• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamam dündü değerlendirdik bakalım inşallah yeni yıla hamiş olarak gireriz ♥️♥️

Bugun oglen elimde olan fortuna testi yaptim oda tek cikti.sabahki hafif vardi cizgi iki gunde 4-5 test yaptim fortuna negatif verdi sabah pozitif verdi oglen gene tek cizgi aksam ustu baska marka alip tekrar bakiyimmi niye boyle oldu anlamadim ilk defa basima geliyor.deger kucukte o yuzden mi bi var bi yok gibi cikiyor emin olsam kan testine gidicem dun vat gunumdu.halende emin degilim.geciktim ama 🤔🤔🤔🤔
Mrbbb bende ayni seyi yasadimm yaaa

Bugun oglen elimde olan fortuna testi yaptim oda tek cikti.sabahki hafif vardi cizgi iki gunde 4-5 test yaptim fortuna negatif verdi sabah pozitif verdi oglen gene tek cizgi aksam ustu baska marka alip tekrar bakiyimmi niye boyle oldu anlamadim ilk defa basima geliyor.deger kucukte o yuzden mi bi var bi yok gibi cikiyor emin olsam kan testine gidicem dun vat gunumdu.halende emin degilim.geciktim ama 🤔🤔🤔🤔
Durumun ne acabaaa iyi haberler varmi insallah

Kızlar bu ay aşılamaya başlıycam. Bugün adet günüm. Peçete de bir iki damla ama varla yok arası kan gördüm. Bugün Arada sarımsı bazen şefaf bazen krem gibi akıntı geliyor ara ara yarın 2. Günüm sayılır mı yoksa Perşembe mi gideyim doktora.

Ah ah valla her ay aynı şeyler, şu çıp diye yapıştıranlar napıyor nasıl yapıyor bilmem 🤦🏻‍♀️😂
Valla onu ben de merak ediyorum inanır mısın biz çok belli ediyoruz galiba istediğimizi ondan böyle oluyo demek ki hele sadece bir gün korunmayip olanlara hiç aklım ermiyo😭😂

Valla onu ben de merak ediyorum inanır mısın biz çok belli ediyoruz galiba istediğimizi ondan böyle oluyo demek ki hele sadece bir gün korunmayip olanlara hiç aklım ermiyo😭😂
Galba öylr canım 😂 ben artık yumurtlama günleri koşturmaktan beynimi yaktım 😂

Kızlar merhaba ovitrelle çatlatma iğnesinden sonra bir haftadir sol tarafimda ağrı var. Yani nefes alamıyorum gibi sıkıştırıyor. Önce gaz sancısıdir diye düşündüm ama sindirim sistemim gayet iyi calisiyor. Doktor yumurtaların solda demişti? Acaba tutmuş olmuş olabilir mi? Cevremde korunarak yanlışlıkla hamile kalanları çocuk aldiranlari gördükçe piskolojim bozuluyor 7 aydir deniyoruz😔

Galba öylr canım 😂 ben artık yumurtlama günleri koşturmaktan beynimi yaktım 😂
Valla ben biay yumurtlama testlerini denedim ama olmadi. O yuzden onun icin doktordan yumurta takibi yaptırmak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Bi sonraki denemem öyle mi olsa acabaa😃😃😂

Üsttekini bata 1 varken akşam yaptım. Alttakini dün sabah yani bat günü. Sizce var mı kızlar. Ilk yaptığımda gölgesini gördüm gibi oldu. Kuruyunca belirginleşmiş var mı sizce

Eklentiler

• 20200102_094757.jpg
    20200102_094757.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 68
Back