- 15 Mayıs 2022
- 3.458
- 2.858
- 28
-
- Konu Sahibi imagination forever
Bilmiyorum acaba tam sökülemedimde ondan mı böyle oluyor. Bidaha mı içsem acabaSoğan suyu bende içtim aslında bir zararı olmadı bana hatta faydası oldu da kişiden kişiye değişiyor demek
Kız hepsi aynı zamanda yapılır mı öyle yarardan çok zarar olur yaCanım hepsini aynı zamanlarda yaptım nerdeyse bir gaflete düştüm
İçme içme kesBilmiyorum acaba tam sökülemedimde ondan mı böyle oluyor. Bidaha mı içsem acaba
Hmm tiroidin de mi yüksek çıktı valla canım ne okur ne olmaz doktora görün derimmHerşey geliyor aklıma troidim yüksek çıktı ondan mı oldu acaba diyede düşünüyorum
Evet ilaca başladık 3 gün önce. İnşallah hemen bir randevu bulurumda giderimHmm tiroidin de mi yüksek çıktı valla canım ne okur ne olmaz doktora görün derimm
İnşallah canım bizi de haberdar et ona göreEvet ilaca başladık 3 gün önce. İnşallah hemen bir randevu bulurumda giderim
Ederim canım. Bide işin ilginç yanı ben 22sinde pik gördüm övülasyondaİnşallah canım bizi de haberdar et ona göre
hadi bakalım bugün anne olabilirsinEki Görüntüle 3169602 kızlar dün yapamamıştım bugünde böyle tam çatlamış galiba
bende öyle valla adam artık bazı dönemler sana birşey oluyor aşırı istekli oluyorsun diyo. istekliyim aslında ama o işe değil bebişeİki günü değerlendirdim canım bu akşamda inşallah eşimden habersiz yapıyorum adamda yorgun geliyor kılıktan kılığa giriyoruz valla
Öyle yapıyorum canım bugün annemlerde kalma ihtimalim var reglim bugün bitti olmazsa gitmeden bı kakuri kikuri olur
Olabilir canım soğan suyu rahmi kistleri temizliyorKızlar ben adet az geliyor diye 2 gün soğan suyu içmiştim acaba o mu lekelenmeye sebep oldu uzattıda
Umarım öyledir yaOlabilir canım soğan suyu rahmi kistleri temizliyor
Ay dualarınıza talibim kızlar ben her namaz sonrası herkes için özelliklede guruptakiler için dua ediyorum rabbim aratmasın cuma akşamı hürmetinehadi bakalım bugün anne olabilirsin
Aynen vallabende öyle valla adam artık bazı dönemler sana birşey oluyor aşırı istekli oluyorsun diyo. istekliyim aslında ama o işe değil bebişe
Hadi hayırlısı canımEderim canım. Bide işin ilginç yanı ben 22sinde pik gördüm övülasyonda
Maşallah canım benim, benim insülin direncim de var sanırım o baskiliyor1 ay kullandım o da çok düzenli değil normalde sabah akşam diyor ben unutmazsam içtim onun bile faydası olmuş adet günümde bile 12mm civarı yumurtam vardı
Bende tekrar yapmayı düşünüyorum ama kararsızımBilmiyorum acaba tam sökülemedimde ondan mı böyle oluyor. Bidaha mı içsem acaba
Adet döneminde olabilir mi acaba iki gündür kahverengi akıntı görüyorum. Kana dönüşmeden yumurt çatlama ihtimali var mı kiBenim de öyle olmuştu hatta silik çizgi vardı ama koyulasmadi asla ya adete yakın ya da adet bitiminde oldu muhtemelen
Senin ne oldu canım adetin mi sökülmüyorBende tekrar yapmayı düşünüyorum ama kararsızım