- 14 Mayıs 2021
- 4.841
- 9.893
-
- Konu Sahibi imagination forever
Ben varım ama önce bi adet olsam başlayacağımMerhaba arkadaşlar.Bu ay ovulasyon takıplerımızı testlerımızı burada paylaşarak hep beraber yorumlayalım.Gebeliğe hazırlık için neler yaptıgımızı paylaşalım.Ay sonunda da çift çizgileri hep beraber görelim inşallaaahMervenur277
Topigin hayırlı olsun balım sana bana ve isteyen herkese bu topik uğurlu gelsin inşallahMerhaba arkadaşlar.Bu ay ovulasyon takıplerımızı testlerımızı burada paylaşarak hep beraber yorumlayalım.Gebeliğe hazırlık için neler yaptıgımızı paylaşalım.Ay sonunda da çift çizgileri hep beraber görelim inşallaaahMervenur277
Hosgeldınız başladıgınızda testlerınızı beklıyoruzBen varım ama önce bi adet olsam başlayacağım
Bat mi gecikti yoksa bata daha var mıBen varım ama önce bi adet olsam başlayacağım
İnşallah amin Allah'ım çok aminHosgeldınız başladıgınızda testlerınızı beklıyoruzbelkıde adet baslamadan gebelık testınızı görürüz pozitif
İnşallah yaa benim adetim geçtikten sonra pozitif gördüm diyw düşünüyorum ama testleri aldığım kişi yumurtlama yok dedi üzüldüm yine her ihtimale karşı değerlendirdim çok şükür cuma gününü bekliyorum adet olmazsam test yapacağım nasip olursaHosgeldınız başladıgınızda testlerınızı beklıyoruzbelkıde adet baslamadan gebelık testınızı görürüz pozitif
Ben inanıyorum bu ay çookk süper geçeceekkTopigin hayırlı olsun balım sana bana ve isteyen herkese bu topik uğurlu gelsin inşallah
Altta yazdım canım ama 15 kasım da olmam gerekiyordu olmadım gebelik de yok test yaptım kan da verdimBat mi gecikti yoksa bata daha var mı
Bizi de haberdar et canım inşallah gebelik vardırİnşallah yaa benim adetim geçtikten sonra pozitif gördüm diyw düşünüyorum ama testleri aldığım kişi yumurtlama yok dedi üzüldüm yine her ihtimale karşı değerlendirdim çok şükür cuma gününü bekliyorum adet olmazsam test yapacağım nasip olursa
İnşallah yaa yoksa da tedaviye başlayacağız doktorla görüştüm adet olunca hormon testii yaptırmaya gideceğimBizi de haberdar et canım inşallah gebelik vardır
Baya bir gecikmiş ama inşallah geç döllenmedirAltta yazdım canım ama 15 kasım da olmam gerekiyordu olmadım gebelik de yok test yaptım kan da verdim
Eveeett bendeeeBende diyorum şu adet bitsin de hemen çalışmalara başlayım
Merhabaaa hoş geldinmerhabaa bende varım kızlar ama ovülasyon takibi felan yapmayı düşünmüyorum akışına bıraktim.
Öncelikle inanıyoruuuuzzz ve sonra basarıyoruuuzİnşallah yaa yoksa da tedaviye başlayacağız doktorla görüştüm adet olunca hormon testii yaptırmaya gideceğim
Aynen canım gebelik yoksa hemen baslamalisin bu kadar gecikmesine şaşırdım çünküİnşallah yaa yoksa da tedaviye başlayacağız doktorla görüştüm adet olunca hormon testii yaptırmaya gideceğim
Eveeett bendeeebu ayın adını Kobra Operasyonu koyuyorum operasyonu basarı ışe tamamlayacagııız