- 29 Kasım 2019
- 152
- 75
- 13
- 27
- Konu Sahibi Nartanesi555
-
Bende de iki gündür arada bir oluyor her zaman değil de.Valla bir yanım umutlanmak istemiyor,bir yanım da umutlu bilmiyorum ne olacak hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama heralde yine de üzülecegim çünkü insan ne kadar umutlanmiyorum dese de umutlaniyirinsallah hamileyizdirbrnim bu bahsettigim durum son 2 gundur var, senin kacinci gunun canim ?
Benim de 13.günüm ve yazdığınız belirtilerin heps ben de de var acaba iğnenin etkisi mi? Offf ben bu takıntıyla bu ay da kalamam hamilebende regli günümü bekliyorum, bugun iğneden sonra 13. günüm heyecan var bendede birde farklı bişey gözüme çarptı çok afedersiniz idrarım köpüklü oluyor su içsemde, birde dün biraz belim ağrıdı ve geçti, bunlar belirti olabilir mi yani iğnenin etkisi mi bilemedim
Benim de 13.günüm ama yapmayacağım regl olmasam bile 4- 5 gün bekleyeceğim çünkü hayal kırıklığı insanı çok yoruyorçoook istiyorum yapmayı ama sonucun negatif olması da var :)) korkuyorum..
belirti olarak göğüslerim 2 3 gündür daha hassas olmaya başladı, sol kasık bölgesinde ara ara gelen rahatsız etmeyen bi sancı :) birde sarı akıntı, o yüzden adet belirtisi de olabilir düşüncesiyle biraz daha bekleyeyim diyorum
Hersey nasip kismet, ben suan gozlemledigime gore sabah ilk idrarda oluyor bu kopurmesi, gun icinde yok mesela, bekleyip gorcez, ben eger pazar gunu regli olmazsam p.tesi test denemeyi dusunuyorum, ki 17.gun olcak p.tesi, siz hic test yaptiniz mi?Benim de 13.günüm ve yazdığınız belirtilerin heps ben de de var acaba iğnenin etkisi mi? Offf ben bu takıntıyla bu ay da kalamam hamile☹
Yok regl geçmeden yapmayacağım hayal kırıklığı çok yoruyor insanı çünküHersey nasip kismet, ben suan gozlemledigime gore sabah ilk idrarda oluyor bu kopurmesi, gun icinde yok mesela, bekleyip gorcez, ben eger pazar gunu regli olmazsam p.tesi test denemeyi dusunuyorum, ki 17.gun olcak p.tesi, siz hic test yaptiniz mi?
kac gun var sizin regliyeYok regl geçmeden yapmayacağım hayal kırıklığı çok yoruyor insanı çünkü
6 gün var ve ara sıra batma oluyor ve de yüzümde asla sivilce çıkmaz yüzümde bir sürü sivilce çıktı.kac gun var sizin regliye
ignenin etkisiyle olabiliyormus evet, hcg oldugu icin, fakat bende agri olmadi sadece dolguYa bu iğne aşırı göğüs ağrısı yapar mı göğüslerim çok kötü acıyor
hemen hemen ayni zamanlardayiz benim de 5 gun var, umarim yeni yilin en guzel hediyesini aliriz6 gün var ve ara sıra batma oluyor ve de yüzümde asla sivilce çıkmaz yüzümde bir sürü sivilce çıktı.
Umarım umarımignenin etkisiyle olabiliyormus evet, hcg oldugu icin, fakat bende agri olmadi sadece dolgu
hemen hemen ayni zamanlardayiz benim de 5 gun var, umarim yeni yilin en guzel hediyesini aliriz
Umarım umarımignenin etkisiyle olabiliyormus evet, hcg oldugu icin, fakat bende agri olmadi sadece dolgu
hemen hemen ayni zamanlardayiz benim de 5 gun var, umarim yeni yilin en guzel hediyesini aliriz
elbette mutlaka, bende kendim dahil merak icindeyimUmarım umarımbirbirimizi habe
Umarım umarımbirbirimizi haberdar edelim olur mu?
Bu arada ne zamandır düşünüyorsnuz acaba?elbette mutlaka, bende kendim dahil merak icindeyim
1 yildir istiyoruz kendiliginden olur diye bekledik olmayinca boyle bir tedaviye gittik, suan ilk kullanmamBu arada ne zamandır düşünüyorsnuz acaba?
Bizim de bu ay 10 ay oldu. 5 aydır klomen kullanıyorum ilk defa iğne verdi ve yanında bir de inofolic verdi eşime ve bana. Ve inofolic ile çok fazla hamile kalan var ondan biraz fazla umutlandım bu ay1 yildir istiyoruz kendiliginden olur diye bekledik olmayinca boyle bir tedaviye gittik, suan ilk kullanmam
insallah arkadasim guzel haber alir hem sevinir hem sevindiriz bekleyenlerimizi, bende ne umutlanmak istiyorum nede umudumu yitirmek boyle aradayimBizim de bu ay 10 ay oldu. 5 aydır klomen kullanıyorum ilk defa iğne verdi ve yanında bir de inofolic verdi eşime ve bana. Ve inofolic ile çok fazla hamile kalan var ondan biraz fazla umutlandım bu ayGeçen mart ayında da bir kimyasal gebelik yaşadım.hepimiz için güzel olur umarım
Umarım ya umarım o haberi aldığımızda ki sevinç kimbilir ne güzel sevinçtirinsallah arkadasim guzel haber alir hem sevinir hem sevindiriz bekleyenlerimizi, bende ne umutlanmak istiyorum nede umudumu yitirmek boyle aradayim
Amin canaım en kısa sürede rabbim daha fazla bekletmeden isteyen herkese nasip etsinUmarım ya umarım o haberi aldığımızda ki sevinç kimbilir ne güzel sevinçtirben de umutlandığın an olmayacak boşuna umutlanma diyorum kendi kendime ama bu ay değilse bile elbet birgün biz de o hissi yaşıyacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?