- 18 Haziran 2022
- 4.238
- 5.974
-
- Konu Sahibi imagination forever
Çok iyi hastaneye ne zaman gitmeyi düşünüyorsun canım kese ne zaman gorunur kiiiVerdim cnm 1000 in üstü diyor tam değer yok
Eline sağlık canım afiyet olsunBugün test yapamadım oğlum üşütmüş doktora götür gel derken şimdide yemek faslı akşama balık var gelin kızlar beraber yiyelim
Anaaa minik tuzumuz büyüdüüüVerdim cnm 1000 in üstü diyor tam değer yok
Teşekkür ederim canım sağolasınEline sağlık canım afiyet olsungeçmiş olsun oglusuna
Ben GaziantepKızlar nerden katılıyorsunuz yarışmayaben bursa❤
Aslende oralımısın canım ben aslen dadaşımBen Gaziantep
Ben Aksaray kuzularKızlar nerden katılıyorsunuz yarışmayaben bursa❤
Atsana kuzum resmını bakalım bır belkı sılık cızgı fln vardırKizlar ben dayanamadım test yaptım ama negatif malesef
Böyle flaşla da çektim ama goremedimAtsana kuzum resmını bakalım bır belkı sılık cızgı fln vardır
Canmmm bu kaset testler dusuk hcglerı goremıyor bekleyelım bakalım bır ıkı gun dahaBöyle flaşla da çektim ama göremedim
Böyle flaşla da çektim ama goremedim
Evet aslında böyle bekliyordum bende tahmin etmiştim adetim gecikirse tekrarlarim en azından kafam rahatladı şimdiCanmmm bu kaset testler dusuk hcglerı goremıyor bekleyelım bakalım bır ıkı gun dahaınsallah vardır bebısın senınledır
Ben kasım ayında 6,7 test yapmıstım canımEvet aslında böyle bekliyordum bende tahmin etmiştim adetim gecikirse tekrarlarim en azından kafam rahatladı şimdi
Hiç belli olmaz canım sen adetinin geçmesini bekleBöyle flaşla da çektim ama göremedim
Böyle flaşla da çektim ama goremedim
Daha çook yolun başındasın rabbim aratmasınKızlar bende gebe kalmak istiyorum 2 aydır korunmuyoruz ama olmadı
Canım yumurtlama zamanını yakalayamıyor olabılırsın.bu ay saglıklı beslen arada yürüyüş folıc asıt yapabıyorsan ovulasyon takıbı ınsallah en kısa zamanda çift çizgiyi görürsünKızlar bende gebe kalmak istiyorum 2 aydır korunmuyoruz ama olmadı
Amin canim isteyen herkese hayırlısı ile versin inşallah rabbim.Daha çook yolun başındasın rabbim aratmasın
Bu ay totem yaptık pozıtıflerı gorcez ınsalllaaahhKızlar bende gebe kalmak istiyorum 2 aydır korunmuyoruz ama olmadı