Canım ne yaptın son durum nedir ?
Adet oldum maalesef olmadı bu ay da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ne yaptın son durum nedir ?
Hayırlı zamanda olsun kuzumAdet oldum maalesef olmadı bu ay da
Tabiki predictorErken gebelik testi için hangi markayı önerirsiniz arkadaşlar
Hayırlısı olsun inşallah canım vakti zamanı değilmiş demekKızlar ben de bugün doktora gittim maalesef enfeksiyon çıktı. Cok fena üşütmüşüm. Bu ay beni de es geçin![]()
Öyleymiş napalim hayırlısı olsun diğer aya inşallahHayırlısı olsun inşallah canım vakti zamanı değilmiş demek
Diğer ay diğer ay diye diye içim soldu vallaÖyleymiş napalim hayırlısı olsun diğer aya inşallah![]()
Hayırlısı ile inşallahYumurtlamam dündü değerlendirdik bakalım inşallah yeni yıla hamiş olarak gireriz![]()
Ahahahahah valla benim deDiğer ay diğer ay diye diye içim soldu valla![]()
![]()
Mrbbb bende ayni seyi yasadimm yaaaBugun oglen elimde olan fortuna testi yaptim oda tek cikti.sabahki hafif vardi cizgi iki gunde 4-5 test yaptim fortuna negatif verdi sabah pozitif verdi oglen gene tek cizgi aksam ustu baska marka alip tekrar bakiyimmi niye boyle oldu anlamadim ilk defa basima geliyor.deger kucukte o yuzden mi bi var bi yok gibi cikiyor emin olsam kan testine gidicem dun vat gunumdu.halende emin degilim.geciktim ama![]()
Durumun ne acabaaa iyi haberler varmi insallahBugun oglen elimde olan fortuna testi yaptim oda tek cikti.sabahki hafif vardi cizgi iki gunde 4-5 test yaptim fortuna negatif verdi sabah pozitif verdi oglen gene tek cizgi aksam ustu baska marka alip tekrar bakiyimmi niye boyle oldu anlamadim ilk defa basima geliyor.deger kucukte o yuzden mi bi var bi yok gibi cikiyor emin olsam kan testine gidicem dun vat gunumdu.halende emin degilim.geciktim ama![]()
Ah ah valla her ay aynı şeyler, şu çıp diye yapıştıranlar napıyor nasıl yapıyor bilmemAhahahahah valla benim deama stres yapma ya o da etkiliyormuş ben diğer aya dinlenmeyi düşünüyorum. Enfeksiyonum geçene kadar bisey yapmicam.
![]()
Valla onu ben de merak ediyorum inanır mısın biz çok belli ediyoruz galiba istediğimizi ondan böyle oluyo demek ki hele sadece bir gün korunmayip olanlara hiç aklım ermiyoAh ah valla her ay aynı şeyler, şu çıp diye yapıştıranlar napıyor nasıl yapıyor bilmem![]()
Valla onu ben de merak ediyorum inanır mısın biz çok belli ediyoruz galiba istediğimizi ondan böyle oluyo demek ki hele sadece bir gün korunmayip olanlara hiç aklım ermiyo![]()
Galba öylr canımValla onu ben de merak ediyorum inanır mısın biz çok belli ediyoruz galiba istediğimizi ondan böyle oluyo demek ki hele sadece bir gün korunmayip olanlara hiç aklım ermiyo![]()
Valla ben biay yumurtlama testlerini denedim ama olmadi. O yuzden onun icin doktordan yumurta takibi yaptırmak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Bi sonraki denemem öyle mi olsa acabaaGalba öylr canımben artık yumurtlama günleri koşturmaktan beynimi yaktım
![]()