• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm arkadaşlar 26 kasım ilk adet tarihimdi 29-30 günde bir adet oluyorum. 9 aralıkta ilişki oldu. 23 aralıkta adetime 2-3 gün kala idrar testi yaptım 2.nci çizgi silik cıktı. O gün kan tahlili verdiğimde b-hcg 42,9 çıktı ertesi gün yine kan testini verdiğimde b-hcg 52,7 çıktı. Rabbim isteyen tüm anne adaylarına sağlıklı bir şekilde kucaklarina almayı nasip etsin inşallah.

merhaba ben halen adet olmadım lakin iki gündür testlerde negatif üç gün öncekiler durdukça pozitif gibiydi sanırım hatalı sonuç verdi. dün sol kasığımda dakikada bir giren bir sancı yaşadım 3-4 saat sürdü.uyuyana kadar bugün kadın doğuma gittim kistmi var diye baksın istedim.baktı kist fln göremedi.bir anormallik göremedi. tahlil yaptım negatif çıktı 2 gün dedim adet günüm 2-3 gün geçti dedim.kan tahlili istedi hem beta hemde farklı şeyler.açıkçası bebek olsaydı idrarda çıkardı diye düşünüyorum ki en son ilişkimin üzerinden bugün 11 gün geçti.kistte yok dediöyleyse neden olmadım.sterstenmi acaba ?

Stresten olabilir canım. Idrar testleri en fazla 30 dk dan sonrasını dikkate almayınız diye yazar. Adetiniz geçti mi yoksa bir kaç gün daha var mi

3 gün geçti hcg çıktı 0 neden olmadığımı da bilmiyorum

Herhangi bir sorun olsaydı doktor görür söylerdi canım sıkıntı stres yapma rahatlamaya bak mevsim ve şehir değişikliği de etkileyebilir

Hoşbuldum canım 😍 inşallah bakalım önümüzdeki ay tekrar test yapıcaz inşallah ilaçlar etki etmiştir 🤲🏼 keçiboynuzu pekmezi ve suyu geçen ay çok düzenli yaptık bu ay yapmadık bakalım nasip artık zmanını bekliyoruz hepimiz😇
Merhaba bende aralıkta hamile kalmakmisteyenlerdenim Allah her isteyene versin inşallah bugün yumurtlama gördüm bir gebenin günlüğünden aldım testlerimi

Bend öylr diyorsun canım hatta diyordum ki, bu insanlar 1 yıl nasıl sabrediyor 🙊 Allah nasip etmeyince eşden bişey gelmiyor 😔
Kafaya takmadan da durulmuyor ama 😑 inşallah Rabbim aratmasın kimseye 🤲🏼
Ya inanir misin sabir cok onemli ilk test yaptigimda cok heveslenmistim olmayinca cok agladim halbuki normal bisey. O yuzden Rabbim hayirlisiyla en dogru zamanda saglikli guzel bebisler versin hepimizeee:KK200::nazar:

Canım sen de mi açıklanamayan gruptasın? Bizim 1.5 yıl oldu ben de çok sıkıldım ama napalım ki🤷🏽‍♀️ Ben klomen falan hiçbir şey kullanmadım bu süreçte bu ay kullansam mı diye düşünmüştüm. Yaza kadar olmazsa ben de tüp düşünüyorum... Sabretmek her geçen gün zorlaşıyor gerçekten...
CAnim bugüne kadar sorun yok biliyodum ama bugun sol tarafımda pco olduğunu öğrendim ve tüp bebek tedavisine başladım

evt onu oneriyrolar baktimi ultrasondan nededi tamolarak inşallah hayırlısı olur.birde muayensie 400kusur demi
Evet muayene 400 tl . Adetin 2. Günündeyim alttan muayene etti ve sol tarafta ciddi polikistik over var dedi bende tüp bebek istiyorum dedim olur yapalım dedi öyle başladık hazırlıklara bakalım insallah olur ya😔

CAnim bugüne kadar sorun yok biliyodum ama bugun sol tarafımda pco olduğunu öğrendim ve tüp bebek tedavisine başladım
Öyle mi canım hayırlısı olsun hakkında . İnşallah ilk denemende tutar da hasretliğin biter. Peki Nasıl öğrendiğini soracaktım ama sanırım alttan 2. Gün bakınca anlaşılmış. Bu zamana kadar hiç bakılmadı mı canım alttan niye tespit edilemedi?Bak şimdi benim içime de kuşku doğdu....

Kızlar bu ay femara iğneler felan kullanmıştım, 12. Günüm test yaptım negatif, olmadı yine
Bu ay da kullanacak mısın canım? Ben de klomene başlamayı düşünüyorum yarından sonra doktora gidip isteyeceğim. İlk ilaçlı tedavim olacak inşallah ilk kere de tutar da daha fazla uğraşmam 😞

Bu ay da kullanacak mısın canım? Ben de klomene başlamayı düşünüyorum yarından sonra doktora gidip isteyeceğim. İlk ilaçlı tedavim olacak inşallah ilk kere de tutar da daha fazla uğraşmam 😞
Gücüm kalmadı artık yorgunum, önce hsg çektircem

Back