Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben de bugün doktora gittim maalesef enfeksiyon çıktı. Cok fena üşütmüşüm. Bu ay beni de es geçin

Yumurtlamam dündü değerlendirdik bakalım inşallah yeni yıla hamiş olarak gireriz

Mrbbb bende ayni seyi yasadimm yaaa

Durumun ne acabaaa iyi haberler varmi insallah

Kızlar bu ay aşılamaya başlıycam. Bugün adet günüm. Peçete de bir iki damla ama varla yok arası kan gördüm. Bugün Arada sarımsı bazen şefaf bazen krem gibi akıntı geliyor ara ara yarın 2. Günüm sayılır mı yoksa Perşembe mi gideyim doktora.

Ah ah valla her ay aynı şeyler, şu çıp diye yapıştıranlar napıyor nasıl yapıyor bilmem
Valla onu ben de merak ediyorum inanır mısın biz çok belli ediyoruz galiba istediğimizi ondan böyle oluyo demek ki hele sadece bir gün korunmayip olanlara hiç aklım ermiyo

Valla onu ben de merak ediyorum inanır mısın biz çok belli ediyoruz galiba istediğimizi ondan böyle oluyo demek ki hele sadece bir gün korunmayip olanlara hiç aklım ermiyo
Galba öylr canım ben artık yumurtlama günleri koşturmaktan beynimi yaktım

Kızlar merhaba ovitrelle çatlatma iğnesinden sonra bir haftadir sol tarafimda ağrı var. Yani nefes alamıyorum gibi sıkıştırıyor. Önce gaz sancısıdir diye düşündüm ama sindirim sistemim gayet iyi calisiyor. Doktor yumurtaların solda demişti? Acaba tutmuş olmuş olabilir mi? Cevremde korunarak yanlışlıkla hamile kalanları çocuk aldiranlari gördükçe piskolojim bozuluyor 7 aydir deniyoruz

Galba öylr canım ben artık yumurtlama günleri koşturmaktan beynimi yaktım
Valla ben biay yumurtlama testlerini denedim ama olmadi. O yuzden onun icin doktordan yumurta takibi yaptırmak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Bi sonraki denemem öyle mi olsa acabaa

Üsttekini bata 1 varken akşam yaptım. Alttakini dün sabah yani bat günü. Sizce var mı kızlar. Ilk yaptığımda gölgesini gördüm gibi oldu. Kuruyunca belirginleşmiş var mı sizce

Eklentiler

• 20200102_094757.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…