- 18 Haziran 2022
- 4.238
- 5.974
-
- Konu Sahibi imagination forever
Ahahaha bende çok denk geliyorum öyle konulara çoğu yarım kalmış amaa valla senin gibi ama dogurduklarini görünce bende umutlaniyorumAz önce 2021 yılından kalma bızım gıbı kurulmus bır grup yazılarını okudum neredeyse hepsi şuanda doğurmuşçok sevındım
Bizde bu akşam kahvaltı var canım bişey yapmak istemiyorum hamur kızartırım pişi kahvaltılık çay misMervenur277 mervooş bugun ne yeme yapıyosun balımm.neler yapıyosunuz kızlaar bugunn ? Yarın ovulasyon testıne baslıyorum aksam ınsallah.kecıboynuzu özlerını verıyosunuz degılmıı beyleree
Hastasıyım akşamları kahvaltı yapmanınBizde bu akşam kahvaltı var canım bişey yapmak istemiyorum hamur kızartırım pişi kahvaltılık çay mis
HahaKuzum yarın sabah ılk ıdrarla patlat bır testte gunumuz senlensın
bende bugun saç tava yapcam aşkım :))Balımmm neleredesin giz bugün et sote yapicam aşkoyemek düşünmek çok zor yaaw buraya da at da bende anlatayım artık şu ovulasyon testlerinden ben özü değil de şey yapicam ya keçiboynuzu kaynatıp suyunu icireyim diyorummm
çok acıktım valla bu saatlerde dakıka sayıyorum eve kavuşmak içinnnHastasıyım akşamları kahvaltı yapmanınarada bir bende yapiyorum öyle ama eşim ben kahvaltiyla doymuyorum diyor
Valla bende ilk defa kendim hamuru yaparak yapıcam normalde fırından alırdım hep hamuru. Umarım olurbende bugun saç tava yapcam aşkım :))cans16 ayy canoo baylırım pişiyee varyaa hiç yapamam ama yapan olursa bayılırım banada gönderr :))
Bende sabah kahvaltı yapmaktansa akşam daha çok severimHastasıyım akşamları kahvaltı yapmanınarada bir bende yapiyorum öyle ama eşim ben kahvaltiyla doymuyorum diyor
nefis yemek tarıflerınden bak kuzum orakı tarıfler genelde tutuyor.cok guzel olur emınım kıValla bende ilk defa kendim hamuru yaparak yapıcam normalde fırından alırdım hep hamuru. Umarım olur
Ay saç tavaya da çok bayılırımmm eline sağlık balımbende bugun saç tava yapcam aşkım :))cans16 ayy canoo baylırım pişiyee varyaa hiç yapamam ama yapan olursa bayılırım banada gönderr :))
Bende öyle akşam daha güzel gidiyor sanki kahvaltıBende sabah kahvaltı yapmaktansa akşam daha çok severim
Benim ki 5.7 çıktı 6 ya yakın yani ne yapmam lazım adet olmama 6 gün var günüm geçtikten sonra gebelik testi yapayım miKuzucum bildiğim kadarı ile şöyle anlatayım sana progestronın yuksek cıkması yumurtladıgın anlamına gelıyor,sonrasında bebek olusmussa yukselıyor adetın baslama tarıhı gıbı 15-20 ye fln cıkıyor.adet gunu geldıgınde 5 ten dusukse gebelık varsa bıle saglıksız oluyor malesef(basıma geldı daha once ordan bılıyorum) geleyım ıkıncı soruna bence yumurtlama gunlerı tespıt edılebılırse o gunlerde ust uste ılıskı ıyı olur cunku ben o gunlerde hergun yaparak hamıle kalmıstım.
pazar günü yaparsın canım sabah erkenden ama erken gebelık testı yaparsın.inşallaaah tutmustur bebegın senınledır.Kafanı takma ama olur mu ?.hepımız hem bıraz eglence hem bırbırımıze destek ıcın burdayız.Benim ki 5.7 çıktı 6 ya yakın yani ne yapmam lazım adet olmama 6 gün var günüm geçtikten sonra gebelik testi yapayım mi
Aynen öyle inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin akışına bırakalımpazar günü yaparsın canım sabah erkenden ama erken gebelık testı yaparsın.inşallaaah tutmustur bebegın senınledır.Kafanı takma ama olur mu ?.hepımız hem bıraz eglence hem bırbırımıze destek ıcın burdayız.
inşallaaaah canım benımAynen öyle inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin akışına bırakalım
Ay güzel haberler alalım inşallahhhAynen öyle inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin akışına bırakalım
İnşallahAy güzel haberler alalım inşallahhh