Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı ovitrelle kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende çalışıyorum ama düşünmeden yapamıyorum gerçekten :) Hergün işe gelirken kan verip baksam mı acaba düşüncesiyle mücadele ediyorum
Benim de akşamlar hep ne olacak acaba düşüncesiyle dolu aslında ama nedense bir yanim hep olmayacağına inandirmis kendini sanki gerçekten artık bir gelse zaman

Kizlar bende 13unde çatlatma oldu ovitrelle ile. Hiç ağrım olmamıştı. Adete 2 gün kala bel ağrısı karin ağrısı oldu 15.gün bugün adet oldum. Boşa gitti bu ay famera ve otivrelle

Merhaba kızlar bende 13 aralıkta ovitrelle vuruldum beklemedeyim gerçi bu sabah idrar testi yaptım negatifti ama yarını beklicem adet olmazsam kontrolüm vardı Umarım hepimize hayırlı olur

Siz de hiç belirti var mı
Bilmiyorum ki yani akıntım var ,arada bir kasık ağrım var,gögüs şişliği var ama bunları kesin belirti diye söyleyemem bence yanıltıcı bulgular.önceki hamileliğimde de net bir belirti yoktu ama hissetmiştim ve adetten 5 gün önce idrar testinde öğrenmiştim

Benim iğne sonrası kasık batmalarim oldu ben daha önce hiç hamile kalmadim ama bu iğnenin içinde HCG var ya göğüs uçlarım dokununca acayip acıyor ben ondan anlarim heralde ona dokunabiliyosam hamile olmadıği anlayacağim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…