- 26 Aralık 2019
- 92
- 50
- 3
- 33
- Konu Sahibi Nartanesi555
-
Teşekkür ederim inşallah hepimize nasip olsun :)Çok üzüldüm,Allah hayırlısını versin inşallah bu sefer tutar ve bebeğiniz sağlıkla dünyaya gelir
Bekleyince zaman geçmiyor sanki Allah'tan çalışıyorum yoksa heralde evde kafayı yerdim :)Teşekkür ederim inşallah hepimize nasip olsun :)
Bende çalışıyorum ama düşünmeden yapamıyorum gerçekten :) Hergün işe gelirken kan verip baksam mı acaba düşüncesiyle mücadele ediyorumBekleyince zaman geçmiyor sanki Allah'tan çalışıyorum yoksa heralde evde kafayı yerdim :)
Benim de akşamlar hep ne olacak acaba düşüncesiyle dolu aslında ama nedense bir yanim hep olmayacağına inandirmis kendini sankiBende çalışıyorum ama düşünmeden yapamıyorum gerçekten :) Hergün işe gelirken kan verip baksam mı acaba düşüncesiyle mücadele ediyorum
Hadi ya çok çok üzüldüm ama belki zamani gelmedi dahaKizlar bende 13unde çatlatma oldu ovitrelle ile. Hiç ağrım olmamıştı. Adete 2 gün kala bel ağrısı karin ağrısı oldu 15.gün bugün adet oldum. Boşa gitti bu ay famera ve otivrelle
Zamani derkeb Etkisi mi canim sagol bu aradaHadi ya çok çok üzüldüm ama belki zamani gelmedi daha
Yok yani rabbim nasip etmedi daha demek istedim hani en iyi zamanı rabbim bilir yaZamani derkeb Etkisi mi canim sagol bu arada
Evet canimcim rabbimiz bilir ona teslimizYok yani rabbim nasip etmedi daha demek istedim hani en iyi zamanı rabbim bilir ya
Çok bekleyince olmuyor sanki en iyisi oluruna bırakmakta yapılabilirse tabiBenim de akşamlar hep ne olacak acaba düşüncesiyle dolu aslında ama nedense bir yanim hep olmayacağına inandirmis kendini sankigerçekten artık bir gelse zaman
Bırakilmiyor ki, ben 10 Aralık günü doktora gittim o günden beri aklımda sadece bebek konusu varÇok bekleyince olmuyor sanki en iyisi oluruna bırakmakta yapılabilirse tabi
Haklısın hepimiz öyleyiz:) Benim bide bu ay yumurtam erken gelişti diye iğnem erken oldu sanki 1 aydır bekliyorum gibi geliyor :dBırakilmiyor ki, ben 10 Aralık günü doktora gittim o günden beri aklımda sadece bebek konusu var
Hahah valla yıllar olmuş gibi o kadar merak ediyorum kiHaklısın hepimiz öyleyiz:) Benim bide bu ay yumurtam erken gelişti diye iğnem erken oldu sanki 1 aydır bekliyorum gibi geliyor :d
Aynen bekleyelim bakalımHahah valla yıllar olmuş gibi o kadar merak ediyorum ki
Siz de hiç belirti var mıAynen bekleyelim bakalım
Bilmiyorum ki yani akıntım var ,arada bir kasık ağrım var,gögüs şişliği var ama bunları kesin belirti diye söyleyemem bence yanıltıcı bulgular.önceki hamileliğimde de net bir belirti yoktu ama hissetmiştim ve adetten 5 gün önce idrar testinde öğrenmiştimSiz de hiç belirti var mı
Benim iğne sonrası kasık batmalarim oldu ben daha önce hiç hamile kalmadim ama bu iğnenin içinde HCG var ya göğüs uçlarım dokununca acayip acıyor ben ondan anlarim heralde ona dokunabiliyosam hamile olmadıği anlayacağim.Bilmiyorum ki yani akıntım var ,arada bir kasık ağrım var,gögüs şişliği var ama bunları kesin belirti diye söyleyemem bence yanıltıcı bulgular.önceki hamileliğimde de net bir belirti yoktu ama hissetmiştim ve adetten 5 gün önce idrar testinde öğrenmiştim
Benim de 6 si 7 si gibi gecikme yapmazsaAramıza hoşgeldiniz çok heyecanlı bir bekleyiş inşallah güzel haberler alırız.Benim bat 7 Ocak ya sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?