuyorum ya da ortam müsait olmuyor çalıştığım için bu ay doktorun dediği gibi deneyeceğim , Allah hayırlısını nasip eder inşallah
Öyle yapıyorum canım bugün annemlerde kalma ihtimalim var reglim bugün bitti olmazsa gitmeden bı kakuri kikuri olurAdet bitimini mutlaka değerlendir sende canım
Bilmiyorum ki canım bende olmadı hiç öyleKızlar ben adet az geliyor diye 2 gün soğan suyu içmiştim acaba o mu lekelenmeye sebep oldu uzattıda
hani bida ot çöp su bişey ıcmıcektın kuzu ya.İçme böyle şeylerKızlar ben adet az geliyor diye 2 gün soğan suyu içmiştim acaba o mu lekelenmeye sebep oldu uzattıda
Öf valla sinirlerim bozuldu 14 gün oldu hadi 7 gün adet diyelim leke leke hala peçeteye sildikçe geliyor bazen kahverengi bazen kan gibi randevuda bulamıyorum.Bilmiyorum ki canım bende olmadı hiç öyle
Canım hepsini aynı zamanlarda yaptım nerdeyse bir gaflete düştümhani bida ot çöp su bişey ıcmıcektın kuzu ya.İçme böyle şeyler
Soğan suyu bende içtim aslında bir zararı olmadı bana hatta faydası oldu da kişiden kişiye değişiyor demekhani bida ot çöp su bişey ıcmıcektın kuzu ya.İçme böyle şeyler
Oraları temizliyordur belki bilmiyorum ki canım ne zamana randevu bulursan direk al git canım hastaneyeÖf valla sinirlerim bozuldu 14 gün oldu hadi 7 gün adet diyelim leke leke hala peçeteye sildikçe geliyor bazen kahverengi bazen kan gibi randevuda bulamıyorum.