- 15 Temmuz 2019
- 636
- 320
- 23
Kac gun degerlendirceksin kuzumBenim yumurtalarim catlamis bugun doktor soyledi artik bekleyise geciyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac gun degerlendirceksin kuzumBenim yumurtalarim catlamis bugun doktor soyledi artik bekleyise geciyorum![]()
Canim o kadar yaşamıyor inan ki en fazla 1 gun o da diger gune zayiflamis oluyor spermler ve tutunamiyor en garantisi hergun yapilmasi esinde sorun varsa 2 gune bir ideal tabiCanım ard arda günler olunca spermin kalitesi düşüyor isterseniz 1 gün ara vererek deneyin sonuçta bir sperm içerde 3ile 5 gün arasında yasiyabiliyor
Canim biz 6 ve 8’i degerlendirdik. 10 12 ve 14u de degerlendirecegiz. Hakkimizda hayirlisiKac gun degerlendirceksin kuzum
En iyisi canim ben ovulasyon testlerini 6 7 ay denedim olmadi bu ay yumurtlama haftasi her gun deneyecegizKızlar yumurtlama testi almadim bu ay bir gün arayla ilişkin düşünüyoruz hayırlısı![]()
Hayirlisi canim o zaman ayni donem beklicez bende bugunu 1 sayarak beklemeye baslicam 14 gun sonra gebelik testi :))Canim biz 6 ve 8’i degerlendirdik. 10 12 ve 14u de degerlendirecegiz. Hakkimizda hayirlisi
Biz 2gune 1 ile tutturduk ilkini doktorda onu önerdi o yüzden sana da tavsiye ettim..Canim o kadar yaşamıyor inan ki en fazla 1 gun o da diger gune zayiflamis oluyor spermler ve tutunamiyor en garantisi hergun yapilmasi esinde sorun varsa 2 gune bir ideal tabi
Ne kadardir istiyorsunuz? Ben yapmam gebelik testi negatifi gorunce cok uzuluyorumHayirlisi canim o zaman ayni donem beklicez bende bugunu 1 sayarak beklemeye baslicam 14 gun sonra gebelik testi :))
Anladm canim benim doktorum her gün onerdiBiz 2gune 1 ile tutturduk ilkini doktorda onu önerdi o yüzden sana da tavsiye ettim..
1 seneye yakindir istiyoruz canimNe kadardir istiyorsunuz? Ben yapmam gebelik testi negatifi gorunce cok uzuluyorum![]()
O zaman siz bu sekilde yapın çünkü her doktor kişiye özel tavsiye veriyor. eminim eşinin spermlerine bakarak buna karar vermiştir.Anladm canim benim doktorum her gün onerdi
Anladm canim yumurtalamadan adete kadar degerlendirmiyomusunuz hic peki ben bu ay 1 hafta degerlendircem
Canım ard arda günler olunca spermin kalitesi düşüyor isterseniz 1 gün ara vererek deneyin sonuçta bir sperm içerde 3ile 5 gün arasında yasiyabiliyor
Benimde 20 AralıkBenim yumurtlamam bitti değerlendirdik bakalım , bat 21 aralık![]()
Oo beraber beklicez ozamanBenimde 20 Aralık![]()
Canim adetin biter bitmez baslaman gerek..selam kızlar benim de adetim yeni bitti bugün 8.günüm önümüzdeki hafta yumurtlamam olacak inşallah. Geçen ay klomen ve iğne tedavisi gördüm ama tutmadı malesef... Doktor bu ay dinlendirme verdi belki kendiliğinden olur dedi. Ovulasyon testine ne zaman başlayayım sizce?