- 29 Kasım 2019
- 152
- 75
- 13
- 27
- Konu Sahibi Nartanesi555
-
İnşallah biz de buraya güzel şeyler yazarız siz nasılsınız belirtiniz var miBenim de 6 si 7 si gibi gecikme yapmazsa
Inanır misin canım psikolojik olarak her belirtiyi yaşıyor insan bende öyle diyordum hepsini yaşadım ama olmadı. Sonra saldım belirtiler de gitti gecikme bile yaşamadım bir daha çok nadir. Tabi bizim 5 sene olunca insan alışıyorBenim iğne sonrası kasık batmalarim oldu ben daha önce hiç hamile kalmadim ama bu iğnenin içinde HCG var ya göğüs uçlarım dokununca acayip acıyor ben ondan anlarim heralde ona dokunabiliyosam hamile olmadıği anlayacağim.
Ilk defa bugün kasıkta batma oldu ama başka bir belirtim yok canım. Ben bu ay asılama olucaktım ama iptal oldu malasefİnşallah biz de buraya güzel şeyler yazarız siz nasılsınız belirtiniz var mi
Özel değilse neden iptal oldu acaba bir de ne zmaan iğne oldunuzIlk defa bugün kasıkta batma oldu ama başka bir belirtim yok canım. Ben bu ay asılama olucaktım ama iptal oldu malasef
Merhaba canım iyi akşamlar bende bugün sabah 11 gibi ovıtrelle ine vuruldum şuan kaşıklarım çok agiriyor inş iyi sonuç alırız hepimiz rabbim yardım etsinEvet arkadaşlar,iyi günler bizim de bir topigimiz olsun :) hadi birlikte bekleyelim ben 24 Aralık günü iğne oldum :)
Kendini koşullama herkesin hamileliği bir olmuyor kan testinde sonucu gormeyene kadar kendini umutlandirmamaya çalış.ne kadar inanırsan olacağına, sonuç negatif olunca o kadar zor olur.ben birşey olunca normaldir bana öyle geldi psikoljik diye kendimi geçiştirmeye calisiyorum.Benim iğne sonrası kasık batmalarim oldu ben daha önce hiç hamile kalmadim ama bu iğnenin içinde HCG var ya göğüs uçlarım dokununca acayip acıyor ben ondan anlarim heralde ona dokunabiliyosam hamile olmadıği anlayacağim.
İnşallah iyi sonuçlar alırız hepimizMerhaba canım iyi akşamlar bende bugün sabah 11 gibi ovıtrelle ine vuruldum şuan kaşıklarım çok agiriyor inş iyi sonuç alırız hepimiz rabbim yardım etsin
Ne olduğunu bir öğrensek çok merak ediyorumKendini koşullama herkesin hamileliği bir olmuyor kan testinde sonucu gormeyene kadar kendini umutlandirmamaya çalış.ne kadar inanırsan olacağına, sonuç negatif olunca o kadar zor olur.ben birşey olunca normaldir bana öyle geldi psikoljik diye kendimi geçiştirmeye calisiyorum.
Bu sabah ine vurulduğum için bugün dinlenip yarın iliski olsun dedi doktorİnşallah iyi sonuçlar alırız hepimizdoktorunuz size ne zaman ilişki önerdi
Hayırlısı olsun inşallahBu sabah ine vurulduğum için bugün dinlenip yarın iliski olsun dedi doktor
Sağol kuzum benim sizlerinde hayırlısı olsun sizlere doktor ne zaman ilişki onerdiHayırlısı olsun inşallah
Hayırlısı olsun bekleyelim bakalım :)Ne olduğunu bir öğrensek çok merak ediyorum
Aa aynı gün peki siz sayarken iğne olduğunuz günü sayıyor musunuz hani 12gun sonra test yapılıyor ya24 Aralık vuruldum bende
Aa aynı gün peki siz sayarken iğne olduğunuz günü sayıyor musunuz hani 12gun sonra test yapılıyor ya
İnşallah güzel olur ilk defa tedavi oluyorum ya bir tarafım inşallah olmuştur niye olmasın diye bir yanim da öyle hemen olur mu diyor karmakarışığimHayir saymıyorum cunku çatlama iğne vurulduktan 37-40 saat sonra oluyormuş yani ben salı günü saat 18 de vuruldum ama persembe sabaha denk geldi ovülasyon hersey yolunda gittiyse
İnşallah güzel olur ilk defa tedavi oluyorum ya bir tarafım inşallah olmuştur niye olmasın diye bir yanim da öyle hemen olur mu diyor karmakarışığim
Hiç emin olamıyorum, inşallah iyi olur bilemiyor ki insan hâlâ kasıklarım agriyro amaBenim geçen ay işe yaramadı malesef. İnşallah hepimizinde olumlu sonuçlanır yüzümüz güler sonunda ♥ inan ne zaman olacağı hiç belli olmaz deli gibi belirti bulursun kendinde negatif olur hic ummadığın ay bakmışsın hamilesin
Devlet hastanesinde tedavi oluyorum canım hastane yeni olduğu için asılamada kullanılan bir kit gelmemiş hala o gelmediği için iptal oldu. Ama doktor ığne verdi bu ayı değerlendirin dedi. Pazartesi akşam oldum iğneyiÖzel değilse neden iptal oldu acaba bir de ne zmaan iğne oldunuz
Allah yardımcınız olsun devlet hastanesi nedense tabu bende hiç iyi şeyler duymadım korkuyorum devlete gitmeyeDevlet hastanesinde tedavi oluyorum canım hastane yeni olduğu için asılamada kullanılan bir kit gelmemiş hala o gelmediği için iptal oldu. Ama doktor ığne verdi bu ayı değerlendirin dedi. Pazartesi akşam oldum iğneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?