- 30 Mart 2022
- 5.231
- 2.962
-
- Konu Sahibi imagination forever
Merhaba kızlarMerhaba arkadaşlar.Bu ay ovulasyon takıplerımızı testlerımızı burada paylaşarak hep beraber yorumlayalım.Gebeliğe hazırlık için neler yaptıgımızı paylaşalım.Ay sonunda da çift çizgileri hep beraber görelim inşallaaahMervenur277
Sen yine de hergünü değerlendirme spermler bi kendini toplasınBazıları da böyle ovulasyon testi gurmesi ben çok yabancıyım ovulasyon testine her günü degerlendirecegim
Valla ben takip etmedigim için bilmiyorum canım testlerin hassaslığı da önemli tabikiMerhaba kızlar
Ovülasyon testi yapıyorum fakat hergün aynı çıkıyor silik. Evet negatif demek biliyorum her ay yapıyorum,pik de gördüm daha önceleri. Fakat bende yumurtlama akıntısı var şeffaf,kaygan bir sıvı geliyor ama testlerim hergün aynı. Bugün yaptığımı ekliyorum. Benzer durum başına gelen var mı acaba pik olmadan hamile kalan
İnşallah canım benim amin bir bana kalsaSen yine de hergünü değerlendirme spermler bi kendini toplasınbir dolu bir boş olacak şekilde değerlendir
İnşaAllah bu ay hepimiz güzel haberi alırız
İnşallah canım benim amin bir bana kalsaöyle uyumak için yan yana geliyoruz bir bakiyorum olan olmuş ahaja kusura bakma az açık konustim ama benim ilk gebeligim her gün denemeyle olmuştu bu ay olmazsa diğer ayda öyle yaparım artık
He valla hepimize başarılar ilki hemen tutmuştu noluyor şimdi anlamadım ahahah bu ay da öyle deneyelim o zaman zaten eşime de bu ay keçi boynuzu icirecegim bakalım nolcakestağfurullah ne kusuru. Ama cidden dediğimi dikkate alın. Bir gün ara verirseniz şansınız daha da artar sperm sayısı açısından. Zaten içeride canlı kalabiliyor 2 gün kadar. 5 milyon spermden mi şans beklemek istersiniz 10 milyondan mı
Ben hergün de denedim,bir gün boşluklu da denedim,3-2 de denedim. Olmayınca olmuyor ama yine de sen bilirsinHepimize başarılar
Hamarat çıtırımııız yaa günaydıınnnKızlarrr uyudunuz muuu???gece temizligi yapıyordum mola verdim şimdi
Kuzu pik olması lazım ya tabıkı şana vardır herzaman hamılelık ıcın ama bilimsel olarak çok düşük şans.Sen bence bu testlerı degıstır sabah aksam bır kez yapılandan al belkıde gunde 1 kez yaptıysan kaçmıstır hızlı olmustur senın pık bıraz.testte bır sorun vardır bence.elınde sadece bu test varsa yapmaya devam et ama belkıde gec yumurtlıcak olabılırsınMerhaba kızlar
Ovülasyon testi yapıyorum fakat hergün aynı çıkıyor silik. Evet negatif demek biliyorum her ay yapıyorum,pik de gördüm daha önceleri. Fakat bende yumurtlama akıntısı var şeffaf,kaygan bir sıvı geliyor ama testlerim hergün aynı. Bugün yaptığımı ekliyorum. Benzer durum başına gelen var mı acaba pik olmadan hamile kalan
İyi çalışmalar bebeğim günün güzel geçsinHamarat çıtırımııız yaa günaydıınnnuyumustum evet ben sımdı ıse gıdıyorum malesef guzel bır gun olsun hepımıze
Merhaba canım hoşgeldınMerhaba kizlar
Merhaba kizlar
Anamm ben yeni uyandum
Merhaba hoşgeldinMerhaba kizlar
Başka belirtisi varsa yapp kız insan tutamıyor kendini inşallah vardır gebelik kuzuKizlar benim de bugün göğüslerim acımaya başladı reglime 2 gün var ama her ay aynı acı oluyor zaten yine de test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Başka belirtisi varsa yapp kız insan tutamıyor kendini inşallah vardır gebelik kuzu
[/QUOTE
Valla ara ara kasiklarima ağrı giriyor hatta sabah regl oldum sandım
ama yoktu biraz daha bekliyim diyorum inşallah vardır
Yumurtlama üstünde 10 gün geçtiyse testte çıkar canimKizlar benim de bugün göğüslerim acımaya başladı reglime 2 gün var ama her ay aynı acı oluyor zaten yine de test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Ovulasyon testi de yapmadim aslındaYumurtlama üstünde 10 gün geçtiyse testte çıkar canim