- 15 Aralık 2019
- 138
- 126
- 18
- 34
Beyazımsı işte nasıl tarif edeyim bilemedimakinti nasıldı onu sormak istedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyazımsı işte nasıl tarif edeyim bilemedimakinti nasıldı onu sormak istedim
yumurtlama akıntısına benziyor sanırımBeyazımsı işte nasıl tarif edeyim bilemedim
Hiç olmadı bende demekki yok bişey lekelenme fln da yokheekste degil ama kacgebeye sordumsa akinti diyie çünkü yumurtlama akinti oluyorya ozman zaten yumurtlama gerçekleşmis demek dahaxok akinti geliyor
Anladım canım bende yok akıntı vsBen doktor kontrolundeydim o demişti sağ yumurtalığın da yumurta oluştu catladigi günü de soyledi
Ayyyy çok sevindim hayırlı olsun canımmm. Neler hissettin öncesinde bize de söyle? İdrarda yapmadın mıCanım ben dayanamayıp adetime 2 gün kala kanda gebelik testi yaptım 30 çıktı hamileyim :)
Evet fazlalasiyor galibaHiç olmadı bende demekki yok bişey lekelenme fln da yok
Anladım canım bende yok akıntı vs
Kendi adıma üzüldüm ama senin adına çok sevindim canımEvet fazlalasiyor galiba
Allah razı olsun canım çok teşekkür ediyorum darısı size:) adetime 4 gün kala predictor erken gebelik testi yaptım aşırı silik cikti ikinci çizgi şimdi adetime 2 gün kala kan testi yaptım işte ,30 çıktı idrar testinde erken gebelik kullandım akıntım fazlaydı bide kasikda agriAyyyy çok sevindim hayırlı olsun canımmm. Neler hissettin öncesinde bize de söyle? İdrarda yapmadın mı
Bende 1sene ugrastim canım nasip gerçekten zamanı var demek ki öyle dusunKendi adıma üzüldüm ama senin adına çok sevindim canım![]()
Öyle tabi hayırlısı ne zamansa o zaman olsunBende 1sene ugrastim canım nasip gerçekten zamanı var demek ki öyle dusun
İnşallah canım rahat ol çok kafana takma ne zmn batKızlar benimde yumurtlamam bu hafta inşallah olur
Canim bugun kacinci gunun? Ilk idrarda silik ciktiginda o zaman baya degerin düşüktü 4 gun oldumu idrardan sonraCanım ben dayanamayıp adetime 2 gün kala kanda gebelik testi yaptım 30 çıktı hamileyim :)
Adetime 4 gün kala çok silikti şimdi adetime 2 gün canım bugün yaptırdım zaten kan testini 30 çıktı isteCanim bugun kacinci gunun? Ilk idrarda silik ciktiginda o zaman baya degerin düşüktü 4 gun oldumu idrardan sonra
Hatırladım bu testi ya ben burda hamilesin diye düşünmüştüm zaten çizgi belirsiz de olsa belli biraz tuhaf bir cümle oldu amaAdetime 4 gün kala çok silikti şimdi adetime 2 gün canım bugün yaptırdım zaten kan testini 30 çıktı iste
Anladim canim o zaman demekki 15 falan di degerin 2 gunde bir 2 kati artiyor ya sevindim adina :) darısı başımızaAdetime 4 gün kala çok silikti şimdi adetime 2 gün canım bugün yaptırdım zaten kan testini 30 çıktı iste
Eczanede ,42 lira canım ben aynı paraya netten 2 tane sipariş verdim senden netten sipariş ver gerçekten güvenilir yaniHatırladım bu testi ya ben burda hamilesin diye düşünmüştüm zaten çizgi belirsiz de olsa belli biraz tuhaf bir cümle oldu amacanım kaç tl ye aldın bu testi ben de alayım yarin eczaneden benim de 4 gün kalacak yarından sonra varsa çıkıyormuş bak
amin canım inşallah :) gebelik testinin güvenilir olduğunu anladık:) demek ki hayalet çizgide olsa hamile oluyormussun:)Anladim
Anladim canim o zaman demekki 15 falan di degerin 2 gunde bir 2 kati artiyor ya sevindim adina :) darısı başımıza
Ben söyleyip de gelene kadar adet olurum zaten :)) bir dahaki aya söylerim hangi siteden söyledin canım ? Bir de yanlış anlamazsan hangi günleri değerlendirmiştiniz biz de bu ay doktorun takibindeydikEczanede ,42 lira canım ben aynı paraya netten 2 tane sipariş verdim senden netten sipariş ver gerçekten güvenilir yani
Bu malesef her zaman gecerli olmuyor canim :) ben de 2 ay hayalet cizgi gordum ama hamile degildim o yuzden genelleme yapamıyoruz en kesin sonuc icin kan testi güvenilir:)amin canım inşallah :) gebelik testinin güvenilir olduğunu anladık:) demek ki hayalet çizgide olsa hamile oluyormussun:)
Kızlar ates olceriniz varsa bi atesinizi ölçermisiniz hamile kaldığını ates ölçerle anlayanlar varmis adete kadar 36,5 in uzerindeyse ve düşmezse hic hamilelik var deniliyor ne kadar dogru acaba benim bu hafta hep 37 37.5 falandı