• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aralık ayı hamile kalmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ard arda günler olunca spermin kalitesi düşüyor isterseniz 1 gün ara vererek deneyin sonuçta bir sperm içerde 3ile 5 gün arasında yasiyabiliyor
Canim o kadar yaşamıyor inan ki en fazla 1 gun o da diger gune zayiflamis oluyor spermler ve tutunamiyor en garantisi hergun yapilmasi esinde sorun varsa 2 gune bir ideal tabi

Canim o kadar yaşamıyor inan ki en fazla 1 gun o da diger gune zayiflamis oluyor spermler ve tutunamiyor en garantisi hergun yapilmasi esinde sorun varsa 2 gune bir ideal tabi
Biz 2gune 1 ile tutturduk ilkini doktorda onu önerdi o yüzden sana da tavsiye ettim..

Slm herkese, bende heyecanla bekliyorum. 16 Aralık birdahaki adet tarihim.
yalnız benim ilişkiden 6 gün sonra, Yani dün pembe lekem geldi, çok açık pembeydi ve peçeteye bulaştı az miktarda. Ve göbek deliğimden sağ kasığıma inen bir ağrı var.. göğüs ucumda daha koyu görünüyor iki gündür. 🤷🏻‍♀️

Anladm canim yumurtalamadan adete kadar degerlendirmiyomusunuz hic peki ben bu ay 1 hafta degerlendircem

yok kuzum bıraktım yapmıyorum artık adete yakın yaparım bide ozamanda şans olabiliyomuş

Canım ard arda günler olunca spermin kalitesi düşüyor isterseniz 1 gün ara vererek deneyin sonuçta bir sperm içerde 3ile 5 gün arasında yasiyabiliyor

evet canım ama yumurtlamadan sonra 3 gün cok önemli , bu ay tutmazsa bidahaki ay birgün ara vererek yaparım😊

selam kızlar benim de adetim yeni bitti bugün 8.günüm önümüzdeki hafta yumurtlamam olacak inşallah. Geçen ay klomen ve iğne tedavisi gördüm ama tutmadı malesef... Doktor bu ay dinlendirme verdi belki kendiliğinden olur dedi. Ovulasyon testine ne zaman başlayayım sizce?

Merhaba güzel anne adayı arkadaşlarım, rabbim isteyen herkese yeni yılda yeni umutlarla hayırlısı ile evlat sahibi olmayı nasip etsin, ben bugün regl 6. Günümdeyim,
2. Günü gidip hormon testlerimi yaptırdım herşey güzel dedi doktor testler için ama tabi bugün sonuçları gördüm pek anlamıyorum, birde femara diye ilaç verdi yanında da iğne, sanırım yumurta gelişimi için, cuma günüde kontrolüm var, doktor takibiyle bu ay deniyecem, benim gibi olan varmı?

Selamlar herkese.. Ben de bu aydan umutluyum, umarım isteyen tüm arkadaşlar muradına kavuşur. Şu günlerde yumurta takibindeyim, henüz ovülasyon olmadı, 2-3 güne olur gibi gözüküyor. Ben de spermlerin artık o kadar uzun yaşadığını düşünmüyorum, o durum eskidenmiş.. Vitamin ve folik asit takviyesi için Regenesis Max, krill yağı, D vitamini damlası ve Q10 kullanıyorum.. Gelecek hafta 39 yaşında oluyorum, doğum günü hediyesi olarak bir melek bebiş gelse keşke..

selam kızlar benim de adetim yeni bitti bugün 8.günüm önümüzdeki hafta yumurtlamam olacak inşallah. Geçen ay klomen ve iğne tedavisi gördüm ama tutmadı malesef... Doktor bu ay dinlendirme verdi belki kendiliğinden olur dedi. Ovulasyon testine ne zaman başlayayım sizce?
Canim adetin biter bitmez baslaman gerek..

Back