• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlat benim.bat tarihim 6 ocak .
Son 2 gündür sol kasığım ve tam arkası aynı hizada belim agrıyor. Suan varsa tutunma evresindemidir

merhaba ben halen adet olmadım lakin iki gündür testlerde negatif üç gün öncekiler durdukça pozitif gibiydi sanırım hatalı sonuç verdi. dün sol kasığımda dakikada bir giren bir sancı yaşadım 3-4 saat sürdü.uyuyana kadar bugün kadın doğuma gittim kistmi var diye baksın istedim.baktı kist fln göremedi.bir anormallik göremedi. tahlil yaptım negatif çıktı 2 gün dedim adet günüm 2-3 gün geçti dedim.kan tahlili istedi hem beta hemde farklı şeyler.açıkçası bebek olsaydı idrarda çıkardı diye düşünüyorum ki en son ilişkimin üzerinden bugün 11 gün geçti.kistte yok dediöyleyse neden olmadım.sterstenmi acaba ?

Benim durumumda sizin gibi.3 gün gecikti doktora gittim.hcg sonucum 0.2 cikti. Sonucu gostermeye geldiginden adet sokturucu yazalim dedi. Benimde icimden gitmek gelmedi biraz daha bekleyeyim belki gec dollenmedir diye. Bugun gecikmemin 8. gunu 15. Gunu bekliyorum. Sağ kasığımda batma var.Uyku basması ve daha benzer bircok gebelik belirtisini yasiyorum (sanirim psikolojik 🙄) insaallah vardir diyorum. Bi de yuzum acayip sivilcelendi. Ne adet doneminde ne de baska zaman boyle olmazdim. Sivilce gibi de degil su kabarcıkları gibi.

Insallah canim ben de belirti olmadığı icin oyle diyorum ama senin icin insallah bu belirtiler hamilelikle sonuclansin darisi isteyen herkese hepimize olsun insallah guzel haberlerini alirim😘💞
Bugün yine kırmızı lekelenme olup kahveye döndü yumurtlama bitti biteli devam ediyor canım, bunun arkası regle bağlar gibi bende de bir şey yok 🤪

Öyle mi canım hayırlısı olsun hakkında . İnşallah ilk denemende tutar da hasretliğin biter. Peki Nasıl öğrendiğini soracaktım ama sanırım alttan 2. Gün bakınca anlaşılmış. Bu zamana kadar hiç bakılmadı mı canım alttan niye tespit edilemedi?Bak şimdi benim içime de kuşku doğdu....
Hayır bu güne kadar hiç adetliyken muayene olmadım . 2 buçuk senedir kimse anlamadı bunu . Bide adam ciddi polikistik var deyince korktum birden . Ama engel değil dedi

Hayır bu güne kadar hiç adetliyken muayene olmadım . 2 buçuk senedir kimse anlamadı bunu . Bide adam ciddi polikistik var deyince korktum birden . Ama engel değil dedi
Ama ciddi pco olsa kanda belli olurdu gibime geliyor ne bileyim çok şaşırdım🤷🏽‍♀️ Tek taraflı olduğu için etkilemez süreyi uzatır işte iyi yapmışsın canım en azından önündeki süreç belli bundan sonra

Bugün yine kırmızı lekelenme olup kahveye döndü yumurtlama bitti biteli devam ediyor canım, bunun arkası regle bağlar gibi bende de bir şey yok 🤪
Umudunu kesme canım insallah olur daha gunumuz var 🤗🤗benim akintimin da enfeksiyon olmasindan korkuyorum ya cidden bunyem cok zayif galiba ne kadar dikkat etsem de cok cabuk üşütüyorum 😑

Merhaba bende aralıkta hamile kalmakmisteyenlerdenim Allah her isteyene versin inşallah bugün yumurtlama gördüm bir gebenin günlüğünden aldım testlerimi
Bende ordan test aldım canım 4 ay kullandım hep 13de yumurtlama 14de çatlama oldu. Değerlendirdikte ama olmadı maalesef 😟 inşallah senin hemen olur 😊 Allahtan hayırlısı inşallah 🤲🏼 ❤️

Son düzenleme:
Ama ciddi pco olsa kanda belli olurdu gibime geliyor ne bileyim çok şaşırdım🤷🏽‍♀️ Tek taraflı olduğu için etkilemez süreyi uzatır işte iyi yapmışsın canım en azından önündeki süreç belli bundan sonra
Sağ tarafta 9 tane yumurta var suanda dedi bunlar bize zaten yeter pco kafana takılmasın yoluna bak dedi . Benim şaşırdığım nasıl kimse anlayamadı . Bu kadar pco olanlar hep adetliyken mi muayene oldu . Lh değerim fsh ye göre 1 rakam büyüktü sadece . Ona doktor bakmadı bile bişe yok dedi

Bende ordan test aldım canım 4 ay kullandım hep 13de yumurtlama 14de çatlama oldu. Değerlendirdikte ama olmadı maalesef 😟 inşallah senin hemen olur 😊 Allahtan hayırlısı inşallah 🤲🏼
Benimde ikinci kullanışım geçen ay 17 18 yumurtlama gördüm bu ayda 25ve 26 sında dün ve bugün yani hayırlısı hepimiz için 😇

Sağ tarafta 9 tane yumurta var suanda dedi bunlar bize zaten yeter pco kafana takılmasın yoluna bak dedi . Benim şaşırdığım nasıl kimse anlayamadı . Bu kadar pco olanlar hep adetliyken mi muayene oldu . Lh değerim fsh ye göre 1 rakam büyüktü sadece . Ona doktor bakmadı bile bişe yok dedi
aynen resmen ihmal etmisler

Back