• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı ovitrelle kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah yardımcınız olsun devlet hastanesi nedense tabu bende hiç iyi şeyler duymadım korkuyorum devlete gitmeye
Hastane baya güzel tek kötü yani infertilite bölümünde her gün doktor değişiyor. Ben oraya uzman bir doktor için gittim. O asılama dedi zaten çok da ilgili bir doktor. En son yumurta kontrolune gittiğimde gebe poliklinigindeydi. Oradaki doktor hemen gitti ona danıştı çok mutlu oldum. Memnunum yani şuan

Hastane baya güzel tek kötü yani infertilite bölümünde her gün doktor değişiyor. Ben oraya uzman bir doktor için gittim. O asılama dedi zaten çok da ilgili bir doktor. En son yumurta kontrolune gittiğimde gebe poliklinigindeydi. Oradaki doktor hemen gitti ona danıştı çok mutlu oldum. Memnunum yani şuan
Sizin adınıza çok sevindim

Kızlar çatlatma iğnesini bugün oldum cuma günü ilişki olmuştu bugünde oldu doktorum cuma ve pazar demişti ama cumartesi de oldu garanti olsun diye ard arda 3 gün ilişki olmuş olacak boşa mı gitti bu ay

Bugün ben test yaptım acaba iğnenin etkisi devam ediyor mu diye ve ikinci çizgi hiçbir şekilde çıkmadı silik şekilde bile olsa yoktu acaba iğnenin etkisi erken mi geçti çünkü ben çok su içen biriyim

merhaba arkadaşlar bende iğnemi 20 sinde vuruldum bugün 11.günüm hiç test yapmadım :) merak etmiyor değilim ama sabretmeye beklemeye çalışıyorum.. aranızda test yapan var mı peki ?

Ben sizin yerinizde olsam kesin bir test yapardım 😀
çoook istiyorum yapmayı ama sonucun negatif olması da var :)) korkuyorum..
belirti olarak göğüslerim 2 3 gündür daha hassas olmaya başladı, sol kasık bölgesinde ara ara gelen rahatsız etmeyen bi sancı :) birde sarı akıntı, o yüzden adet belirtisi de olabilir düşüncesiyle biraz daha bekleyeyim diyorum :KK49:

Back