- 29 Kasım 2019
- 152
- 75
- 13
- 27
- Konu Sahibi Nartanesi555
-
Gelişmelerden bizi de haberdar edin :) çok merak ederimçoook istiyorum yapmayı ama sonucun negatif olması da var :)) korkuyorum..
belirti olarak göğüslerim 2 3 gündür daha hassas olmaya başladı, sol kasık bölgesinde ara ara gelen rahatsız etmeyen bi sancı :) birde sarı akıntı, o yüzden adet belirtisi de olabilir düşüncesiyle biraz daha bekleyeyim diyorum
mutlaka yazarım :) sizin durumunuz nedir var mı benzer belirtiler pekiGelişmelerden bizi de haberdar edin :) çok merak ederim
Benim daha 7.gunum sık idrara çıkma ve şişkinlik var sadecemutlaka yazarım :) sizin durumunuz nedir var mı benzer belirtiler peki
herşeyin hayırlısı olsun, yeni yılda güzel haberler alır miniklerimize kavuşuruz inşallahBenim daha 7.gunum sık idrara çıkma ve şişkinlik var sadece
6 ocakta test yap dedi dr banaAramıza hoşgeldiniz çok heyecanlı bir bekleyiş inşallah güzel haberler alırız.Benim bat 7 Ocak ya sizin
Siz hangi gün iğne olmuştunuz ve kaçıncı ayınız6 ocakta test yap dedi dr bana
21 aralikta igneyi oldum 10. Ay bitecekSiz hangi gün iğne olmuştunuz ve kaçıncı ayınız
Allah yardımcınız olsun inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsınız21 aralikta igneyi oldum 10. Ay bitecek
Test negatifAllah yardımcınız olsun inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsınız
Hadi ya bugün mü öğrendiniz belki de daha zamanı vardır rabbim doğru zamanda nasip etsin inşallahTest negatif
uzulmeyin stres yapmayin, umut her zaman vardirTest negatif
Idrar yapmıştım cabim asilamanin 9. Gunundeyi. Negatif malesefHadi ya bugün mü öğrendiniz belki de daha zamanı vardır rabbim doğru zamanda nasip etsin inşallah
Idrar yaptim ama asilamain 9. Gunu belli omur heralde idrardauzulmeyin stres yapmayin, umut her zaman vardir
1 -2 gun daha gecsin tekrarlayin derim testiIdrar yaptim ama asilamain 9. Gunu belli omur heralde idrarda
üzülme stres yapma kendine herseyin bi vakti zamanı vardır elbette, moralini yüksek tut olumlu düşün olumlu olsunMoralim bozuk dertleşmek amacıyla yazıyorum.Bir arkadaşım 4 aylık evli hamileymiş bugün kocasına çok güzel şekilde hediye paketi vs yapmış sosyal medyada paylaşmış.Allah analı babalı büyütsun inşallah tabi de çok üzüldüm nedense zaman da geçmiyor zaten
İnşallah olumlu olur heyecanla bekliyorumüzülme stres yapma kendine herseyin bi vakti zamanı vardır elbette, moralini yüksek tut olumlu düşün olumlu olsun
bende regli günümü bekliyorum, bugun iğneden sonra 13. günüm heyecan var bendede birde farklı bişey gözüme çarptı çok afedersiniz idrarım köpüklü oluyor su içsemde, birde dün biraz belim ağrıdı ve geçti, bunlar belirti olabilir mi yani iğnenin etkisi mi bilemedimİnşallah olumlu olur heyecanla bekliyorum
Bu bende de var sebebini ben de merak ediyorumbende regli günümü bekliyorum, bugun iğneden sonra 13. günüm heyecan var bendede birde farklı bişey gözüme çarptı çok afedersiniz idrarım köpüklü oluyor su içsemde, birde dün biraz belim ağrıdı ve geçti, bunlar belirti olabilir mi yani iğnenin etkisi mi bilemedim
insallah hamileyizdirBu bende de var sebebini ben de merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?