Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ben halen adet olmadım lakin iki gündür testlerde negatif üç gün öncekiler durdukça pozitif gibiydi sanırım hatalı sonuç verdi. dün sol kasığımda dakikada bir giren bir sancı yaşadım 3-4 saat sürdü.uyuyana kadar bugün kadın doğuma gittim kistmi var diye baksın istedim.baktı kist fln göremedi.bir anormallik göremedi. tahlil yaptım negatif çıktı 2 gün dedim adet günüm 2-3 gün geçti dedim.kan tahlili istedi hem beta hemde farklı şeyler.açıkçası bebek olsaydı idrarda çıkardı diye düşünüyorum ki en son ilişkimin üzerinden bugün 11 gün geçti.kistte yok dediöyleyse neden olmadım.sterstenmi acaba ?
aynen amin inşallahEvet muayene 400 tl . Adetin 2. Günündeyim alttan muayene etti ve sol tarafta ciddi polikistik over var dedi bende tüp bebek istiyorum dedim olur yapalım dedi öyle başladık hazırlıklara bakalım insallah olur ya![]()
Bugün yine kırmızı lekelenme olup kahveye döndü yumurtlama bitti biteli devam ediyor canım, bunun arkası regle bağlar gibi bende de bir şey yokInsallah canim ben de belirti olmadığı icin oyle diyorum ama senin icin insallah bu belirtiler hamilelikle sonuclansin darisi isteyen herkese hepimize olsun insallah guzel haberlerini alirim![]()
Bence bir kez daha tekrarla kuzumErken kuzum bide o testin üzerinde yeşil renk olan 10 hcg değerine kadar bulabiliyorum üstünde öyle yazıyor ama bilmiyorum
Hayırlı uğurlu olsun!! Sürecin sağlıkla ilerlesin.. Belirtilerin var mıydı?
[/QUOT
Regl olmuş gibi sancım vardı değer 98 çıktı yarin tekrar kan vericem
Hayır bu güne kadar hiç adetliyken muayene olmadım . 2 buçuk senedir kimse anlamadı bunu . Bide adam ciddi polikistik var deyince korktum birden . Ama engel değil dediÖyle mi canım hayırlısı olsun hakkında . İnşallah ilk denemende tutar da hasretliğin biter. Peki Nasıl öğrendiğini soracaktım ama sanırım alttan 2. Gün bakınca anlaşılmış. Bu zamana kadar hiç bakılmadı mı canım alttan niye tespit edilemedi?Bak şimdi benim içime de kuşku doğdu....
Cnm normal zamanda alttan muayene oldunmu grulmedi miHayır bu güne kadar hiç adetliyken muayene olmadım . 2 buçuk senedir kimse anlamadı bunu . Bide adam ciddi polikistik var deyince korktum birden . Ama engel değil dedi
Ama ciddi pco olsa kanda belli olurdu gibime geliyor ne bileyim çok şaşırdımHayır bu güne kadar hiç adetliyken muayene olmadım . 2 buçuk senedir kimse anlamadı bunu . Bide adam ciddi polikistik var deyince korktum birden . Ama engel değil dedi
Umudunu kesme canım insallah olur daha gunumuz varBugün yine kırmızı lekelenme olup kahveye döndü yumurtlama bitti biteli devam ediyor canım, bunun arkası regle bağlar gibi bende de bir şey yok![]()
Bende ordan test aldım canım 4 ay kullandım hep 13de yumurtlama 14de çatlama oldu. Değerlendirdikte ama olmadı maalesefMerhaba bende aralıkta hamile kalmakmisteyenlerdenim Allah her isteyene versin inşallah bugün yumurtlama gördüm bir gebenin günlüğünden aldım testlerimi
Aminn kuzum amin inşallahYa inanir misin sabir cok onemli ilk test yaptigimda cok heveslenmistim olmayinca cok agladim halbuki normal bisey. O yuzden Rabbim hayirlisiyla en dogru zamanda saglikli guzel bebisler versin hepimizeee![]()
Oldum tabi her ay . Adet dışında vajinal muayenede bi b.k görülmediğini düşünüyorum . O kadar doktorlar bi pco göremedi mi orda .Cnm normal zamanda alttan muayene oldunmu grulmedi mi
Sağ tarafta 9 tane yumurta var suanda dedi bunlar bize zaten yeter pco kafana takılmasın yoluna bak dedi . Benim şaşırdığım nasıl kimse anlayamadı . Bu kadar pco olanlar hep adetliyken mi muayene oldu . Lh değerim fsh ye göre 1 rakam büyüktü sadece . Ona doktor bakmadı bile bişe yok dediAma ciddi pco olsa kanda belli olurdu gibime geliyor ne bileyim çok şaşırdımTek taraflı olduğu için etkilemez süreyi uzatır işte iyi yapmışsın canım en azından önündeki süreç belli bundan sonra
Benimde ikinci kullanışım geçen ay 17 18 yumurtlama gördüm bu ayda 25ve 26 sında dün ve bugün yani hayırlısı hepimiz içinBende ordan test aldım canım 4 ay kullandım hep 13de yumurtlama 14de çatlama oldu. Değerlendirdikte ama olmadı maalesefinşallah senin hemen olur
Allahtan hayırlısı inşallah
❤
aynen enteresan bende adeti bekliyorum gitmek icnOldum tabi her ay . Adet dışında vajinal muayenede bi b.k görülmediğini düşünüyorum . O kadar doktorlar bi pco göremedi mi orda .
aynen resmen ihmal etmislerSağ tarafta 9 tane yumurta var suanda dedi bunlar bize zaten yeter pco kafana takılmasın yoluna bak dedi . Benim şaşırdığım nasıl kimse anlayamadı . Bu kadar pco olanlar hep adetliyken mi muayene oldu . Lh değerim fsh ye göre 1 rakam büyüktü sadece . Ona doktor bakmadı bile bişe yok dedi
Amin inşallahBenimde ikinci kullanışım geçen ay 17 18 yumurtlama gördüm bu ayda 25ve 26 sında dün ve bugün yani hayırlısı hepimiz için![]()
Canım ne yaptın son durum nedir ?Selamlar herkese, benim de bu ay 2. klomen denemem batım 25 aralık inşallah hepimiz hamiş olarak bitiririz bu yılı![]()