• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı ovitrelle kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
insallah hamileyizdir🙊 brnim bu bahsettigim durum son 2 gundur var, senin kacinci gunun canim ?
Bende de iki gündür arada bir oluyor her zaman değil de.Valla bir yanım umutlanmak istemiyor,bir yanım da umutlu bilmiyorum ne olacak hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama heralde yine de üzülecegim çünkü insan ne kadar umutlanmiyorum dese de umutlaniyir

bende regli günümü bekliyorum, bugun iğneden sonra 13. günüm heyecan var bendede birde farklı bişey gözüme çarptı çok afedersiniz idrarım köpüklü oluyor su içsemde, birde dün biraz belim ağrıdı ve geçti, bunlar belirti olabilir mi yani iğnenin etkisi mi bilemedim
Benim de 13.günüm ve yazdığınız belirtilerin heps ben de de var acaba iğnenin etkisi mi? Offf ben bu takıntıyla bu ay da kalamam hamile☹️

çoook istiyorum yapmayı ama sonucun negatif olması da var :)) korkuyorum..
belirti olarak göğüslerim 2 3 gündür daha hassas olmaya başladı, sol kasık bölgesinde ara ara gelen rahatsız etmeyen bi sancı :) birde sarı akıntı, o yüzden adet belirtisi de olabilir düşüncesiyle biraz daha bekleyeyim diyorum :KK49:
Benim de 13.günüm ama yapmayacağım regl olmasam bile 4- 5 gün bekleyeceğim çünkü hayal kırıklığı insanı çok yoruyor:(

Benim de 13.günüm ve yazdığınız belirtilerin heps ben de de var acaba iğnenin etkisi mi? Offf ben bu takıntıyla bu ay da kalamam hamile☹
Hersey nasip kismet, ben suan gozlemledigime gore sabah ilk idrarda oluyor bu kopurmesi, gun icinde yok mesela, bekleyip gorcez, ben eger pazar gunu regli olmazsam p.tesi test denemeyi dusunuyorum, ki 17.gun olcak p.tesi, siz hic test yaptiniz mi?

Merhaba kızlar bende aralık 19 da çatlatma ignesi vuruldum klomen kullandım 5 gün beklemedeyim inşallah güzel haberler veririz 1 yılda sanırım bu 5 ci klomenle igne oluşum hiç gebelik oluşmadı 😔 inşallah bu sefer olur adet belirtilerim var ama baş dönmeside yaşıyorum ayrıyetten anlamadım gerçi bu ay progestan 200 mg kullanıyorum ondan da olabilir rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah 2020 herkeze ugurlu gelir

Hersey nasip kismet, ben suan gozlemledigime gore sabah ilk idrarda oluyor bu kopurmesi, gun icinde yok mesela, bekleyip gorcez, ben eger pazar gunu regli olmazsam p.tesi test denemeyi dusunuyorum, ki 17.gun olcak p.tesi, siz hic test yaptiniz mi?
Yok regl geçmeden yapmayacağım hayal kırıklığı çok yoruyor insanı çünkü

Ya bu iğne aşırı göğüs ağrısı yapar mı göğüslerim çok kötü acıyor
ignenin etkisiyle olabiliyormus evet, hcg oldugu icin, fakat bende agri olmadi sadece dolgu
6 gün var ve ara sıra batma oluyor ve de yüzümde asla sivilce çıkmaz yüzümde bir sürü sivilce çıktı.
hemen hemen ayni zamanlardayiz benim de 5 gun var, umarim yeni yilin en guzel hediyesini aliriz🙏

ignenin etkisiyle olabiliyormus evet, hcg oldugu icin, fakat bende agri olmadi sadece dolgu

hemen hemen ayni zamanlardayiz benim de 5 gun var, umarim yeni yilin en guzel hediyesini aliriz🙏
Umarım umarım 🙏 birbirimizi habe

Umarım umarım 🙏 birbirimizi haberdar edelim olur mu?

Kızlar femera mı kullandınız bi de kaçıncı denemeniz ben geçen ay klomen kullandım yumurtam kendiliğinden çatladı buraya femera ve 28 aralıkta ovitrelle oldum inşallah olmuştur ya

1 yildir istiyoruz kendiliginden olur diye bekledik olmayinca boyle bir tedaviye gittik, suan ilk kullanmam
Bizim de bu ay 10 ay oldu. 5 aydır klomen kullanıyorum ilk defa iğne verdi ve yanında bir de inofolic verdi eşime ve bana. Ve inofolic ile çok fazla hamile kalan var ondan biraz fazla umutlandım bu ay :(Geçen mart ayında da bir kimyasal gebelik yaşadım.hepimiz için güzel olur umarım

Bizim de bu ay 10 ay oldu. 5 aydır klomen kullanıyorum ilk defa iğne verdi ve yanında bir de inofolic verdi eşime ve bana. Ve inofolic ile çok fazla hamile kalan var ondan biraz fazla umutlandım bu ay :KK43:Geçen mart ayında da bir kimyasal gebelik yaşadım.hepimiz için güzel olur umarım
insallah arkadasim guzel haber alir hem sevinir hem sevindiriz bekleyenlerimizi, bende ne umutlanmak istiyorum nede umudumu yitirmek boyle aradayim

insallah arkadasim guzel haber alir hem sevinir hem sevindiriz bekleyenlerimizi, bende ne umutlanmak istiyorum nede umudumu yitirmek boyle aradayim
Umarım ya umarım o haberi aldığımızda ki sevinç kimbilir ne güzel sevinçtir 💜 ben de umutlandığın an olmayacak boşuna umutlanma diyorum kendi kendime ama bu ay değilse bile elbet birgün biz de o hissi yaşıyacağız

Umarım ya umarım o haberi aldığımızda ki sevinç kimbilir ne güzel sevinçtir 💜 ben de umutlandığın an olmayacak boşuna umutlanma diyorum kendi kendime ama bu ay değilse bile elbet birgün biz de o hissi yaşıyacağız
Amin canaım en kısa sürede rabbim daha fazla bekletmeden isteyen herkese nasip etsin

Back