Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı ovitrelle kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum senin döngun kaç benim bat 5 ocak ama en fazla 1 gün sarkıyor normalde
Benimki 32-33 bazen 35 zaten iğneyi de 16. Gün yaptılar doktor 7 ocak gibi adet olursun hamile değilsen dedi.Biz aslında daha önce hep yanlış gunlerde denemisiz yani ovulasyon testi vs olmadan deniyorduk.İnsalllah tutar hiç bilmiyorum umutlandirmak da istemiyorum kendimi ama

Inşallah rabbim nasib etmiştir hepimize dua ediyorum

Bugünkü testim bu şekilde çıktı artık test yapmayacağım sadece bekleyeceğim arkadaslae.Dilerim isteyen kimsenin kucağı boş kalmaz her gün günde 500 kere burayı okuyorum sanırım biraz uzak kalsam iyi olacak kendimi çok yiprattim

Eklentiler

• IMG-20200103-WA0003.jpeg
    81 KB · Görüntüleme: 25
kaçıncı gündesin canım ?

1O.gunundeyim zaten dün de test yapmıştım negatif çıktı iğnenin etkisi geçmiş yani çoktan
canım hemen ümitsizliğe kapılıp karaları bağlama yazık etme kendine, vücuduna, bak daha 10. günmüş çok erken, bekle biraz daha bakalım, kişiden kişiye değişiyor bu durum, sen en güzelini düşün hep

Aslında umut etmek istiyorum ama artık olacaksa da sürpriz olsun istiyorum.Bugun rüyamda eşime sürpriz yapıyordum ben hamileyim diye o kadar etkilendim ki artık geceleri bile aklımda hep bu konu var

Aslında umut etmek istiyorum ama artık olacaksa da sürpriz olsun istiyorum.Bugun rüyamda eşime sürpriz yapıyordum ben hamileyim diye o kadar etkilendim ki artık geceleri bile aklımda hep bu konu var
bu durum hemen hemen hepimizde var bende bi 10 gün önce bebek arabasında kız bebek görmüştüm bana bakıp gülüyordu :) hayırlısı olsun hakkımızda sabredip beklicez

Bi şey soracağım benim klomen sonrası tek bir yumurta gelişmiş 20 mm civarı. Doktor çatlatma iğnesini yazdı ama ister vurdur ister vurdurma dedi kafam karıştı çok kararsızım. Sizce ne yapmalıyım?

Bi şey soracağım benim klomen sonrası tek bir yumurta gelişmiş 20 mm civarı. Doktor çatlatma iğnesini yazdı ama ister vurdur ister vurdurma dedi kafam karıştı çok kararsızım. Sizce ne yapmalıyım?
Niye öyle dedi ki Yani vurdurmasan da çatlar mıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…