• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha pik değil demi kızlar

Eklentiler

• IMG_20191210_175239.webp
    IMG_20191210_175239.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar bişey sorcam adetin 22.günü progesteron testim 24.89 çıktı yumurtam çatlamış demek oluyor demi henüz doktoruma soramadım

Benim de 23 aralık Bat günüm kızlar yerimde duramıyorum günler bekledikçe geçmiyor vallahi 😀😀 ben bu ay ilaçsız yumurta takibi yaptırdım dün yumurtan çatlamış dedi doktor 2 gün ilişki önerdi. Çatlamadan sonrayı mı değerlendirmek gerekiyormuş asıl şaşırdım ben öyle yapmıyordum 🙈🙈🙈

Benim de 23 aralık Bat günüm kızlar yerimde duramıyorum günler bekledikçe geçmiyor vallahi 😀😀 ben bu ay ilaçsız yumurta takibi yaptırdım dün yumurtan çatlamış dedi doktor 2 gün ilişki önerdi. Çatlamadan sonrayı mı değerlendirmek gerekiyormuş asıl şaşırdım ben öyle yapmıyordum 🙈🙈🙈
Catlama oncesi ve sonrasi onemli kuzum :)

Açıkçası biz yumurtlama gününü ve bir sonraki günü değerlendirirsek değerlendiriyorduk. 2 gün 3 gün sonrası tutmaz sanıyordum doktora sordum çatladıktan sonra en önemli zaman dedi

Canım ard arda günler olunca spermin kalitesi düşüyor isterseniz 1 gün ara vererek deneyin sonuçta bir sperm içerde 3ile 5 gün arasında yasiyabiliyor

5 gün yaşaması mümkün değil canım
Çok kaliteli olursa ve ortamda uygunsa eğer 3 gün belki ama daha fazlası olamaz öyle olsa herkes kolayca hamile kalırdı

Back