Kuzum olacagi varsa tek iliski ile bile oluyo rabbim hepimize nasip etsin en kisa zamandaYani şimdi 2-3 gün yaşayabilir tamam ama 5 gün bana çok geldi benim yumurtlama günlerimde bile tutmuyor aylardır deniyorum
Ki benim yumurtlama veya hormonal bi sıkıntım olmamasına rağmen
O yüzden o denilene inanmıyorum
bence en ideali en geç 2 günde bir denemek
Kuzum olacagi varsa tek iliski ile bile oluyo rabbim hepimize nasip etsin en kisa zamanda
Aynen canım benimde arkadasim ayni sekilde 2 kere denemeyle kaldı. Bizde boyle hergun ugrasiyoruz nasip isteAmin canımaynen öyle ya benim ablamın şuan 2.hamileliği ayda sadece 1 kere denedi hemde öyle yarımyamalak
İlk çocuğu da öyle olmuştu ayda 1 sadece ya
yumurtlama gününü de bilmeden hiç hesap etmeden valla 2.de aynı şekilde tuttu
Mâşallah.... Bende aylardır afedersin k..mı yırtıyorum boş işte nasip olmadıkça napsak boşkürtajımın 7.ayı bu
Rabbim tez zamanda Ol desin bizlerede nasip etsin sağlıkla
Benim ilk ayında tuttu tabii işi riske atmayip sizin dediginiz gibi 2gune 1 denemiştim çünküYani şimdi 2-3 gün yaşayabilir tamam ama 5 gün bana çok geldi benim yumurtlama günlerimde bile tutmuyor aylardır deniyorum
Ki benim yumurtlama veya hormonal bi sıkıntım olmamasına rağmen
O yüzden o denilene inanmıyorum
bence en ideali en geç 2 günde bir denemek
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah kavusursunuz bebeginizeMerhaba benim doktorum da iki günde bir olsun demişti. Biz de öyle yaptık bakalım bu ay tutacak mı Bat’a 6 gün var. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benim ilk ayında tuttu tabii işi riske atmayip sizin dediginiz gibi 2gune 1 denemiştim çünkü
Aynen canım benimde arkadasim ayni sekilde 2 kere denemeyle kaldı. Bizde boyle hergun ugrasiyoruz nasip iste
Dogurdum 11 aylık oldu bile oğlum. İnşallah nasipse bir sonraki aya 2. İçin deniyecegiz.Maşallahhamilemisiniz şuan?
Bende 7 ay önce kürtaj oldum
2.için uğraşıyorum... Ben genelde yumurtlama günümde hergün değerlendiriyorum 3 günü
sanki kaçırıcam diye korktuğumdan
henüz nasip olmadı aylardır ovulasyon testi de kullanıyorum ama Allah Ol deyice olacak gerisi boş
23 canim bir kimyasal gebelik gecirdim 1 yildir deniyoruz seninSenin yaşın kaç canım? Daha önce düşüğün veya kürtajın varmı? Allah yaşatmasın
Dogurdum 11 aylık oldu bile oğlum. İnşallah nasipse bir sonraki aya 2. İçin deniyecegiz.
Eşimle ben kendi kardeşlerimizden yola çıkarak araları çok açık olsun istemiyoruz.
Bir de ikisinede yetecegime emin olduğum için hiç dertlenmiyorum.
23 canim bir kimyasal gebelik gecirdim 1 yildir deniyoruz senin
Benimdeee ayni gün bat insaAllah tutunuz bebislerimiz artik insaAllah birlikte bekleyelimMerhaba kızlarrrr bu hafta yumurtlama zamanım bu ay hırslandım 1 hafta hergün değerlendireceğizBat 23 Aralık :) Hep beraber bekleyelim sizin durumlar nasıl? Umarim yeni yila hamiş olarak gireriz cok istiyorummmm
İnşallah Allah sizinde gonlunuze gore versin canım..Allah bağışlasın benimde oğlum var
Oğlum tam 1,5 yaşındayken 2.ye hamile kalmıştım yaşasaydı Aralık başında doğmuş olacaktı nasip olmadıbizim planlarımızla olmuyor elbette.. ben daha çok oğlum için istiyorum tek başına kimse yok buralarda çok sıkılıyor en ufak bişeye ağlayıp sinir krizlerine giriyor bide yaşım 33 benim inşallah tez zamanda sağlıklısı nasip olur
Sizinde Allah gönlünüze göre versin
Adetken maydanoz içtim sonra 7 gün soğan suyu sabah aksam ve ovu. Takibi yaptim bakalim artik dua edelim birbirimize nolur insaAllah hepimiz bu ay mucizemize kavusuruzBayanlar bu ay kür falan da uyguladınız mı? Ben hayıt suyu içiyorum mesela her gün
Aynen herseyin hayırlısıKüçükmüşsün canım ne güzel
Aah ah keşke o yaşlarda olsaydım....
Aramızda tam 10 yaş var bende 33'üm
Olur inşallah kafana takma
biliyorum beklemek zordur ama en azından yaştan kaybın yok
Ben oğluma 30 yaşımda hamile kaldım
31'ime az zaman kala doğurdum
Çok isterdim daha önceden olmasını ama 27'imde evlendim zaten . Allah'ın takdiri işte elimizden bişey gelmiyor
Senin de ovulasyon bu hafta o zamanBenimdeee ayni gün bat insaAllah tutunuz bebislerimiz artik insaAllah birlikte bekleyelim
Merhaba. Ben yeni üye oldum. Bu ay hamile kalmak istiyorum. Çok bi bilgim yok. Takvimime göre yumurtlama zamanım 11 aralık yani bugün. Ama adetten sonra 14.günüm 9 aralıktı. O gün kasıklarımda bi ağrı hissettim. Yumurta çatlamış olabilir diye düşündüm. Değerlendirdik o günü. Ve 2 gün geçti belim çok ağrıyor kasıklarımda da ağrı var. Anlam veremedim
Takvimlere itibar etme canım onlar otomatik 14 güne göre hesaplıyolar ama her ay sürekli 14.günde yumurtlamıyoruzki yumurtlama günleri her ay değişebilir mesela benim çok nadir 14.günde olur
Ovulasyon test kullansan daha iyi ondan
Bugün 16.günün belki bugün yumurtlaman oluyodur veya yarın veya öbür gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?